PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc 2 ani (187)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada_mxm Sorelix eu la chestiile cu bataia incercam sa evitam, nu ma bag sa cert copilul altuia sau ceva, incerc sa le ghidez pe fete spre altceva si gata ii zic sa-l lase in pace ca e needucat si ca nu e frumos ce face si gata, daca e rau si rau ne luam frumos si plecam si revenim in alta zi. _ Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not. Anatole France Mummy x 2 ![]() |
mada este usor sa punem etichete...insa este foarte greu pe urma, sa se lupte, ei, copii nostri cu acestea!
No offence, dar eu personal nu i-as spune copilului meu ca altul este rau si needucat. Poate sa fie o tristete, o suferinta sufleteasca, o frustrare la mijloc.
Copii mei, la randul lor au excese de agresivitate cand sunt nervosi/frustrati sau mai stiu eu cum... si atunci, cum as mai putea vorbi cu ei despre sentimentele lor? Cand probabil, se vor identifica cu copii din parc, copii rai si needucati...
Va multumesc tuturor pentru urarile voastre!
Cami(truli-luli) ma bucur ca te-ai linistit!
Irda succes in gasirea bonei potrivite si spor la treaba!
Si eu trebuie sa ma organizez cumva
In 14 iunie se fac inscrierile la cresa pentru septembrie. Dupa inscriere sper sa ma mobilizez si eu.Nu mai vreau sa fiu contabil, nu mai suport aceasta meserie....nu imi place. Vreau sa ma reprofilez
Azi Stefan este plecat in excursie la Tg Mures la gradina Zoologica. I-am pregatit 2 sandviciuri, unul cu sunca si branza si unul cu ciocolata finetti
O zi buna tuturor!
Sa auzim de bine!
blog de mamica
proud
Participam la concurs! Povestea afiselor noastre :
Operatiunea I Love DC!
O poveste cu si despre stejari
dr_anca spune:
Neata!
La multi ani pepenasilor care au implinit 2 anisori sanatate si mult noroc in viata
Poti sa juri ca Matei e fetita la ce frumos e 
Timpul meu e din ce in ce mai scurt si nu reusesc sa fac tot ce imi propun dar important e ca copilul din dotare se distreaza.
Am avut si noi o etapa din asta agresiva care chiar m-a ingrijorat dar am observat ca se simtea incoltita si reactiona ca un animalut speriat.
Acum avem o gasca de baietei de 3 ani cu care ne jucam si ne-a invatat sa facem schimb si sa tamponam
Am la mine si o papusa in caz ca apare vreo fetita dar de obicei doar cu masinute si avioane ne jucam.
Noi am botezat in week-end dar eu am fost cu inima grea pentru ca ni s-au dat planurile peste cap si nu am facut si baita in aceiasi zi,botezul in alt oras, cumatrul ne-a dat aparatul foto pe jos si nu mai merge 
Dar maine plecam ca am treaba prin Sibiu si facem si o scurta iesire sa ne mai racorim
Ana multi ani fericiti alaturi de sot! Ai baiat mare daca pleaca in excursie deja ![]()
Anaco lidocaina spray este pentru mucoase deci nu prea isi face efectul dar daca ii dai o doza de nurofen sau paracetamol inainte de a pleca eu zic ca trece mai usor durerea. A mea s-a speriat de la sunetul pistolului mai mult.
Ma duc la facut bagaje
O zi frumoasa la toata lumea! 
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008
ana_a spune:
unde vedeti voi poze cu Matei(Nati)? ca eu am rasfoit albumul pepenasilor si nu am dat de el...
blog de mamica
proud
Participam la concurs! Povestea afiselor noastre :
Operatiunea I Love DC!
O poveste cu si despre stejari
AnnaBaby spune:
Buna ziua fetele.
Noi iar avem ceva probleme de sanatate, de ieris eara o doare o ureche pe Ioana, plus ca ieri a cazut in parc si si-a julit ambii genunchi, si cu cele 2 dureri combinate aseara efectiv nu am putut s-o calmez si s-o opresc din plans. Pur si simplu urla continuu, nu am patit niciodata asa ceva. Mi-a adormit in brate urland, a cazut rapusa de oboseala, insa toata noaptea a miorlait, s-a foit, nu-si gasea locul, nu vroia sa bea nici apa, nici lapte....offfff!
Azi dimineata a luat-o de la capat cu plansul, tot maraita este, e si calduta, cu urlete si proteste am reusit sa-i iau temp, are numai 38,2. Dupa amiaza vreau sa ajung la dr sa vad ce o fi, eu banuiesc o otitas, ca de la ultima raceala, de acum 2 sapt, a ramas cu o fornaiala noaptea, i se infunda nasul, respira greu, sforaie...si cred ca au ajuns secretiile la ureche
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
Caprioara spune:
Helou fetele,
Intru razant, ca luni am examen si stau raaau cu invatatul Sper ca toata lumea e bine. Imi e dor de voi, dar nu am timp deloc de net.

