Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

apropo de nasul mare... al meu nu e mic, ca sa zic asa... si sotul meu e roscat, ma rog are barba multicolora, fire blonde, albe, grizonate, roscate, negre... si pistruiat, deci s-ar putea spune ca e un roscat, desi are parul (din cap) castaniu... si cum roscatenia e gena dominanta, m-am gandit ca fac un roscat cu nasu mare si pistruiat pe de asupra... la ultima eco (cu cateva zile inainte de nastere) sotul i-a vazut nasu, cica mic! m-am bucurat... adevarul e ca-l are cel mai mic din familie... in familia mea de ex. toata lumea are nasu mare, fara exceptie...

Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Yasmine

Cristies, da, ca ala al plateei vreau si eu...unde sa caut???

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Haircut, Cristies, va multumesc...insa nu sunt chiar o mama atat de buna...sunt multe lucruri pe care ar trebui sa le fac si nu le fac...de lene...de oboseala...si mereu imi spun in gand ca..uite o mama devotata nu ar face asa ceva..
cel mai grav mi se pare ca nu am ambitia sa ma indop cu mancare ca sa am LM destul...nu pot, nu-mi intra, mi-e prea lehamite sa gatesc, nu am idei, nu stiu ce sa gatesc, cum, cand...si mai ales cand sa fac piata...oare cum se descurca alte mame?...aici imi dau nota minima..probabil cand o sa trebuiasca sa gatesc pt ea, o sa ma pun cu burta pe cartea...de bucate!

_

_

m-ai descris pe mine! lasa ca ne-om descurca noi, pana una alta retete simple sunt binevenite. tu alexutza esti mama lor in ale gatitului din cate mi-aduc aminte, ca sotul tau stie si cand pui sarea-n bucate, e adevarat?

de Lorena 03.03.2010

www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

74
vad ca s-au mai amicit/incuscrit pufuletii/mamicile...hmm...cu noi nu se amiceste nimeni...k vad ca onitza/cuscra..nu prea mai imi zice ce face ginerele meu scump danutz
irina bn ai revenit
super k s-au vazut fetele in sect 6
cristies faina ideea cu recuperatul sa se scrie pe prima pag
alexutzzza,bubu ...ce aveti fetelor...cum sunt grasi puii...hmm...sunt belea de bine
intre tmp am vazut [poze cu ginerele meu
cristies multam de lista super tare...carticica...bine faci/zici
cam atat...ar mai fi multe de zis...dar s-a raspun deja

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

akm o sa incarc poze si e de ajuns pt azi....
carmita,am botezat akm 2 ani,akm ii tai motul
astept sotul sa mergem la cumparaturi...pana atunci mai intind niste rufe

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Ce mai stie sa faca gaza?
S-a prins ca locul de joaca e interdependent. Adica daca trage de o bucata se misca tot. Si e un halimai maxim care se termina cu caderea spatiului de joaca si infasurarea in paturica respectiva.
Jucariile si le muta dintr-o mana in alta si apoi in gura. Se ajuta si cu picioarele daca e ceva mai greu.
In patut e ca o morisca. Se muta cum vrea el.
In carut daca-i cade jucaria trage de snur si o aduce inapoi.
Daca nu are jucarii in carut isi da jos palaria si o molfaie.
La fel se intampla dimineata cu sosetele.
Daca trece din balcon in sufragerie intinde mainile si flutura perdeaua. E distractie mare. La fel daca il duc la geam in dormitor, prima grija e sa traga de perdea.
Si cam atat imi vine acum in cap.

_
Povestea unei .
Cresc

Si Yannis, a propos ca ma intreba Miremia sa ii zic ce progrese face ca sa stie ce urmeaza la Mara ca ei sunt cam la fel :
- e si el morisca in pat
- a descoperit fetzele, pe mine si pe ta-su ne mangaie si exploreaza fetele daca suntem suficient de aproape de el
- din ce in ce mai des si in relatie directa rade cand il pupam,nu stiu inca daca intelege semnificatia pupicului sau doar il amuza "tzoc, tzoc"
- nu pot spune ca intelege relatii de interdependenta, dar chestia de rontzait ptr dinti i-am dat-o direct in gura de cateva ori si acum cum i-o dau in mana o duce instant la gura (spre deosebire de alte jucarii pe care intai le studiaza), girafa i-am dat-o ieri aratandui cum i se trag picioarele (stretch the giraffe) si de fiecare data cand i-o dau o invarte pana ajunge la piciorul rosu ( numa pe ala il prefera) si il apuca cu 2 maini si il intinde, adica pricepe repede lucrurile ptr ce sunt si ce se face cu ele....
- daca face kk nu tace din maraiala pana nu il schimb si cand il pun pe masa de infasat deja da din picioare de bucurie si rade ca in sfarsit tuta de ma-sa s-a prins ce vroia
- a facut o data cu mana "Pa" alor mei care plecau si ii tot fluturau din mana...i-a pus in cur, era sa lesine ai mei in pragu usii...acum nu stiu, nu sunt sifura ca nu a fost accidental sau ca nu vroia sa faca altceva..

ce nu face:
- inca nu-si prepara singur biberonul
- nu citest mitologia greaca
- nu face baie singur

hai ca va las cu aberatiile

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Lorex nu stiu exact la ce se refera fetele
dar am intrat p okazii, s-ar putea sa fie asta
http://www.okazii.ro/catalog/40414445/marsupiu-bebe-baby-bjorn-active-la-jumatate-de-pret.html

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Lorex nu stiu exact la ce se refera fetele
dar am intrat p okazii, s-ar putea sa fie asta
http://www.okazii.ro/catalog/40414445/marsupiu-bebe-baby-bjorn-active-la-jumatate-de-pret.html

de Yannis

_

_

Mergi la inceput

am pus pozici

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Buna ziua si de la noi

de dimineata ma tot chinui sa va ajung si sa raspund si yo......nush cand o sa reusesc si yo sa recuperez cap ratate

si acum sa raspund si eu la una alta ...

Apa pt papa bb Dorna izvorul alb. Mi s-a mai intamplat sa raman fara si am fiert apa de la robinet timp de 5 min si a fost ok.

De sterilizat nu sterilizez decat biberoanele ...dar cum am 6 ...le sterilizez doar 1 data pe saptamana. Pana acum nu i-am dat din bibe nesterilizat, dar jucariile, suzetele si ce mai apuca ea si duce la gura doar le spal cu apa si detergent soft. Pt cand o sa incep diversificarea nu cred ca o sa iau oale si craticioare separat pt ea, o sa ii iau insa o cana cu cioc, bol cu ventuze si lingurite de silicon...deja avem una cu care i-am dat pana acum bonisanul, sab simplexul si alte minunatii de genul.

Din capitolul ce minuni mai face bebe:

- se rostogoleste chiar si in somn (azi noapte nu stiam de ce plangea si cand ma duc la patut era pe burta si plangea in somn pt ca nu-i place sa stea pe burta )

- intinde mainile dupa jucarii, cele care ii plac, trage de jucaria de al centrul de activitati care canta atunci cand ea trage

- rade in hohote cand fac avionul cu ea si cand ii fac buru buru pe burtica si zic ca o pap toata

- cand sta in scoica se imburica si vrea sa se ridice in fund, de altfel nu prea ii mai place sa stea culcata decat atunci cand doarme

cam atat imi aduc aminte acum...trimit repede sa nu cumva sa ratez capitolul ca e pe sfarsite

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput