Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***215***
Raspunsuri - Pagina 12
Gianina34 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
este un fel de "batista sugarului" care nu se aplica la aspirator si ... se aspira cu gura (a mai fost "dezbatut" aici subiectul ca poate ajung in gura mucusorii Ei, hai ca despre asta chiar nu stiam...Dumnezeule cate pot exista...Acum, vom vedea cum vom rezolva problema. Am si pompita d-aia mica (dar nu a avut nici un efect decat arareori) dar voi lua si batista sugarului la mine. Asta pe langa multe alte bagaje. Dar aspiratorul NU il voi lua. Va asigur. Cel mult voi merge sa testez unul la Domo daca Domane fereste va fi cazul Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
este un fel de "batista sugarului" care nu se aplica la aspirator si ... se aspira cu gura (a mai fost "dezbatut" aici subiectul ca poate ajung in gura mucusorii
si asa impaci si capra si varza
cat despre celebra pompita - la noi nu a facut mare lucru niciodata

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
uaaaau ce mult ma bucura vestile astea
sarcina usoara maria_k

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Pisik06 spune:
ANA, fetita cu balonase in cap e finuta mea cea mare, are 2 ani si aproape jumate
. Si ca sa va linistesc cu vorbitul copiilor,finuta asta a mea acum a inceput sa vorbeasca mai bine. Eu am vazut-o ultima data de Florii cred. E, de atunci e alt copil. Pe atunci zocea numai cuvinte de baza + ceceii = cercei
, iar acum face propozitii, s-a schimbat enorm.
MARIA_K, felicitari pentru viitorul bebe
Sa fie intr-un ceas bun. Apropos de asta, eu sunt cam cu inima in gat pana imi vine Moshu, ca m-a cam fentat sotu la o partida in perioada fertila si ma tot gandesc daca....
. Numa ca nu ma simt pregatita si pace, desi stiu ca ar fi o minune, ca medical e tot imposibil ca si la Ana, ca ar fi o binecuvantare, etc. Da' piticu de pe creier nu pleaca cu argumentele astea
. Eu sper totusi ca o sa mai asteptam.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
georgiana310 spune:
salut gasca!
am fost nasa in weekend la o nunta asa ca si pt noi a fost motiv de distractie si voie buna...
in rest, toate bune! revin cu povesti si poze!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
simonapro spune:
Buna, fetele!
Am reusit sa va prind din urma, am vazut pozici cu fetite adorabile
si spunem La multi ani pentru tatal Anei!
Asa de rau mi-a parut ca ieri a batut vantul tare si nu a fost timp de plaja, chiar nu inteleg de ce nu se mai incalzeste, mie dor tare de o balaceala in mare
Pe mine m-au apucat emotiile, Sebi are joi ultima serbare la gradinita, oare cand au trecut anii
.
Legat de gradinite, eu nu cred ca le afecteaza comportamentul decat in bine, Sebi a mers la cresa de la 1 an si 3 luni si nu am avut probleme cu el din acest punct de vedere, decat cu imunitatea cam 1.5- 2 ani, dar apoi a fost bine, rar mai racea o data sau de doua ori pe an.
Cami:
manechinului, stie ea de ce nu vrea sa se ingrase, ca nu o s-o mai placa Lucian
, parerea mea e sa stai linistita, nepotica mea cand era mica nu manca nimic, traia doar cu lapte si acum la 12 ani nu se mai satura si s-a dezvoltat si foarte frumos.
Maria_k: felicitari si sarcina usoara!
Sanatate multa puiutilor bolnaviori!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
Cami: am terminat decoratiunile interioare, acum am trecut la cele exterioare
, mai avem de munca, ca la casa tot timpul ai cate ceva de facut 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
simplyana_m spune:
Aaaaaa, GIANINA, deci asa! Pai acum vezi sa nu "slabeasca" iar micsunica pana ne-o arati si noua! 
SIMONAPRO, Sebi merge la scoala la toamna? Wow, ai baiat mare!

PISIGRI, nu stiu cum uitai, BRAVO PISILINCA!!!

Scapasi la mustata de
in parc 
GIA, hai mai repede cu poze+pove, ca tot dau refresh degeaba.
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
OLISHKA, ce mare pare David in poze!
Si trendy rau ![]()
![]()
.Cu ochisorul, mai asteapta, daca pe el nu il deranjeaza tare. Eu cred ca o sa-si revina si o sa fie bine.

simplyana_m spune:
A, PISIK, te cred ca ti-e frica...Dar recunoaste ca ai fi un pic dezamagita in sinea ta sa vina acuma mosul...ca doar e plina vara!![]()
![]()
![]()
simonapro spune:
Simplyana: da merge la scoala si imi imaginez cu greu 15 septembrie, ca eu inca ma simt mai tanara, adica pe la 20 de ani asa, parca ma apuca nostalgia si mi se face dor de invatat, de scoala
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)