Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***215***
Raspunsuri - Pagina 11
simplyana_m spune:
PISIK, La multi ani Motanului!!! Delicioasa Ana, ca de obicei!

Cu rochita iti vine sa o inghiti!

Si fetita cealalta, cu carlionti si baloane printre ei cine e? Foarte frumoasa si ea!
ARIS, nu m-am suparat! Am luat putin foc pentru ca nu mi-a picat bine pe moment link-ul AYLEI la poza aia (care a plecat de fapt de la o greseala de-a mea de exprimare
) si cumva insistenta ei cum ca as vorbi prostii...dar deja imi pare rau de reactia mea
, nu mai cred ca era cazul. AYLA, sper ca n-ai sa te retragi din nou pe margine din pricina asta !!! 

GIANINA, pupacim micsunica-mofturica!!! Sa stii ca eu nu uit si pace ca trebuie sa repari nu-stiu-care comp sa putem vedea Andreea mica-mare si fosta grasa. Nu se aude nici o miscare?
http://www.lucamic.blogspot.com/
Gianina34 spune:
pisik - am vazut pozele - super petrecere, se vede ca te-ai simtit bine si te-ai mai relaxat
iar ana - uaaau, arata extraordinar

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
simplyana_m spune:
BIANCA, imi place "subectul" cu ce filme faine ati (re)vedea, iar "La vita e bella" e genial. Si eu le cam mananc pe paine. Dar de cand cu puiul asta al meu, am slabit la inger si nu mai fac fata la filme d-astea de cate ziceti voi, care sa mute mobila prin sufletul meu. Filmele europene sunt destul de dure, tin minte ca dupa ce am vazut "Irreversible" nu s-a putut atinge barbat de mine cateva luni, am facut eforturi mari sa "scap" si mai am flashuri si-n zi de azi...Oricum, ati pomenit numai filme faine, si nu le-am vazut pe toate, le notez pt cand o reveni cheful de lucruri serioase (desi Almodovar nu-i chiar greu de digerat, a mai tras si el cu ochiul pe la Hollywood...) BTW, ziceam acum ceva vreme ca ma uit la "Fish tank"...mi-a placut! Vazut si "The Girl with the Dragon Tattoo" (ma rog, prima parte) si n-am mai dormit noaptea aia.
Dar un katharsis mic nu strica, asa ca eu va iau cu usurica:
"Slumdog Millionaire" mi-a placut mult si se leaga putin in capul meu de "La vita e bella" (cam de departe, e adevarat...poate din cauza ca te poarta prin toate oribiliciunile lumii, si la sfarsit constati ca viata e totusi frumoasa).
FOR FUN:
Benini: IL MOSTRO, DOWN BY LAW, NIGHT ON EARTH (prieten bun cu Jarmush)
Guy Ritchie: SNATCH, Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Tarantino: From Dusk Till Dawn, Four Rooms, Pulp Fiction, Kill Bill
Coen: O Brother, Where Art Thou?, The Big Lebowski
Tais toi!
De plans, de hollywood:
What's Eating Gilbert Grape, I am Sam, Pay it forward
Filme-picturi, de PRIVIT:
Kurosawa: Dersu Uzala, Shichinin no samurai, etc.
mai noi, cu "efecte":
Yimou Zhang: Hero, House of Flying Daggers, Curse of the Golden Flower
Si-or mai fi, dar las neuronul sa respire, ca dup-amiaza ies cu copilul pe-afara si trebuie sa trec si strada...
Monnvas spune:
Aris, nush ce sa zic, daca a facut "scoala parcului" poate nu-l afecteaza asa tare. Ma uit ca al meu, care e tot la stadiul de maimuta, inca nu da semne de posesivitate. Azi i-am cumparat 2 jucarii, in parc a fost deposedat de amandoua intr-un minut si nici mac n-a zis, si-a gasit de lucru la altceva...
Pana la urma o sa il duci la gradi si va vedea si de-astea. Cred ca e inevitabil ca la un moment dat sa faca crize de posesivitate sau de dat cu fundul de pamant. Asa ca intrebarea nu e "daca", ci "cand"...
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
aris26 spune:
ana - daca ce t-a picat prost eu sunt de parere ca trebuie sa zici asa ca sa nu iti para rau. din punctul meu de vedere, sau cum se mai spune "parerea mea"![]()

