Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Lorex, uite www.okazii.ro/catalog/41683943/208-MARSUPIU-BABYBJORN-Suedia-3-12kg.html" target="_blank">aici.
Cauta la fata asta in produse ca are mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

am pus pozici

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Le-am vazut ...foarte frumoase amandoua ...ce sa mai adevarate printese si cum sta ea in picioruse sa o imbrace matusica . Sa-ti traiasca mica crestina!

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Ce face Sebi:
Se intoarce voluntar de pe o parte pe alta, se rostogoleste dupa multa munca de pe spate pe burta si invers, isi prinde picioarele si le duce la gura, rade cu glas cand se joaca sora-sa cu el, trage tot ce prinde spre gurita, face abdomene daca il pun pe spate si tine capul sus 5 min., se impinge in calcaie si arcuieste spatele cand sta pe spate, daca sta pe burtica isi ridica fundul, strange picioarele sub el si se deplaseaza asa 5-6 cm , daca il ridic la nivelul fetzei ma prinde de obraji si incearca sa ma muste de nas, se roteste ca acele ceasornicului in patut, urmareste cu privirea obiectele care se deplaseaza la 30-50 cm distanta de el, "raspunde" pe limba lui atunci cand ii vorbesc.

Mamica de Sara si Sebi

AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

am pus pozici

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Le-am vazut ...foarte frumoase amandoua ...ce sa mai adevarate printese si cum sta ea in picioruse sa o imbrace matusica . Sa-ti traiasca mica crestina!

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Haircut, Cristies, va multumesc...insa nu sunt chiar o mama atat de buna...sunt multe lucruri pe care ar trebui sa le fac si nu le fac...de lene...de oboseala...si mereu imi spun in gand ca..uite o mama devotata nu ar face asa ceva..
cel mai grav mi se pare ca nu am ambitia sa ma indop cu mancare ca sa am LM destul...nu pot, nu-mi intra, mi-e prea lehamite sa gatesc, nu am idei, nu stiu ce sa gatesc, cum, cand...si mai ales cand sa fac piata...oare cum se descurca alte mame?...aici imi dau nota minima..probabil cand o sa trebuiasca sa gatesc pt ea, o sa ma pun cu burta pe cartea...de bucate!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Sensibil subiect...nici mie nu-mi place deloc sa gatesc, da deloc...o sa fie greu tare, mancarica proaspata, sanatoasa mereu......e, te sa incepem candva,nu?

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Aoleu, de cand ma chinui:

LML Letizia, Dragos si Mihai!!!! Ale1212xa plange masa...

_
Povestea unei .
Cresc

sunt aici dar de sambata sunt in butoi asa ca nu am chef de scris..doar citesc ca sa nu raman in urma ca nu mai recuperez in veci

multumim de urari..va dam atunci tot ce va pofteste inimioara...cat mai dulce si mai bun..si binenteles ca nimic din ce va ofer nu ingrasa asa ca puteti papa mult mult...

revin cand ies din butoi..pana atunci dupa cortina

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Alexa, nu te plictisesti singurica prin butoiul ala? e canicula...o sa te sufoci acolo....hai , iesi la soare...uite cate prietene ai aici! Spune-ne ce te doare si noi pupam sa treaca!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Subscriu!
Alexa, hai, mami, afara, uite ce mandrete de pui ai, e ziua lui si trebuie sa te bucuri aziSa cresteti mari! Multumim de cinste!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

hairnicutz ai PM..te rog rasp..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

incercam sa ma uit pe net sa vad cam ce-ar trebui sa verifice un pediatru bun....
ma uitam pt ca io ma duc la stanciu nu cu o prb anume..ci vreau sa-l vada..sa-si dea o parere..si sa-mi zica k e ok:D

am citit ca va laudati cu jijeii...

al meu...

cand ma pun in pat langa el, se intoarce pe-o parte, cu gura cauta tt iar picioarele si le urca pe mine:)
- invarte radarul la orice zgomot aude
- cand il tin in brate se lasa pe spate sa poata misca capul stanga, dreapta,
- ne pipaie fetele cand ne apropiem de el
nu-i place p[e burta si se intoarce pe spate dar cu efort...oricum nu se omoara
- vrea in fund si sta destul de binisor chiar si nesustinut
- ia jucariile de platistic si le roade
- ii plac anumite jucarii
- se invarte in pat

nu mai stiu..oricum astea sunt fleacurile...chestiile gen ..paralelipiped le spun dupa ce ma intorc de la dr...acu doarme si tre sa-l trezesc..mai stau un pic

va pup

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Fac capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Capitol nou aici.

Mergi la inceput