Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 11
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandruta A! Apa de LP... Eu ii dau bucovina plata, nefiarta, doar o incalzesc la 40 de grade (pe-acolo, ca doar nu-i pun termometru). Iar de gatit o sa-i gatesc cu apa potabila de la robinet, ca oricum prin fierbere se purifica. Mie-mi place foarte tare sa gatesc (deci va poftesc la ardei umpluti, am facut prima data pe anul asta!), dar nu am timp cat as vrea! Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Noi nu gatim nici ptr noi cu apa de la robinet...la noi uneori vine cam galbuie alteori chiar ruginie si treb sa las mult sa curga si mi s-a luat de gatit cu apa aia chiar daca o vad clara tot apa plata pun.
Sotzu e mai dus decat mine, din cauza lui si pastele le fierbem cu apa plata!!! care apa aia se arunca toata!
Oricum eu inainte beam Dorna PLata, el Borsec, dar de cand am ramas gravida si numa el trebuia sa care apa...apa plata (mai ales la stilu cum se consuma la noi gatind zilnic cu apa plata!!!) devenise un calvar ptr el...toata ziua cara baxuri baxuri pana am descoperit solutia perfecta si si eu si sotul suntem f fericiti. Am luat de la La Fantana cutia de apa pe suport. Fara abonament fara nimic, nu e cooler, e un suport mic metalic pe care pui cutii de 10l usor de manevrat si usor de folosit, suportul foloseste numa ptr ca cutia sa stea ridicata sa bagi paharul sub ea, e super tare, nu ma obliga la nici un fel de plata de abonament sau chirie pe watercooler (ala care da in birouri apa si rece si calda). Cand se termina sun si vin baietii cu cate cutii vreau eu, le pun ei unde vreau eu, nimeni nu cara, nimeni nu are stresul ca aaa se termina apa cin se duce sa ia? Mi se pare ok si e ceva gen 13 lei 10L de apa. Si apa e f buna si gustoasa...hai ca fac reclama
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Are urechile la fel ca elefantu ros a lu Yannis, asa stiam de pi site, si si Yannis ii molfaia lu ala urechile la greu, adormea molfaind la ele. Daca il apesi pe nas latra? cik asa ar trebui...stiu ca si io am vrut catelu da mi-a zis mama ca prea seamana cu elefantul... de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Nu latra . Are doua picioare cu bilute, doua cu chitaitoare, urechile fosnitoare dar nici urma de mecanism de latrat.
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui elefantica
adica in "2-3 sau maxim 5-6 ani" ne parasesti pentru meleaguri mai insorite ...niceeeeeeeeeeee MP in germania ...tu in grecia...cris.d inca nu s-a hotarat ...uite cum ramane romanik fara valori Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) |
LOL! "valori"...pai daca stai sa te uiti cat stam pe forum eu, MP si Cris D...ajungi la concluzia ca Romania pastreaza oamenii care produc nu cei care freaca menta la barfa (fetele in cauza MP si cris D sper sa nu va suparati p mine si ca stiti de gluma )
de Yannis
Eleysa spune:
citat din mesajul lui lorex Multumesc pentru raspunsuri! M-am uitat comparativ acum pe compozitie dorna izv.alb vs. bucovina (de care beau eu) si intr-adevar izv alb are mult mai putine minerale. Ma duc sa fac un pandispan cu ciocolata (edit).. Diseara am liber sa ma duc cu fetele la film! (sex and the city 2) _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
astea sunt pentru pandispan ...iar astea pt iesirea cu fetele ...sa va distrati !
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cristies
Cred ca cel mai simplu vii de la mega image spre piata, se vad niste jucarii langa perete, urci o rampa (cu carutul) si aia e. Pe langa agentia de voiaj cfr treci de blocul cu agentia (spre piata), cu farmacie, librarie si ce mai e si inainte de restaurant e magazinul care arata cam comunist. Are la intrare tot felul de biciclete, triciclete etc. _ Povestea unei . Cresc |
Da! gata! stiu, spre sectia aia noua de politie cum urci rampa cu carutzu se vede intr-adevar o vitrina nu as spune neimbietoare...ceva cu prea multi stimuli care ameninta grav spiritul de ordine si pe care privirea tinde sa o evite rapid din cauza de supraincarcare, un fel de bazar-turnu babel...
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lorex Multumesc pentru raspunsuri! M-am uitat comparativ acum pe compozitie dorna izv.alb vs. bucovina (de care beau eu) si intr-adevar izv alb are mult mai putine minerale. Ma duc sa fac un pandispan cu ciocolata (edit).. Diseara am liber sa ma duc cu fetele la film! (sex and the city 2) _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Suuuperrr! mi-ai dat o super idee sa merg si io! De data asta nu mai descarc, vreau cu fetele la cinema
de Yannis
Ruxita spune:
pandispan si sex in the city
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristies
Nu latra . Are doua picioare cu bilute, doua cu chitaitoare, urechile fosnitoare dar nici urma de mecanism de latrat. _ Povestea unei . Cresc |
Ia mai verifica-l , uite ce scrie acilea http://www.lamazetoys.co.uk/lamaze-p--g-pupsqueak-85-p.asp
Baby will love his bark....
Si parca la comentariile de catzel de pe amazon stiam ca la nas acolo latra...
de Yannis
Eleysa spune:
Aaaa...si astazi sunt cam melancolica ...se face 1 an de la cele 2 liniute roz care mi-au schimbat intru totul viata ......imi aduc aminte cum stateam in WC cu testul (il facusem in ideea ca daca il fac a doua zi sigur o sa imi vina "musafirii" ceva gen legile lui Murphy ) in mana si parca ma prostisem, nu simteam nimic, parca ma anesteziase cineva ...ma consolasem de mult cu gandul ca asta e nu pot avea bebe usor, ci probabil o sa trebuiasca sa fac FIV sau poate chiar sa adopt un bebe, discutie pe care o avusesem in seara dinainte cu "tati". Si stiti ce am facut eu dupa ce am iesit din baie, m-am dus si mi-am aprins o tigara ...ultima mea tigara ...pentru ca dupa ce am fumat-o mi-am dat seama ca SUNT INSARCINATA ...si gata cu tigarile ...altcineva e mai important acum ...
Va invit si eu cu ocazia asta la o socata facuta in casa de mami meu ...cu fructoza in loc de zahar si multa lamaie...si bineinteles receeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
cris_mario spune:
citat din mesajul lui alexutzzza cris M merci de aprecieri ptr comentarii mamidepuiuti eu nu vad niciodata reclama ptr ca mereu inchid modzilla cu "save and quit" si cand redeschid modzilla imi deschide la aceleasi pagini (mailul, forumul la exact pag la care am ramas). Si la Internet Explorer ai aceleasi optiuni. Dar presupun la ca tine intra si Radu p net...poti eventual sa folositi browsere diferite, tu modzila si el IE...sau salvezi mereu la favorite pag de forum la care ai ramas si deschizi direct din fav, apoi stergi si salvezi din nou ultima pag la care ai ramas...e si asta o optiune cristies care e libratia? in piata la cultural sau ... unde? nu mai stiu unde era...la posta PPTR ala acolo? de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
zi-mi si mie de udne dau save and quit
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...