eu intotdeauna am preferat sa mi se spuna daca am suparat pe cineva ca poate a fost doar o neintelegere si e mai bine asa decat sa ramana omul cu supararea nespusa
monica - pai al meu nici scoala parcului nu prea o are, ca deh...el a invatat doar ca jucariile pot fi furate de catzei, mancarea daca nu esti atent si te plimbi cu ea in mana dispare...etc in consecinta cand incerc sa ii iau ceva din mana cu fortza da sa mushte
pe asta nu stiu de unde a luat-o ca de la caini nu![]()
cu fundul de pamant s-a mai dat el, nu cine stie ce, dar iti arata ca nu i-a convenit ce ai facut.de gradi imi e frica...nici nu stiu cum sa va explic...stiti voi, cand vedeti cate un copil in parc total nesuferit si te gandeshti cu groaza daca face si al tau asa..multe si marunte si enervante foc
hai ca eu v-am lasat. fug la banca si trebuie sa ma opresc sa ii mai iau lu' asta ceva de haleala ca iar e in perioada de imi cauta urechile sa le rontzaie
pup gashca, vbm maine

25 martie 2009
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m FLORIC, pot sa il felicit pe RARU cum se cuvine, nu? ![]() ![]() Bravo RARES independent!!! De scos mucii pe plaja, sigur ai auzit, ca s-a mai vorbit pe-aici, de "batista de gura", la care, in loc de aspirator, se pune gura lui mami. Incearc-o pe aia, ca nu risti sa te trezesti cu gura plina. |
Ei, hai ca despre asta chiar nu stiam...Dumnezeule cate pot exista...Acum, vom vedea cum vom rezolva problema. Am si pompita d-aia mica (dar nu a avut nici un efect decat arareori) dar voi lua si batista sugarului la mine. Asta pe langa multe alte bagaje. Dar aspiratorul NU il voi lua. Va asigur. Cel mult voi merge sa testez unul la Domo daca Domane fereste va fi cazul
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

simplyana_m spune:
Asa-i, MONNVAS, de trecut or sa treaca prin toate fazele la un moment dat. Dar si asta cu "coruptia" la gradinita cred eu ca e adevarata. Numai ca e si asta un soi de adaptare la o situatie data, ca de n-ar invata intr-un fel sau altul ca trebuie sa comunici ce vrei, ca nu citeste nimeni ganduri, sau ca daca dai la toti de toate, risti sa ajungi acasa in izmene chiar din prima zi de scoala. Daca un copil nu are chiar deloc simtul proprietatii, n-o sa-l respecte nici pe-al altora, iar treaba cu "iarta-l ca e mic - nu stie" nu functioneaza forever. Vedem noi cum manageruim fazele astea la momentul respectiv, ca sunt iminente.

Monnvas spune:
Fetelor, o sa modific ceva pe prima pagina indata, va rog sa va uitati atent. E de bine ![]()
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
simplyana_m spune:
HEHEEEE!!!

MARIA_K, felicitari!

Sarcina usoara si bebe sanatos!!!
si Casia "big sister to be"!
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m GIANINA, pupacim micsunica-mofturica!!! Sa stii ca eu nu uit si pace ca trebuie sa repari nu-stiu-care comp sa putem vedea Andreea mica-mare si fosta grasa. Nu se aude nici o miscare? |
faza tare este ca ... n-a avut nimic bietul calculator; mi l-a zapacit unu' de la cablu care a venit sa nu stiu ce...
dar asta am aflat tare tarziu dupa ce intr-un final a ajuns in service
acum e acasa de vre-o saptamana insa nu am apucat sa descarc pozele
intre timp am iar micsunica "grasa" pentru ca am tuns-o iarasi

am remarcat ca-i chiar eficient tunsul asta (in-afara de reducerea transpiratiei si usurinta de a scoate nisipul/mancarea de pe cap
sper ca pana in toamna sa aratam a fetita
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic