PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc 2 ani (187)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Eu tocmai am vorbit cu o colega judecator (dar a fost si ea in Cic pana anul trecut deci cred ca stie mai exact)...si mi-a zis ca se revine la munca in ziua urmatoare cand implineste copilul 2 ani. Mara face pe 12 august, eu ma intorc pe 13, clar!

Dr_anca - nu era vorba de spray, ca imi imaginez ca asta e pt mucoase, fetele ziceau de ceva plasturi...insa eu la dr mea am vazut si crema.
Sigur ca ii fac cu pistolul, am fost si am vazut si procedeul, nu e mare lucru, dar vreau sa o scutesc cat pot asa local de durere, ca dupa aceea ne intelegem noi daca va mai avea dureri.

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fete,

Anna, Dia, sanatate pepenaselor!

Eu stiu ca (adica asa au procedat prietenele mele) intoarcerea la job se face a doua zi dupa aniversarea copilului. Cred ca depinde si de excesul de zel al angajatorului...

Ana-a nici eu nu-s de acord cu etichetarea si o evit la greu. La un moment dat sau altul, toti copiii pot fi deranjanti, prin actiunile lor...asta nu-i face rai (cum aud deseori), needucati sau nu mai stiu cum. Eu ii spun Theei, rar, dar ii mai spun ca actiunea copilului respectiv nu a fost ok...sau a ei, ca n-o fi ea cheia de biserica a parcului, totusi; atat. Si nici nu vreau sa-mi iau copilul din parc, atunci cand altul il loveste...nu mi se pare ok sa aiba dubla pedeapsa...si lovit si privat de joaca! Cred ca, daca parintii s-ar implica mai activ si consistent in viata micutilor, conflictele, inveitabile, altfel, ar fi mai usor de manage-uit si digerat de toata lumea.
Ce baiat mare ai! Singur in excursie! Eu, in locul lui si la varsta lui, as manca prima data finetti-ul

Ana(co)
eu asta am folosit cand mi-am facut gaura in nas:) : http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=3108 ... poate va ajuta si pe voi!

Poze cu Matei sunt la semnatura maica'sii!:)

Capri iti tin pumnii straaaaansi luni, sa faci totul bine si sa fie usor!

Vio te cred ca nu era, poate, momentul...financiar vorbind. Dar, si stii si tu asta, dupa 10 ani de chin, ati primit nu unul ci doua daruri de la Dumnezeu. Sunteti binecuvantati! Stii tu cum se spune: un copil vine cu o paine in mana! Eu va doresc sa vina cu un cozonac in mana, sa va intregeasca si sa va fericeasca familia frumoasa!

Fi'mea doarme in maieu (maiou?) si fundul gol, are o aleza mai mare sub ea, doarme de la 13.30 si...in afara de parul ud fleasca, pipi nu a facut. Draga mamii, poate scapam de pampersi, la ce caldura e...m-as bucura teribil pt ea.

Cam atat! Pupinstain in grup si separat!

p.s. mama lu' Mirunicimea; duamna Ella; Estrella; Irinuca; Rontzy; mama de Yael si fratiorii; mami de Romana si fratiorii si cate si mai cate, unde sunteti????

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

da, Laura, dar pipilitul cu 30 de secunde inainte de trezire e cel mai dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

confirm si intaresc cele spuse mai sus. Uneori si number 2 pare oportun atunci

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

confirm si intaresc cele spuse mai sus. Uneori si number 2 pare oportun atunci

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

sunteti mortale
Matei azi a gasit niste chilotei la el in sertar, ia cerut si uite asa, azi am pipilit chiloti Dar la somn i-am propus totusi pampers si nu la refuzat....
Pe olita/wc nu se aseaza si daca tot a fost azi la chiloti...na prestat kk...probabil sa inhibat. Sa vedem la trezire

sun, da...pai finetti asta e o inventie pentru generatia lor...ce, aveam noi asa ceva pe vremea noastra?
Ah...si cica au fost la Mc Donalds unde eu habar nu aveam ca vor sa mearga, deci tati na vrut sa-i dea bani cu el, pe motiv ca nu-i trebuie A platit banuiesc educatoarea.
Inca nu au sosit. Pe la ora 17 erau in nu stiu ce parc de distractii cand eu imi tocam picioarele prin casa ca educatoarea nu avea semnal la telefon.
Abia pe la ora 19 se intorc.

blog de mamica
proud

Participam la concurs! Povestea afiselor noastre :
Operatiunea I Love DC!
O poveste cu si despre stejari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am pus o poza facuta acum vreo 2 zile sa videti ce burtica tuguiata de baitel am nu credeam in babisme da' iaca ca in cazul nostru se aplica

-----

Mami de roza + 24 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am fost la dr si se pare ca Ioana are deja polipi, probabil si o deviatie de sept care favorizeaza durerea de ureche. Nici nu stiamca pot sa apara atat de devreme polipii. Eu am avut, am fost operata de 2 ori, prima oara la 3 ani, a doua oara la 7, si sotul a avut, asa ca terenul e predispus la asa ceva si la Ioana, din pacate.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

anna uite www.romedic.ro/adenoidita" target="_blank"> aici mai multe despre polipi si cum de apar chiar si la varste mici.

-----

Mami de roza + 24 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Iaca la ele ce carcotase! Maaai, voi cu cine tineti, haaaa?. Chiar aveti dreptate, s-a trezit, s-a ridicat in picioare in pat (ea la pranz doarme in patul nostru) si a facut pipi...noroc ca aproape tot corpul era deasupra alezei, astfel ca nu s-a udat salteaua. repriza a doua nu a urmat, altfel veneam s-o alerg pe Moniq pe litoral.

Ana super, si finetti si mc:). Lasa-l, mai sunt si zile din astea. Ce scump Mateiul, este perioada cand isi arata si ei independentele...care cum.

Anna imi pare rau pt diagnosticul Ioanei daaaar, din experienta verisorului meu care era bolnav zi lumina din cauza polipilor, iti spun ca, odata scosi, viata copilului devine mult mai simpla. Desigur, nu vreau sa minimizez problema, stiu ca pentru orice mama, fiecare boala a copilului este cea mai grea, dar o sa treaca, o sa scapati de ei! Sanatate multa papusicii!

Ana-Maria ce burtica frumoasa! Nici eu nu cred in babisme...eu aveam baietel daca ma luam dupa toate "testele" alea si dupa forma burtii. Chiar imi priveam pozele de graviduta si acum mi se pare ca pana la 32 de sapt am fost miiiica....si atunci ce balena ma vedeam. Hehehe:) V-ati hotarat la nume pentru albastrel?

Da, ca tot ziceam de atitudini din parc si de cum ii afecteaza pe copii si cum copiaza. Iaca, astazi, cumintea de pana acum de T, i-a furat roata unui baietel cand nu era atent, se ducea la bunica altuia, cu mana intinsa, sa-i ceara grisine si zicea pe ton de comanda: daiiii!, i-a luat mingea altui baietel si i-a zis: sut-gol-giucam....adica na, l-a invitat la joc dar cu mingea lui. Of of, mai mai, o s-o tin intr-o colivie, sa nu mai copieze comportamente aiuristice. Ca sa nu mai zic de suspinele amarnice pt ca nu o lasam la masini, ea alearga pana la buza trotuarului si ar vrea sa se arunce in strada...ei si cand nu o lasam (dooh, logic)...dai si protesteaza. I-am zis ca nu-mi doresc s-o vad ca papusile de nunta, pe vremuri, pe vreo capota

Crestem noi mari, nu? Tare frumoasa perioada asta, chiar daca si foarte grea, mie mi se pare cea mai frumoasa!

Irda bona nu stiu nici cat costa nici sa recomand, dar va tin pumnii sa vi se aseze lucrurile asa cum va doriti si mica sa se adapteze in toamna, la gradi!

Danuta ai vazut site-ul? Ai gasit?

Gata, stop joc. Ma'c la maimuta cu genunchii juliti si la taica'su, programul de iubire nocturna, inainte de nani!

Pupinstain!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

sun bebelu are nume de cand am stiut ca sunt pregnant e numele pe care i-l spune preotul tot timpul lui Dragos cand il impartaseste si acum la Paste i-a spus al meu again ca il cheama Dragos raspunsul preotului fiind sa faca un baiat si sa ii puna numele asta si asa nu o sa ii mai confunde. nici acum nu stie preotul ca numele ala va fi o sa afle la botez.

si a mea a venit azi de afara julita in genunchi si in coate. arata ca un copilas mare. si s-a si bronzat ca un tractorist

cu bubili - se pare ca isi face treaba arnica pt ca nu si le-a mai rupt de ieri de cand o dau, Slava Domnului!

-----

Mami de roza + 24 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput