PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc 2 ani (187)
Raspunsuri - Pagina 8
Nati spune:
Multumim frumos fetelor de felicitari,urari si pupici!
anaco, daca tot e preferatul tau Matei, hai ca ti-l trimit pachet....asa pt vreo 3 saptamani, sa ne relaxam si noi
.
Noi ne-am inceput ziua prin a merge la frizer, l-am tuns pe junior, ca nu se mai putea, transpira rau, se scarpina in cap, asa ca....jos cu pletele.
A stat cumintel....minune si alta nu, ca de fel plangea de nu-l puteam potoli nici unul.
Apoi ne-am dus la magazinul de jucarii sa-si aleaga el ce jucarie vrea, si normal ca masina electrica, o caruta de bani da macar e buna pana la 5 ani, asa ca are sa o foloseasca.
Apoi la cumparaturi si acasa o sa servim tortul si gata ziua lui, poate de la anul are sa priceapa mai mult, acu parca e aerian, nici nu ne-am obosit cu pregatiri si alte minuni.
Am plecat sa mai toc din leustean si la pungi cu el, tare naspa ca japonezii nu au leustean ori radacinoase.
Am fugit!
Sa aveti spor in toate!
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
dana81 spune:
LA MULTI ANI FRUMOSI MATEI!!SA CRESTI MARE,DESTEPT,NOROCOS CA FRUMOS DE PICI ESTI

LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!!
Ana casnicie fericita inca 100 de ani
!!!
DIA poate nu s-a prins boala si chiar daca..ve-ti scapa de ea, ai grija sa nu-i dai antibiotic, dar cred ca stii deja.Multa sanatate!!!
Monalac spor la invatat!!
SYB uite aici
37+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
SunSmile spune:
La muuuuuulti ani Matei! Sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai bun, autentic si frumos pe lume! Esti un pui deosebit si ai 3 fani aici....care regreta ca nu te-au cunoscut. Sa ai o zi minunata ca tine, frezat mic! Nati, sa va traiasca splendoarea de baiat si sa fiti sanatosi si fericiti o viata!

La multi anisori Alexandra, cu sanatate si fericire! Adela, sa va traiasca Er a voastra si voi, fericiti, alaturi de ea! te asteptam in bostana!
La multi ani fericiti, Ana_a, langa sotul tau drag si picii minunati!
Mona pumnii stransi ii tinem!
Multumesc fetelor pt ca v-ati spus parerea in legatura cu violenta, indiferent de partea de care va aflati. Stiu ca nu e usor nici sa ai pui lovit, nici pui care loveste.
La noi se pare ca incepe sa-si arate coltii atitudinea pe care o intalneste afara. Astazi am patit 2 faze stranii, inedite si uratele. O duceam in carca si jocul nostru este ca atunci cand ajungem pe strada la noi, o dau jos zicand "pe locuri", cand ajunge cu picioarele pe pamant zicem " fiti gata" si apoi eu imi pun mainile pe fundul ei si o imping foarte usor zicand "start" si ea fuge...si avem targeturi...pana la masina rosie/galbena/pomul aplecat, etc, invatam astfel distante, culori, cand sa ne oprim si tot asa. Ei, cand am impins-o, s-a intors cu ochii jucand in lacrimi si a zis: au funduuuu! M-am panicat, ieri a fost shutuita de 2 ori, usor dar uite ca i-a ramas pe creieras.
Apoi, acasa, nu stiu ce nu am facut eu la timp...cred ca nu i-am dat suficient de repede cana cu apa, ei si s-a enervat si a inceput sa pocneasca parchetul cu palma. Am lasat-o sa se calmeze, i-am zis c-o inteleg ca e suparata si frustrata, ca violenta nu e buna, etc etc etc. Dar m-a marcat, recunosc.
Acum, nu vreau nici sa simta ca mami nu o apara dar nici ca fustele mamei sunt locul dupa care ne pitim toata viata. E greu si sper sa evoluam amandoua si sa gasim solutia buna impreuna. Eu oricum nu stau jos, cand sunt in parc, sunt la 2 pasi in spatele ei mereu. Eu de-aia ies in parc cu ea, si eu si tati, sa ne jucam cu ea, sa fim alaturi de ea cand se sperie de-o mierla, cand descopera un urat viermisor, cand alearga toti maidanezii, cand miroase toate buruienile si tot asa. O sa fie bine, pentru toti copilasii!
Gata, ma retrag la programul de dupa'amiaza. Am pus poze, sunt destule, am preferat sa fie mai multe cu noi decat cu peisaje. O sa le sterg sapt viitoare, ca sa nu ocup spatiul.
Pupinstain si sanatate muuuuuuuulta tuturor bolnaviorilor!
p.s. ce ploaie de vara, torentiala, cu soare! hehe!]
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
dia_filipas spune:
Intrbare: 37,74 nu e febra prea mare, nu??? E subfebrila, sau asa ceva, nu?
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
truli-luli spune:
Multumesc mult pt raspunsuri fetelor.
si un
pt fiecare pt ca, desi intru atat de rar, imi sariti in ajutor. Cum spunea si Ana_a in sinea mea totusi cred ca e ok. Exact cum spui si tu despre Matei si Victor e mare mester la catarat, aveam si pozele ca dovada pt escaladarile lui, se descurca bine si repede si isi calculeaza bine pasii si misarile pt ca rareori cade. Uneori ma uimeste cu modul in care se invart rotitele in capusorul lui. De exemplu la noi din toata casa doar camara a ramas oarecum neexplorata de pitic si cum acolo avem doar un geam mic e cam intuneric. Asa ca seful meu a gasit cum sa escaladeze o masa de pe care sa ajunga la intrerupator, a aprins lumina si si-a vazut linistit de explorat. Sau alta chestie> e super incantat de filmarile cu copii asa ca a tocit o inregistrare de cateva minute de la serbarea unei verisoare si, in timp ce incerca sa butoneze el la tastatura, a descoperit ca apasand pe "+" se deruleaza filmuletul mai repede. Ei de atunci asa face de fiecare data si rade in hohote uitandu-se la copiii "grabiti" de la serbare. In rest limbajul lui se rezuma la niste maraieli, cam cum ai spus si tu, si un fel de "ma-mam" relativ directionat spre mine. In rest imi comunica ce isi doreste luandu-ma de mana si ducandu-ma la locul cu pricina(la bidonul cu apa, la frigider, la calculator, in functie de preferintele de moment)
trimit acum ca tocmai sa intors ud leoarca din curte si vreau sa il schimb ca tuseste de cateva zile
poze Ana si Victor
varsta Anei
anaco spune:
Am si eu o intrebare, poate stie cineva: unde gasesc si eu o crema anesteziantaA sau cam asa ceva... ati auzit de asa ceva? Cum se numeste produsul si de pe unde se cumpara?
Eu stiu ca avea doctorita noastra si ii punea la locul unde facea vaccinul sa nu doara, e anestezic local. Acum vroiam sa nu mai trec pe la ea si trebuie sa-i pun cercei Marei, cu crema de genul asta nu simte mare lucru...
(am hotarat sa-i pun cercei a deja imi zice "mala nu cercei, mama cercei..." si cam vrea sa aiba si ea...acum ii povestesc cam cum ii va pune cercelusi si e bucuroasa)![]()
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
Irda spune:
SAlutare, dragelor si dragilor!
LA multi ani , Alexandra!
La multi ani, MAtei!
Sa fiti sanatosi, isteti si norocosi!

LA multi ani, Ana! SA fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Syb, ma bucur de vestea cea buna!
Mona, succes la titularizare si bafta la invatat!
CAm atat mi-am amintit cu neuronul singuratic, scuze daca am ratat vreun eveniment important!
Anaco....exista niste plasturi cu lidocaina cred ca-i zice...uite aici http://goldpharma.com/search/lidocain%C4%83/lang/ROMANIAN/
Si Antonia imi arata ca noi avem cercei si ea nu, dar deocamdata nu face mare tam-tam din cauza asta, asa ca ma fac si eu ca ploua!![]()
Azi am mers la cresa sa vorbesc de inscriere si din septembrie o sa mearga si Antonia! Sper sa-i placa!
Intre timp cred ca o sa caut pe cineva sa stea cu ele 2 luni!
Aveti idee cat mai cer bonele in vremurile astea...mandre pe care ne e dat sa le traim?
Programul ar fi de la 12-13 la 21- 22....depinde si de tati cat va fi dispus sa stea cu ele pentru ca vreau sa ma apuc de practicat masajul pe care l-am invatat si cam asta e programul
, dar e musai ca altfel e jale!
Pupicim bostanaria!
Irda
cu
Daria 13 iulie 2005 si
Antonia 23 mai 2008
mcoca spune:
Aneco, fa-i gaurile cu pistol si nu ai nevoie de nici un anesteziant. Nu o sa o doara deloc. Trebuie decat sa le rogi sa-i faca la amandoua urechile in acelasi timp. La MAya i-am facut cand avea 16 luni si a fost super ok. Singura chesyie care nu i-a placut a fost ca i-am tinut capul imobilizat.
Vicky si Printzesone
bujo spune:
Ce ma amuza Anka, tace tace si pana la urma nu mai rezista si se exprima 
Eu noroc ca am zilele marcate pe pilule, ca altfel nici io nu stiam in ce zi suntem.
Eu cu violenta intervin. Sunt tot timpul langa el pentru ca e foarte imprevizibil, insa este foarte pasnic cu ceilalti copii. El se grabeste sa-i dragaleasca si astia il imping sau plesnesc, asa ca intervin. Si nu atentionez mama ci copilul. Ii spun cat se poate de frumos ca il doare si ca nu e frumos sa dea, ca poate sa ceara politicos. Filip cand nu primeste ceva, roaga pana te plictisesti de milogeala lui si ii dai.![]()
Noi oricum ne-am format o gasca in parc si ne atentionam copiii reciproc daca se dau in petec, asa la gramada.
Ana_a exact asa e si Filip, mormaie pe pasareasca lui si poceste toate cuvintele, dar e zvarluga prin parc. Cel mai zvapaiat, se catara pe toate gardurile. E o fetita in parc care pronunta perfect dar e super docila si nu-i da prin gand sa faca cine stie ce prostii. Filip intr-o zi il invata pe un pusti de 5 ani cum sa bage mingea printr-o gaura.
bujo mami de Filip