Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***215***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

in wk am facut budinca din dovlecel insa nici nu a vrut sa inghita vre-o gura
in schimb, un maaare succes am avut cu reteta voastra de biscuiti; i-am facut doar cu miere(fara zahar, fructoza), prune si stafide, fara praf de copt, fara cereale/musli/seminte/arahide
ne-au placut la toti ff mult
nu am ajuns la stadiul de ai da biscuitul in mana insa sunt tare multumita ca mi-l accepta asa dat cate o bucatica din mana mea

acum si mancarea o mananca tot asa - cu mana (a mea, bine-nteles
) ; nu mai blenduiesc nimic, totul tai marunt cu cutitul sau zdrobesc cu furculita

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello, hello!

Revin si eu dupa un week-end agitat, cu ziua lui tati sarbatorita si sambata si duminica, musafiri, etc.
Dar a fost frumos, Ana a reactionat bine, a fost deliciul tuturor.

Am admirat poze super cu Alexandra si Luana cu Manu

DYANA, imi pare rau tare de Mutzu, multi pupici sa treaca

PISIGRI, gradi 2 pare cea mai faina, poate reusesti sa obtii un loc acolo.

Si la noi e o problema, trebuie sa ma decid cat mai curand. Mi se pare tare aiurea faza asta sa il duci direct la 8 ore, eu ma gandeam sa o duc in sept la 4 ore, ca oricum stau pana in februarie acasa si ma gandeam abia din ianuarie sa o las 8 ore. O fi chiar asa rau? Ca m-ati bagat la banuieli

Va las si eu poze proaspete

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/29Si3005#
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/5606ZiuaLuiTati# - aici, in prima poza, ne puteti admira in costumasul primit de la NOVUS

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

NOVUS, e mortala Alexandra!!! Dedicatia inseamna ca Alexandra imi trimite mie un zambet din-ala demential? Poza de care zice si PISIGRI e intr-adevar criminala!!!!

FLORIC, pot sa il felicit pe RARU cum se cuvine, nu? Bravo RARES independent!!! De scos mucii pe plaja, sigur ai auzit, ca s-a mai vorbit pe-aici, de "batista de gura", la care, in loc de aspirator, se pune gura lui mami. Incearc-o pe aia, ca nu risti sa te trezesti cu gura plina.

SABY, prin ce emotii trebuie sa fi trecut cu motociclistul ala!!! Bine ca e toata lumea ok, ca restul e tabla si se indreapta!

DYANA, si-a revenit Mutzunici!!! Ai tu mare noroc cu surioara ca e langa tine si te mai linisteste, cu nervii pe moatze de la Cristi si cu Davidutzu bolnavior...As zice si eu ca fetele, de fapt si tu spui acelasi lucru, ca se trage de la parinti comportamentul lui Cristi. Il cunosc si eu foarte bine si ca sa schimbi ceva, cum zicea si ANCA, nu-i face reprosuri, incearca sa-l implici treptat, cu rabdare...si lauda-l in avans pentru realizari, pe modelul Saint Exupery in "Citadela". Nu stiu sa-ti dau citat, n-am stiut niciodata, ca eu sunt ca in motto-ul de la semnatura CARLEI, dar ideea e sa-l faci sa se simta bine despre sine insusi laudandu-l pentru ceva ce ai vrea tu sa faca, iar el isi va insusi meritele, chiar facand ce i-ai "sugerat". Eu asa procedez

JOANNA, M_MONIQUE zice bine (ca intotdeauna), faceti priorixul acum, si aveti timp sa treceti si peste eventuale efecte adverse (sa speram ca nu e cazul) pana sa plecati la mare.

ILINCA, febra n-a facut Sophiphi, nu? Cam la toate alea din ROR "se cere" febra, parca asa...mai asteapta sa vezi ce-o mai fi!

ANCA, felicitari pentru:
- Cangur + Tudor
- Cangur + Vero ( apropo se indispozitia probabila a fetei cu nota mai mica si buna la mate, de care se bucura Veronica: Asa au depistat astm-ul nepotului meu cel mare, acum de 14 ani, la vremea respectiva de 12. A luat 5 la teza la mate, cu subiecte pe care in mod normal le facea fluierand. Pana atunci se mai plansese el ca-l doare capul, ca nu se poate concentra, mai luase note mai mici decat de obicei...Dar nu l-au luat in serios pana n-a patit-o la teza si l-au dus la doctor. Copilul avea dreptate, avea astm in forma grava, acum umbla cu "puful" in buzunar.)
- Sandale+poseta+pantaloni turcoaz + bluza magenta= ANCA PERFECTA

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

salutare!

ce grozava eram eu, am citit repede pana la pagina 24 mandra toata de mine ca va prind din urma, cand ajung la 24 surpriza ....capitol nou, zic hai ca o mai fi o pagina, sdar de unde...10 pagini. m-am dat batutaam apasat pagina 10 si gata ca nu termin nici maine.

novus - cata potrivire la Alexandrii astia ai nostri. adevarul e ca e greu sa ne ia de bune dupa servici dar e mai bine asa...macar stim ca nu ratam mare lucru. in plus la mine mama mai are timp si de un pic de curatenie in felul asta. curatenie de care am maaaaare nevoie

simplyana - of, sper ca nu te-am deranjat cu mesajul meu. eu am zis si eu ce stiam teoretic si din experienta surorii mele, care totushi are doar o parte afectata. adevarul e ca indiferent cat se explica teoretic nu mereu ni se potriveshte si noua in realitate, de asta nici nu ash recomanda cuiva o masura atat de drastica. daca nu merge bine? daca apar totusi probleme? ce faci? nimic! ca inapoi nu mai poti da. eu nici macar steriletul cu hormoni nu l-am acceptat deshi medicul meu, pe care il am urcat sus de tot pe un soclu(ca i-am facut statuie de mult)m-a asigurat de nenumarate ori ca nu imi afecteaza libidoul si balansul hormonal. tot mi se pare aiurea. pai daca nu mai am ciclu aproape deloc sau chiar deloc cum sa fie ok? mai bine vorba Dyaneisa faca el vasectomie ca daca nu se simte bine il reparam. oricum eu sunt convinsa ca echilibrul hormonal al unei femei nu depinde doar de hormonii eliberati la ovulatie ci si de hormonii eliberati de creier, adica ceva la modul ca daca stii ca nu mai esti fertila si hormonii tai se comporta in consecintastiu aberez...nici macar nu stiu daca m-am facut inteleasa asa ca inchei pana nu imi prind chiar si eu urechile in ceea ce spun

intre 2 mai si vama..plaje pustii??? ati mai gasit voi? ca eu de vreo 2 ani nu am mai vazut asa ceva si anul asta cand am ajuns in vama nici macar nu mai recunoshteam zonele. intrebam ca tampita:"mah, dar aici ce era inainte ca eu nu imi aduc aminte de cladirea asta" raspunsul:"nu era nimic". ne-au umplut de alei de promenada si piste pt biciclishti

chiar, cam de cand credeti ca o sa se poata intra in apa? ca eu de abia ashtept sa tragem o fuga, dar sa ma lupt iar cu el sa nu intre in apa nu prea am chef

am uitat ce mai citisem, ca doar citisem si eu vreo 10 pagini

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bag si eu un nas sa va salut, Mutzuniciul, ne bucuram ca e mai bine.

Noi am experimentat aseara cosleepingul in varianta Shasa - cu mami la mijloc. Cred ca a fost cel mai odihnitor somn din viata mea. Cu nasul in ceafa piticului si cu picioarele impletite cu sotzu' Si cu ocazia asta s-a si dat desteptarea cu 1h mai tarziu, adica la 7,30 in loc de 6,30.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Saby, nasoala experienta

Pisigri, citind experientele tale cu gradinitza am inceput sa ma bucur ca inca am un backup plan, adica o bunica binevoitoare si destul de in forta (la 72 de ani). Al meu cred ca o sa mearga la gradi printre ultimii, ca ne intoarcem din stagiu la sfarsitul lui iunie 2011 si nu cred ca mi-l primeste careva atunci asa ca din septembrie l-as duce la program scurt, il duc eu dimineata, pe la 1 il ia bunica-mea, il aduce acasa, il baga la somnic si pana se trezeste vin eu acasa. Sper

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

pisik - din toamna, iarna ma gandeam si eu sa il duc dar tot asa, la inceput cateva ore si abia apoi daca o sa fie bine sa il las pana la 6 seara.
oricum in weekend a fost pe la noi o pushtoaica de 2,5 ani si mi-a picat fisa: ce ma fac eu daca se intoarce fi-miu de la gradi cu apucaturi dinastea uracioase? asta al meu e la stadiul de maimuta, imita ce fac altii si daca altii urla si se trantesc cu curu de pamant, sau nu impart nici o jucarie, sau sunt agresivi fizic??...eu cum procedez. el e atat de bun, darnic, vesel...atat de puiul ciorii

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

aris- pushtoaica de 2.5 ani de cat timp merge la gradi? acolo s-a 'stricat"?

PS: ce-ai mai facut cu broastele? au supravietuit?

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

apropo de cosleeping
ma trezesc eu la un moment dat azi noapte si ma uit in pat..nu e piticul, ma apuc sa-l caut..el se daduse jos si se culcase la marginea patului pe cele 60.000 de perne pe care le-a pus ma-sa de jur imprejul. na! se pare ca nu ii mai ajunge nici patul de 2/2. ce ma fac? ma gandeam sa il pun direct sa doarma pe jos, in felul asta ramanem noi stapani pe patul mare

25 martie 2009

Mergi la inceput

merge la gradi de pe la 1,8 ani. habar nu am daca s-a stricat la gradi, dar acum cum este ea mai pot fi inca 10 copii suficient cat sa invete si al meu ca trebuie sa tzina cu dintii de jucarii, ca daca cineva vrea trenuletul cu care se joaca poate sa il smuceasca..etc

broashtele vad ca sunt bine

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

aris- pushtoaica de 2.5 ani de cat timp merge la gradi? acolo s-a 'stricat"?

PS: ce-ai mai facut cu broastele? au supravietuit?

avem 1 anisor si-un pic

25 martie 2009

Mergi la inceput