La multi ani cu intarziere pentru Alessio!
La multi ani Matei!
La multi ani Alexandra!
La multi ani fericiti in casninie, Ana!
Sanatate si numai bucurii va doresc!

Syb, ma bucur tare ca ati primit vesti bune si va
cu drag.
Vio, nu am gasit mesajul tau (din lipsa de timp), dar inteleg ca astepti bb2? Daca da, iti doresc din tot sufletul sarcina usoara si bb sanatos
!
Sun, am prins din zbor de la alte mesaje de felicitare ca ai luat examenul (sper ca am inteles corect). Felicitari din toata inima!
Eu am program de invatat intensiv. Luni pe 14 dau examenul si vineri pe 18 plecam o saptamana la mare la Albena. Asa ca tot absenta de pe DC voi ramame
. Apoi mai am un pic ragaz sa fac curatenie generala in casa si sa ma pregatesc de job, pe care trebuie sa il incep pe 14 sau pe 15 iulie. Inca nu m-am lamurit... Ilinca e nascuta pe 14. Voi cum stiti, in ce zi trebuie sa ne prezentam la job si care e baza legala? Cei la HR nu stiu niciodata corect, asa ca trebuie sa ma informez eu.
Am fugit la invatat.
Va imbratisez pe toate.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
AnnaBaby spune:
Capri legea spunea ca ne prezentam la serviciu in ziua urmatoare zilei in care e nascut copilul.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
bujo spune:
Nu nu, trebuie sa ne prezentam in ziua cand copilul implineste 2 ani. Cand e ziua lui e deja prima zi din anul urmator deci nu mai suntem in concediu.
bujo mami de Filip
Gabriela82 spune:
si eu stiu la fel ca bujo, tre sa ne prezentam la servici in ziua in care copilul implineste 2 ani.
de printesa
dia_filipas spune:
Salut fetele!
Anna sanatate multa Ioanei!
Capri eu am intrebat si la legislative si la servici si mi s-a spus ca te intorci la servici a doua zi dupa ziua copilului (la noi ziua lui Miruna e in 15 asa ca ma intorc in 16). Spor la invatat si bafta la examen!
Miruna nu e chiar ok, tusest mult cand o pun la somn, deja doarme de o ora si tot mai tuseste, la inceput mai des, apoi mai rar...Si azi noapte a tuit cam o ora dupa ce am pus-o in pat. Cand e treaza nu tuseste asa de des, azi oricum merg la dr. cu ea, sper sa nu fie ceva grav, ca e prima data cand face asa...
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
dana81 spune:
DIA impotriva tusei pe timpul somnului: ai grija sa doarma pe o perna, ceva sa fie asa mai cocotzata sa nu ii vina secretiil;e in gat, apoi eu ii bagam jet de ser caldutz cu seringa si o aspiram cu batista bb, si uite asa aveam o noapte linistita.Nu mi lipsea nici batistutza cu picaturi de eucalipt pe pernutza.Sanatate!!
37+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08

x 2