Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

da....cap 72...am ceva restante
blue_flower felicitari ptr tanti care face curat si calc...e mare lucru sa ai pe cineva
ayanna ma bucur ptr tatal tau
tare decenuela cu vbtul pe mess la distanta de un perete si propuneri indecente...
nikole condoleante prietenei
catalutza...offf biata de tine,akm ii ies dintisorii micutei
scaun de masa am primit la botez de la soacra-bertoni/verde-
cetare ruxita...grafiti....akl am facut eu liceul
ce tare confuiza cu colaceii de la miremia si colaceii de grasime
gata 72 ...din 2 in 2 pag
aseara i-am facut prima baitza cu colacul ...suuper incantata si ea si noi nu mai spun,erm topiti in jurul ei..o sa pun si poze

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

si-mi recomanzi si noua acest liceu??? ca ela cam stramba din nas ca cica e de cartier, neavand niciun alt argument contra... de iubitul meu caragiale am auzit ieri ca ar fi liceu de drogati... deci pica...

Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Ruxita, tu spuneai ca ai un Babybjorn de vanzare?
S-a abonat cineva? O poza ai? Sunt interesata..

Alexutzza povestise la un momdat cum i-a facut pozele lui Yannis in fundulet...nu sta chiar singur dar incearca.Il asezau ei desfacndu-i picioarele mai mult si punandu-i manutele pe marginea patutului...cel putin asa imi amintesc...o sa intre ea sa confirme dupa ce termina cu mitologia greaca

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

n-am zis babybjorn, am zis, tip... , e pentru bebelici mai mici de 4 luni, pentru ca permite plasarea copilului doar cu spatele spre directia de mers... am zis ca daca nu-l marit curand, il voi folosi cand va fi mai mare piciu sa-l pun in spatele meu (ca pe un rucsac).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Ruxita despre statul in fund al lui Yannis m-a intrebat si Miremia si i-am raspuns facand filosofia statului in fund deh, ma stiti deja nu pot exprima ceva in 3 cuvinte, uite am cautat, e pe pag asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152826&whichpage=18

editez ca acum am vazut mesajul: Lorex merci ca ti-ai amintit, nu am citit azi mitologia...numa forum ...

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cap 73
miremia eu nu am vazut nici un patratel knd am venit sa iau colacul
si la mine functioneaza dezbracaul in fundul gol knd urla
dastefa mirunica e o scumpa si daria o harnicuta....
duminica am impartasit puii si o babuta a pupat-o pe piciorus...dar la fel k decenuela ..pana sa ma dezmeticesc eu
andrelina pleci in germania?...super tare....
eu ii dau ceai de la hipp..a.dica am incercta dar nu vrea dkt cine stie cand si apa tot asa....sincer nu stiu dc ii dau...orikm incerc doar knd e fff cald la pranz...
miki felicitari ptr examen si eu sunt fan ciorba
miremia...dk am pozele la semnatura mai tre' sa pun?? pe contul comun'/?
multumim de urarile de ziua printesei...eu raspund doar putin..k multe nu-si mai au rostul

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ce mai stie sa faca gaza?
S-a prins ca locul de joaca e interdependent. Adica daca trage de o bucata se misca tot. Si e un halimai maxim care se termina cu caderea spatiului de joaca si infasurarea in paturica respectiva.
Jucariile si le muta dintr-o mana in alta si apoi in gura. Se ajuta si cu picioarele daca e ceva mai greu.
In patut e ca o morisca. Se muta cum vrea el.
In carut daca-i cade jucaria trage de snur si o aduce inapoi.
Daca nu are jucarii in carut isi da jos palaria si o molfaie.
La fel se intampla dimineata cu sosetele.
Daca trece din balcon in sufragerie intinde mainile si flutura perdeaua. E distractie mare. La fel daca il duc la geam in dormitor, prima grija e sa traga de perdea.
Si cam atat imi vine acum in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Ruxita despre statul in fund al lui Yannis m-a intrebat si Miremia si i-am raspuns facand filosofia statului in fund deh, ma stiti deja nu pot exprima ceva in 3 cuvinte, uite am cautat, e pe pag asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152826&whichpage=18

editez ca acum am vazut mesajul: Lorex merci ca ti-ai amintit, nu am citit azi mitologia...numa forum ...

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Lorex ai PM.

Cris_m sa va fie de bine inaugurarea!

Fetele cu colaceii sa stiti ca nu v-am uitat. Sunt in Ro, sper sa isi faca curierul ala drum si pe la mine azi.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

da....cap 72...am ceva restante
blue_flower felicitari ptr tanti care face curat si calc...e mare lucru sa ai pe cineva
ayanna ma bucur ptr tatal tau
tare decenuela cu vbtul pe mess la distanta de un perete si propuneri indecente...
nikole condoleante prietenei
catalutza...offf biata de tine,akm ii ies dintisorii micutei
scaun de masa am primit la botez de la soacra-bertoni/verde-
cetare ruxita...grafiti....akl am facut eu liceul
ce tare confuiza cu colaceii de la miremia si colaceii de grasime
gata 72 ...din 2 in 2 pag
aseara i-am facut prima baitza cu colacul ...suuper incantata si ea si noi nu mai spun,erm topiti in jurul ei..o sa pun si poze

o printesa grabita...

si-mi recomanzi si noua acest liceu??? ca ela cam stramba din nas ca cica e de cartier, neavand niciun alt argument contra... de iubitul meu caragiale am auzit ieri ca ar fi liceu de drogati... deci pica...

hai sa-ti spun....stiu k tu vroiai cv mai 'free' ptr fata ta...aici e cam ca la puscarie...in pauze nu au voie afara...e cu unifome...deci e pe bune,k sa zic asa....nu se poate chiuli ...au mag in incinta liceului....paza si al poarta si la usile liceului....profesorii de nota 20

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Haircut, Cristies, va multumesc...insa nu sunt chiar o mama atat de buna...sunt multe lucruri pe care ar trebui sa le fac si nu le fac...de lene...de oboseala...si mereu imi spun in gand ca..uite o mama devotata nu ar face asa ceva..
cel mai grav mi se pare ca nu am ambitia sa ma indop cu mancare ca sa am LM destul...nu pot, nu-mi intra, mi-e prea lehamite sa gatesc, nu am idei, nu stiu ce sa gatesc, cum, cand...si mai ales cand sa fac piata...oare cum se descurca alte mame?...aici imi dau nota minima..probabil cand o sa trebuiasca sa gatesc pt ea, o sa ma pun cu burta pe cartea...de bucate!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Tre sa-ti spun si tie, asa ca celorlalte fete care cred ca nu fac destul, sa fiti sigure ca faceti tot ce trebuie pt. puii vostri.
Eu am avut ani de zile mustrari de constiinta, ca am inceput munca la Andreas dupa 5 saptamani, la Yasmin dupa 8 saptamani, si cu Mara am venit la serviciu de cind a facut 3 saptamani.
Pe ceilalti doi nu i-am luat cu mine la cabinet, si am pierdut, primul zambet, prima gangureala, primii pasi. E pierderea mea, dar copiii, nefiind mereu cu mine, au avut de castigat. Sunt foarte independenti, sunt foarte prietenosi si cresc frumos.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Ce mai stie sa faca gaza?
S-a prins ca locul de joaca e interdependent. Adica daca trage de o bucata se misca tot. Si e un halimai maxim care se termina cu caderea spatiului de joaca si infasurarea in paturica respectiva.
Jucariile si le muta dintr-o mana in alta si apoi in gura. Se ajuta si cu picioarele daca e ceva mai greu.
In patut e ca o morisca. Se muta cum vrea el.
In carut daca-i cade jucaria trage de snur si o aduce inapoi.
Daca nu are jucarii in carut isi da jos palaria si o molfaie.
La fel se intampla dimineata cu sosetele.
Daca trece din balcon in sufragerie intinde mainile si flutura perdeaua. E distractie mare. La fel daca il duc la geam in dormitor, prima grija e sa traga de perdea.
Si cam atat imi vine acum in cap.

_
Povestea unei .
Cresc

si Caius isi morfoleste ciorapii, nu stiu cum reuseste sa evadeze din ei, si-i gasesc la el in gura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Lorex, daca l-ai vazut pe al Plateei (ca eu l-am vazut in poza) si pe al lui Cris.dogarel, asa are fata aia de la Timisoara pe okazii. Ca si mine de altfel.

Mergi la inceput