PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc 2 ani (187)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI MATEI SI ALEXANDRA!!!! SA FITI SANATOSI SI FRUMOSI!
ana LA MULTI ANI frumosi de casatorie!!!

Va pup,va citesc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Matei si Alexandra
La Multi Ani
sa cresteti mari si sanatosi
si sa aveti o zi plina de bucurii.

Dia sa stii ca si la Ari a fost la fel, dupa ce am dus-o la gradi ea a inceput la 2 ani jumatate a tot vazut la ceilalti copii si in vacanta de vara care incepe la sf lui iulie, dupa cea trecut ziua ei ne-am pus pe treaba cu chart de ala cu stickere si a mers f rapid si am scapat si de ala de noapte destul de repede dupa.
Sorelix eu la chestiile cu bataia incercam sa evitam, nu ma bag sa cert copilul altuia sau ceva, incerc sa le ghidez pe fete spre altceva si gata ii zic sa-l lase in pace ca e needucat si ca nu e frumos ce face si gata, daca e rau si rau ne luam frumos si plecam si revenim in alta zi.
Iriss deci e buna aia? Ca e 13 lire parca nui asa scump ma gandeam sa luam sa avem cu noi pe drumuri ca Ari mereu o apuca unde nu trebe in genere, se mai tine ea da de multe ori era sa faca pe ea ca zice fix in ultima clipa.
Sibylle asta chiar super veste! Ma bucur extrem de mult.
Gini concediu placut. Simpatica pepenasa cu numele ei, la ale mele le mai zic si pe celalalt nume da ele nus obisnuite si se uita la mine de zici cas de pe alta planeta. Ari ma si cearta ca nu ala e numele ei cica, da daca o zici sa-si zica numele complet il stie.
Dana eu am gasit in ro pe net de astia bambino mio, ti-am dat pm cu site-ul. Noi ne-am impacat f bine cu ei i-am folosit in Italia si acuma cand e f cald ii folosim aici in gradina cand se joaca in scoica aia cu apa.
Anka cu gramatica si etc poate si eu de multe ori par ceva analfabeta da scriu din graba, mai uit cuvinte, uit sa pun cratime si punctuatia care trebuie, da na cred ca pricepe lumea ce vreau sa zic si asa cu mici greseli.
Iriss, Flo, Dara, Cristina, Sibylle multumim mult de comentarii. Sibylle cu cea mai mare placere.
Ana pupam ursuletzul mormaitor si la cat mai multi ani fericiti de casnicie.
Asa revin dupa ce duc matza la scoala.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la multi ani Matei si Alexandra! sa fiti sanatosi si voiosi o viata intreaga

multumesc de raspunsuri la bube am incepuit de aseara sa o dau cu arnica ca pe asta n-am folosit-o inca. sa vedem

-----

Mami de roza + 24 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

La multi ani Matei- sa cresti mare si sanatos, cu noroc! sa aduci in continuare bucurii nesfarsite parintilor...este unul din pepenasii mei preferati!

La multi ani Alexandra- sa cresti mare si frumoasa!...

Ce frumoase sunt zilele acestea cand avem pepenasi de sarbatorit!

Vio e f bine ca este deschisa cresa toata vara! pe la noi nu am prea auzit...
eu maine vreau sa o inscriu pe Mara la o cresa de stat din cartier, cat de cat buna, desi inca nu sunt deloc hotarata sa o duc aici din septembrie. Parca ne-am invatat la gradinita ei acolo, cunoaste copiii, educatoarele, locul.... plus ca aici la stat mi se pare de-a dreptul ingrozitor la o grupa cu 30 de copii!! cum or face fata ingrijitoarele??

Cu copiii agresivi din parcuri, s-a mai discutat...eu acum prefer sa o feresc de astfel de copii, apoi daca se intampla, sa atrag atentia parintilor asa finut...dar e drept ca multi sunt total indiferenti la comportamentul copiilor lor...
Si Mara are o personalitate destul de puternica, reactioneaza la astfel de comportamente, daca intalneste copii mai rai, care ii smulg jucarii sau o imping, de obicei se supara pe situatie si protesteaza fugind suparata in alta parte sau pune botic si comenteaza acolo pe limba ei! Uneori e simpatica ...

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI MATEI SI AEXANDRA!!!!! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!!!!!!!

VIOLETA felicitari pt sarcina!!!!

Multumim tturor care ne-au vazut pozele.

Avem niste copilasi minunati, am vazut toate pozele si sunt toti foarte scumpi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

SIBYLLE ma bucur foarte mult pentru vestea minunata.

ANKA de multe ori ma intreb si eu cum au altii atata timp sa citeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

ana_a multi ani de casnicie frumosi! tot inainte!
si noi am sarbatorit de curand 7 ani!

Ce veste buna pentru Vladimir! ma bucur pentru voi...

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI MATEI!NATY,,SA DEA DUMNEZEU SA FITI SANATOSI!

LA MULTI ANI,ALEXANDRA!

LA MULTI ANI DE CASNICIE ANEI A!

eu o sa intru mai rar,m am apucat de invatat pt titularizare.
va pup pe toate,fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

salut fetele!!

LA MULTI ANI FERICITI MATEI!! SA AI O COPILARIE FERICITA, SA FII VESEL SI SANATOS SI SA ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!!

LA MULTI ANI ALEXANDRA!

Ana LA MULTI ANI! SA FITI FERICITI SI SA VA IUBITI PANA LA ADANCI BATRANETI!

Copii agresivi, si noi suntem din gasca batausilor, eu intervin, am mai povestit, ii cer scuze la copilas in numele ei, iar pe ea o iau deoparte si ii explic de ce nu e bine...

Mona spor la invatat si bafta la examene!

Dana felicitari pt. echo, sarcina usoara in continuare, astept cu nerabdare vestea cea mare, sa pot sa-ti fac galerie...ador momentul asta!

Sib ma bucur enorm ca s-a infirmat diagnosticul, intr-adevar o veste buna!

Asaa, noi azi am fot consemnate la domiciliu, ca asta noapte a avut febra, tuseste, muci, si eu is varza, si nici macar nu-mi trecuse raceala cealalta...raceala peste raceala ! Acum nu mai are febra, doar kile intregi de muci, de de-abia respira, si tuseste, da' in rest, papa, e vesela, activa, tot tacamul...
Azi m-am intalnit cu o mamica de la cresa, au sunat-o sa-si ia baiatul ca are varciela, e chiar in grupa lui Miruna...acu' stau ca pe spini...

Va ma duc sa ma intind ca ma doare tot corpul, parca is batuta...

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ana, multi ani fericiti in continuare!
Si noi sarbatorim 7 ani in august.

Mona spor la invatzat si bafta multa.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput