Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***215***
Raspunsuri - Pagina 9
Floric spune:
Neatza fetele.
Din capitolul griji...RAresu' e cam marait si tant de dimineata. Acum doarme. OAre sa fie de la mersul de ieri? Da efecte adverse?![]()
![]()
![]()
L-am controlat in gura, nik deosebit.
Mi pare ca ii frige capul. Ieri am fost la nasi si a stat doar pe jos in curte si s-a jucat cu catelul (nevaccinat). Bine eu nu am nimic ca e vaccinat sau nu, ca afara cainii nu sunt vaccinati, dar...Nu stiu mai vedem cand se trezeste.
A, si suntem la capitolul "dezobisnuit". E mult spus...DAr incerc sa il culc cu mama. V-am spus ca intentionez sa ma intorc la serv si incerc sa il mai las si cu altcineva decat cu mine, nu de alta dar nu o vad pe mama dand fuga dupa mine la serv (stau in Br dar lucrez in Gl). Aseara a fost drama...atat s-a foit toata noaptea...de nu a dormit nici el nici mama. V-om vedea in noaptea asta.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
anca_nicolae spune:
Sabi,
naspa faza... :(. Tu erai in fata, langa Adi, sau pe bancheta din spate? Eu mi-am fixat scaunul lui bb3 [adica domnii Pisik si Sabi] in spate, dar pe locul din mijloc, tocmai pt a fi cat mai departe de usi. E adevarat, ca v+t stau tot in spate, de o parte si alta a scaunului, dar am zis ca ei sunt mai maricei, doamne fereste, de o fi vreo problema vreodata... In plus, de aia mi-am luat c3 si nu matiz sau opel corsa, m-a invatat cineva de la serv, sa aleg masina cu spatiu liber cat mai mare posibil intre usi si banchete...
Bafta lui Adi sa rezolve repede treburile...
Ilinca
cu petele rosii, par a fi o usoara reactie dupa vaccin, :(, sa stai atenta si la febra, dar poate atat a fost toata reactia si scapati mai usor!
Joana
cu vaccinul, daca tot nu vrei sa iesi din schema, fa-l repede, ca sa ai timp de trecut peste reactii macar 2 saptamani. In plus, SI de la mare puteti veni usor raciti sau dati putin peste cap cu stomacul [spre diaree adica] asa ca iar ar fi posibil sa amanti, si chiar ca ati depasi prea mult schema. Bafta.
Eu sunt la serv si sunt destul de bine dispusa, pt ca sambata mi-am luat niste sandale turcoaz de la o mamica din clasa lui Tudor, si cand sa le pun, mi-a zis vero ca vrea si ea [dar are doar 37, nu 38 ca mibne] pt ca anul asta cica se poarta turcoaz!!! Asa e? pai mi-am aruncat iute tot ce aveam in geanta neagra intr-una turcoaz, primita cadou anul trecut, mi-am gasit culmea si niste pantaloni 3 sferturi turcoaz, si mi-am ales o bluza magenta [nu stiu in romana culoarea, intre ciclam si grena] cu niste mici, foarte mici floricele turcoaz. Adica... sunt PERFECTA!
Va doresc o zi buna si sa va gasesc cu vesti bune, mai ales de la bolnaviori!
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
saby spune:
ANCA eram in spate cu Maia, ea era in scaun pe mijloc eu intro parte langa ea.
Ma duc sa o imbrac pe Maia sa iesim afara, desi cred ca deja e cald
.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
dyana27 spune:
neatza fetele

iar am avut o noapte interesanta
; s-a trezit la 1.30 cu pampersul plin, evident plin de nervi, ca nu se suporta murdar sub nici o forma de cand face la olita; avea si o urma de febra, dar nu a mai depasit 38,5; i-am pus supozitor, l-am schimbat bine, am aerisit camera si ne-am pus pe joaca (somnu' a iesit pe geam 
) asa ca de la 2 la 3.10 am stat in sufragerie unde dormeau surioara si cumnatelul si le-am pus muzica la calculator acompaniata de scartait de leagan

; vestea buna e ca de atunci n-a mai facut febra, sunt deja 9 ore- ceea ce e un mare progres; e si mai bine dispus, ne-am jucat la greu de dimineatza; vestea proasta e ca nu-si revine deloc cu burtica; si ne chinuim ingrozitor sa-i dam o gura-2 de hidrasec; nu mai vrea sa ia nimic, nici cu lingurita, nici cu seringa.... e teroare cand ne apropiem de el si stie ca-i mai dau ceva pe gat
; smecta o vomita pe loc daca incerc sa-i dau.... deci de data asta nici n-am mai incercat; o sa-l mai pacalesc cu cate o gurita de hidrasec din biberon, sau il tin bine si i-l bag pe gat (doar ca in cazul asta plange atat de tare incat aspira lichidul si se ineaca ingrozitor.... cum o dai tot nu e bine
)
de mers la doctor.... pai eu am doctorul in casa; si l-a bibilit surioara de 3 ori/zi pe toate partile (azinoapte dupa ca a adormit nemancat si m-am crizat eu toata, statea pe intuneric cu stetoscupul pe el...); nu ne incanta febra si starea asta, dar nici antibioticul nu are nici un sens acum.... sa-i dau degeaba pentru ce??? sa-i distrug si ultima farama de flora intestinala??? ca e clar ca nu e ceva bacterian, si febra nu trece de la antibiotic daca e luat degeaba; si da, combinand vaccinul cu maselele.... "iese la numar"; a vorbit si cu colegele... cam asa fac multi copii la masele, se poate chiar mai rau; si mai ales cand se hotarasc sa iasa mai multe dintr-o lovitura; inca se chinuie sa sparga si alte 2, se simt perfect sub gingie colturile care dau sa iasa, chiar zgarie daca pun pana.... adica mai au ffff putin sa sparga.... si se si vad perfect, mai au 1 mm de pielicica pe ele..

acum ii fac un orez cu morcov, dar m-as mira sa-l vrea (eu tot insist...); si nu mai incerc nimic altceva pana nu se regleaza cu burtica; a da, sa ma duc sa pun si un mar la copt; bine, are rost sa va zic ca astea sunt chestii de mancat la care nici nu se uita????????
pupici multi

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
anca eram datoare cu un raspuns la "problema cristi"; ma regasesc mult in ce ai scris tu acolo; diferenta e ca sunt absolut sigura ca ma iubeste , de mutzu nici nu mai zic, e viata lui intreaga, ar face orice pentru el oricand; doar ca fiind crescut asa e foaarte greu sa inteleaga ca nu e normala atitudinea asta; e mult mai usor sa ignori si sa astepti sa treaca decat sa incerci sa rezolvi problema.... nu-i asa????? am avut certuri la care n-am vorbit si cate o saptamana, am dormit separati..... si tot nu a incercat sa faca ceva; evident ca dupa o saptamana se mai duceau din nervi si ma impacam cu el ...... ca dragostea invinge orice... doar ca toate astea raman infipte bine in creier si revin la fiecare 'abatere"; acum chiar nu am mai avut puterea sa ma cert cu el, nici macar nu i-am reprosat ceva (ca se transforma in cearta).... doar v-am scris voua.... cui altcuiva sa povestesc si eu daca nu voua???

; astept sa se faca bine mutzu si sa incerc o noua discutie cu el; ideea e ca dupa fiecare discutie isi mai revine cate putin.... dar nu tine mult, si s eintoarce tot la ce stie el mai bine... ignoram si trece;
in familia socrilor situatia este mult mai urata, adica soacra'mea face niste depresii cumplite care se lasa cu spitalizari la sp 9 de cate 2-3 saptamani (tocmai s-a externat acum); si asta din cauza ca socrul ignora complet simptomele clare pe care le are ea, decat sa-si bata capul mai bine o duce la spital cand chiar face poc, si asa scapa de ea de acasa si n-o mai vede in starea aia; exact cu o saptamana inainte sa nasc, a patit la fel, si atunci am luat-o eu si am dus-o la dr, i-a dat cateva pastile si s-a rezolvat in 2-3 zile; acum i-am spus ca pica in depresie, l-am terorizat 2 saptamani sa o duca, ca eu nu pot sa umblu cu copilul dupa mine prin spitalul 9 , destul am umblat cu un burtoi de nu vedam nimic in fata si umflata ca naiba, si o taram prin taxiuri de nici nu stia unde e si de ce......... nu m-a ascultat; si nici cristi nu se baga... cica e treaba lor ce fac in casa la ei..... rezultatul a fost dezastruos pentru soacra.... aproape isi pierde mintile in fazele rele, nu mai stia unde e, nu mai recunoastea pe nimeni... urat de tot(motiv pentru care am interdictie totala sa ramana singura cu copilul vreodata);
deci intelegeti acum ca in situatia in care a fost crescut s aignore orice probleme, chiar si atat de grava..... certurile noastre sunt apa de ploaie in mintea lui...

MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Bianca2503 spune:
Neata la pranz,
E deschisa fereastra asta de ceva timp asa ca am cam uitat ce vroiam sa zic.
Ma bucur ca David al Dyanei este mai bine. Mititelu' cate indura dupa fiecare vaccin. Dyana, nu mi-ao lua in nume de rau, zic si eu, adica imi dau cu parerea. Poate ar fi bine sa ii faci niste analize de sange atunci cand e sanatos. Poate are reactie la ceva anume si e bine sa stii dinainte ca sa stii la ce sa te astepti. Oricum e bine ca o ai pe sora ta langa tine si ca stie ce manevre sa iti spuna sa faci.
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Ma bucur ca David al Dyanei este mai bine. Mititelu' cate indura dupa fiecare vaccin. Dyana, nu mi-ao lua in nume de rau, zic si eu, adica imi dau cu parerea. Poate ar fi bine sa ii faci niste analize de sange atunci cand e sanatos. Poate are reactie la ceva anume si e bine sa stii dinainte ca sa stii la ce sa te astepti. Oricum e bine ca o ai pe sora ta langa tine si ca stie ce manevre sa iti spuna sa faci. |
chiar asa vorbeam aseara in crizele mele, ca poate ar fi timpul sa-i facem si niste analize; doar ca nu vreau sa-i fac analize dupa o saptamana de cosmar, ca alea nu indica nimic din starea de sanatate de fapt; o sa-i fac dupa ce-l pun pe picioare, asa cum zici si tu; reactie la ceva.... nu iese la anlize, acum e clar ca maselele sunt cauza nr unu... si nu pot decat sa astept sa iasa si sa scapam de toate

MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
am vazut ca am facut o gramada de greseli prin mesaje... scuzeeeeeee

; nu mai intru sa le editez ca oricum tastez din varful degetelor sa nu trezesc mutzuniciul; ma bucur ca are deja 2 ore de cand doarme, macar recupereaza somnicul de noaptea

MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Gianina34 spune:
buna dimineata, mai pe la pranz(ca acum am terminat de recuperat
)
am admirat parada costumelor de baie
tare mi-au bucurat sufletul pozele luanei cu manu... asa imi dau un sentiment... imi pare rau ca nu avem si noi un "manu", dar poate-poate il gasim in toamna la gradi (adica mai trag eu sperante
)
mi-au ridicat moralul sandalele ancai
(ca dimineata am fost la coafor si ... coafeza mea se scoleste
iar cea iesit nu-i chiar ca de obicei
imi pare ctare rau de bebelusii bolnaviori
oli - poate ar trebui sa-l vada dr din nou pe davidutz la ochisor, eu cred ca ar fi trebuit sa se fi rezolvat pana acum, sa fi disparut orice urma de infectie/inflamare
ilinca -sophiphica nu a facut oare vre-o alergie la soare? ca la mine asa se cam manifesta![]()

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
si acum draga pisigri sa ma ocup de subiectul gradi:
1. noi am optat pentru gradi aproape de casa pentru a nu o tine mult timp in masina -in primul rand cand e cald transpira fff tare si raceste usor iar in al 2-lea rand, acum e ok, dar daca mai incolo nu va mai sta cumintica in scaun? mai ales ca voi fi singura cu ea in masina (si am experienta unei ratari la milimetru a unui accident pentru ca am intors capul la ea sa o linistesc
)
2. la cat de multe gradi am vizitat, am ajuns la concluzia ca nu directoarea e ff importanta ci miss-ele (educatoarea+ingrijitoarea) cu care va petrece cele 9-10ore pe zi. Bine-nteles ca directoarea stabileste niste reguli si are grija sa fie respectate insa sufletul cald si vocea blanda ale miss-ei fac totul ca bebele sa accepte mai usor schimbarea si sa aiba de cine sa se apropie.
3. bucataria proprie conteaza ff mult si aici nu am in vedere portiile suplimentare (ca la categoria pana cu cred ca-i cazul inca
) ci siguranta alimentelor, ca nu se intampla ceva cu ele pe timpul transportului, plus ca mancarea aceea trebuie incalzita. Dar mai este un aspect - avand bucatarie proprie, pot sa gateasca respectand restrictiile alimentare pe care inca le avem.
4. pentru mine a fost important sa aiba muuult spatiu de joaca mai ales ca la varsta lor nu-mi pun eu mari sperante in engleza si alte maiestrii. Gradi a noastra are 2500 mp de gradina (cu iarba!) cu locuri de joaca amenajate pentru toate varstele - o minunatie.
5. eu as opta pentru gradi 2 - chiar daca nu se formeaza o noua grupa, nu poti sa "cumperi" un loc?
6. si noi am primit aceeasi indicatie cu programul lung de la inceput, pentru a nu se simti abandonata de 2 ori atunci cand se va face trecerea ulterioara de la scurt la lung.
7. nu mai stiu... dar revin![]()

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic