Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

LML si din partea mea Letizia, Dragos si Mihai sa cresteti mari si voinici.

Alexa sper sa iesi cat mai degraba din butoi!

Mariucasara daca ne accepta si buni inseamna ca am intrat in toata regula in familie pup nasuc dulce de ginere dragalas, Mariuca atomica si mamica dulce

de Lorena 03.03.2010

www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa

Mello motanelul iubit

multumesc

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa
Si Mini .. Mai nou doarme pe burta SIGUR !! Numai vrea pe picioare .. ca sa zic asa s-a intarcat . Cand i se face somn stiu ca se freaca la ochii .. si gata cu el in patutz pe burtica .. si doarme in 2-3 reprize .. depinde .. cam 1 ora jumate -2 .. azi a dormit 3 ore jumate. Cu zgomotele sunt o fericita pt e invata din spital .. de muuulte ori a adormit intr-o galagie in care eu nu as fi adormit in veci . Dar bineinteles ca ziua nu doarme atat de profund ca noaptea. Noaptea poti sa tai lemne neica la el ca nu schitzeaza nimic .

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

ah, frecatul asta pe la ochi, se freaca atat de mult pe la ochi, ca ii tin maintzele pe langa corp, ca si-i face rosii ca de vampir si evident ca se enerveaza ca nu-i dau voie sa se atinga atata, la fiecare 2-3 zile noi stam cu cate un ochi rosu felinar...
mai nou piscaturile de tzantzari - are o piscatura care nu-i mai trece de 3 zile, ii sta tot ca o bubitza rosie pe frunte...

Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

si mai vreau sa ma mai laud cu ceva... am inceput sa port rochiile de dinainte de sarcina - am o rochita scurtuta mulata pe corp, cu bretele si cupe la sani, galben pai cu floricele... am zis ca n-o mai imbrac in viata mea, m-am simtit ca in fundul gol, m-a claxonat fiecare al doilea sofer, nu inteleg cum am putut sa port asa ceva mai inainte... azi am luat pe mine o fustuca si un tricou mai transparent dar pana la gat si l-am zapacit pe unul pe trotuar a scapat teava pe care o avea in maini si a avut tupeul sa-mi si zica asta (uite ce am facut din cauza ta...) clar sunt ...utabila din toate punctele de vedere, sotul zice ce de vina e mersul meu leganat, leganat solduri si cum acum sunt si mai plina, efectul e si mai pronuntat... si am o burta cred ca am vreo 5 cm slanina pe ea, dar ce conteaza? sanii evident si un centimetru de piele la vedere de-asupra genunchilor... si mi se vede si celulita, dar cine sta sa analizeze textura pielii in detaliu??? si aveam rochii pe care le puteam purta doar insotita de un barbat (asa cum e al meu, solid si incruntat )... pe de o parte ma simt magulita, pe de alta parte... nitel insultata. dar numai nitzel...

Bravo, bravo!!! Las' ca face bine la moral! Dar ceva poze n-ai?

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

eu nu sunt o fiinta prea fotogenica... (nu sunt fotogenica deloc, dar sa nu afle nimeni...) si-mi fac poze din paste in craciun, la urmatoare tinuta provocatoare, fac o sedinta foto....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Si pe bobitza mea au piscat-o tzantzarii...saraca...nush cum ca pe mine nu m-au piscat deloc, e mai dulce ea ...si tot asa in 3-4 zile i-au trecut bubitele..

dexteritati? a inceput sa-si coordoneze miscarile mainilor, le intinde sa apuce diverse..se joaca cu manutele...mai nou vrea sa-si prinda piciorusele dar nu ajunge la ele si se enerveaza.E bucuroasa si interesata cand i le tin eu sa le vada...si cand le dau jos se enerveaza

imi aduc aminte cand povestea Cristies ca mana ei e cea mai interesanta jucarie...acum si la mine la fel..nu cea mai interesanta dar se uita curioasa la mana mea si ma trage de degete si-si tzuguie buzele, imi vine s-o mananc.

ce sa mai spun, doar ca nu o mai legan in brate sa adoarma, doar stau aproape de fata ei si ea se joaca cu nasul meu pana adoarme; mi-l ia, mi-l arunca in sus, il intoarce pe dos, il pune la loc si-n final adoarme cu mana pe el si trebuie sa astept cateva minute asa pana pot sa ma ridic....conteaza mult pentru shalele mele ca nu ma mai tineau...in schimb am tot mai mult impresia ca am nasul mare...ma face constienta ca am nas...nush cum sa va explic...

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

da....cap 72...am ceva restante
blue_flower felicitari ptr tanti care face curat si calc...e mare lucru sa ai pe cineva
ayanna ma bucur ptr tatal tau
tare decenuela cu vbtul pe mess la distanta de un perete si propuneri indecente...
nikole condoleante prietenei
catalutza...offf biata de tine,akm ii ies dintisorii micutei
scaun de masa am primit la botez de la soacra-bertoni/verde-
cetare ruxita...grafiti....akl am facut eu liceul
ce tare confuiza cu colaceii de la miremia si colaceii de grasime
gata 72 ...din 2 in 2 pag
aseara i-am facut prima baitza cu colacul ...suuper incantata si ea si noi nu mai spun,erm topiti in jurul ei..o sa pun si poze

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Haircut, Cristies, va multumesc...insa nu sunt chiar o mama atat de buna...sunt multe lucruri pe care ar trebui sa le fac si nu le fac...de lene...de oboseala...si mereu imi spun in gand ca..uite o mama devotata nu ar face asa ceva..
cel mai grav mi se pare ca nu am ambitia sa ma indop cu mancare ca sa am LM destul...nu pot, nu-mi intra, mi-e prea lehamite sa gatesc, nu am idei, nu stiu ce sa gatesc, cum, cand...si mai ales cand sa fac piata...oare cum se descurca alte mame?...aici imi dau nota minima..probabil cand o sa trebuiasca sa gatesc pt ea, o sa ma pun cu burta pe cartea...de bucate!

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

am vazut pozele cu pufuletii nostri dragi azi dimi...sunt superbe...iar pt fetele care s-au intalnit si pt cele de la moldova si pt cele de la bucuresti ...superbe toate...si puii nu mai zic

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Aoleu, de cand ma chinui:

LML Letizia, Dragos si Mihai!!!! Ale1212xa plange masa...

_
Povestea unei .
Cresc

sunt aici dar de sambata sunt in butoi asa ca nu am chef de scris..doar citesc ca sa nu raman in urma ca nu mai recuperez in veci

multumim de urari..va dam atunci tot ce va pofteste inimioara...cat mai dulce si mai bun..si binenteles ca nimic din ce va ofer nu ingrasa asa ca puteti papa mult mult...

revin cand ies din butoi..pana atunci dupa cortina

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Alexa, nu te plictisesti singurica prin butoiul ala? e canicula...o sa te sufoci acolo....hai , iesi la soare...uite cate prietene ai aici! Spune-ne ce te doare si noi pupam sa treaca!

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ruxita, felicitari pentru jucarii!
Eu am obsesie cu spalatul pe maini dupa schimbarea scutecului. Dar ia uitati ce zice www.gandul.info/sanatate-food-drink/tu-stii-cu-cine-dai-mana-doar-jumatate-dintre-adulti-se-spala-pe-maini-dupa-ce-au-fost-la-toaleta-4994264" target="_blank">statistica. De sterilizat sau alte d-astea nu prea a fost cazul la noi dar de cate ori a papat bibe (3 in viata lui) a fost sterilizat. In privinta veselei... eu sunt pentru folosirea tacamurilor si veselei lui. Si castronul in care ii fac ceaiul de tarate pentru limpezit e doar al lui (a fost inlocuit ca l-am cam spart).
Stiu ca e ok sa se invete cu microbii familiei, dar eu cred ca e mai bine sa inteleaga ca el papa din anumite castroane, sa nu ma trezesc ca vrea de pe masa farfuria cu sarmale ca stie el ca a mai papat...
Plus ca la scara mai mare poti sa ajungi cu el in vre-un loc incert dpdv al curateniei si copilul din obisnuinta sa manance ce gaseste pe farfuriile nespalate...

Acuma... eu lupul moralist, vorbesc din carti ca inca n-am inceput. Dar am cumparat un www.articole-copii.ro/produs/245-Set-bol-cu-ventuza,-canuta,-tacam-cutie/10909.html" target="_blank">set si o craticioara cu capac.

Mergi la inceput

Ruxita, tu spuneai ca ai un Babybjorn de vanzare?
S-a abonat cineva? O poza ai? Sunt interesata..

Alexutzza povestise la un momdat cum i-a facut pozele lui Yannis in fundulet...nu sta chiar singur dar incearca.Il asezau ei desfacndu-i picioarele mai mult si punandu-i manutele pe marginea patutului...cel putin asa imi amintesc...o sa intre ea sa confirme dupa ce termina cu mitologia greaca

_

_

Mergi la inceput