Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***215***
Raspunsuri - Pagina 13
Ela78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saby Neata!!! Intru sa va salut, pitica inca doarme ca deh azi noapte a cam chinuit-o o masea . Eu sunt intro stare tare proasta, asta dupa ce ieri am plecat binedispusi nevoie mare la plimbare in Herestrau si cand aproape ajunsesem tocmai viram la stanga sa intram in parcare si a intrat un motociclist in noi chiar pe partea in care stateam eu . Maia nu s-a speriat dar eu nu mai puteam sa vorbesc de soc, mai ales ca l-am vazut perfect cum vine spre noi. Norocul daca pot spune asa e ca nu avea viteza si nici noi asa ca el nu a patit nimic doar scuterul putin sifonat si aripile amandoua de la masina noastra indoite. Imi este asa ciuda ca acum trebuie sa umble Adi prin service cu masina si numai de asta nu avea timp si chef, mai ales ca la el la munca e tare naspa acum cu disponibilizarile astea si trebuie sa se invoiasca si nu prea da bine ![]() ![]() . Oricum zic ca bine ca nu s-a intamplat nimic grav ca atunci cand dai fier pe fier e altceva dar cand intra omul in contact direct poate iesi tare urat.Baiatul de pe scuter nu a patit nici el nimic doar s-a lovit la picior si la brat dar nimic care sa necesite ingrijiri medicale.Va pup , ma duc sa vad daca da semne de trezire pitica.Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia Petrecere 1 an Maia |
Imi pare rau sa aud asta

Exact asta era sa patim noi aseara cand ne intorceam din Herestrau, la sensul giratoriu din p-ta scanteii un scuter plecase pe rosu (masinile inca stateau pe loc) si era sa intre in noi tot pe partea mea. M-am speriat rau, il vedeam cum se apropie perpendicular pe partea dreapta a noastra si nu mi-era ata de masina, cat de un accident cu leziuni grave, dupa care tot noi (care circulam regulamentar) sa capatam dosar penal...

Saby, bine ca e doar masina botita, Adi lucreaza si in week-end? Sambata dimineata sigur gaseste un service deschis... Sau nu e un service aproape de casa s-o lasi tu si sa vii cu Maya in carut?

Anca, eu mereu am spus "abtibild"
, by the way vine din germ. "Abziehbild" (=imagine ce se scoate/se trage)Monnvas, si Ianis adora sa se joace de-a v-ati ascunselea, dar cu copii de seama lui, nu cu mine
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
pisigri spune:
Heheheeee:)
Mi-a fost dor de voi:))
Geanina,
din pacate nu a mers nici cu pila la gradi2...ca am incercat. ma rog, cu pila care a dat de inteles ca daca se rezolva, se "rezolva" mai multe...
Multumesc fetelor pentru felicitari !
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ela78 spune:
Nici copilul meu nu e posesiv. Daca in parc ii ia cineva jucaria, nu tipa, nu face urat, nu zice "E a mea!" ca atatia alti copii.. Din contra, e interesat mai mult de copilul care i-a luat jucaria decat de obiectul in sine
Sau prefera sa se joace cu jucariile altora.
Cum adica "stricat la gradinita"? Eu consider ca acolo ii disciplineaza, adica daca pana atunci nu facea la olita / nu se spala pe dinti / nu manca bine si singur, acolo se ia cu alti copii si invata se le faca. Bonus: invata poezii si cantece, au serbari si diverse activitati antrenante etc.
Chiar zilele trecute s-a imprietenir Ianis cu un baiat in parc, caruia ca dezvoltare intelectuala nu i-as fi dat mai mult de 2 ani, doar ca era mult mai mare ca inaltime, ca la sfarsit sa aflu ca avea 4 ani
Explicatia: statea cu bona, care il si imbracase cu 2 tricouri cu maneca lunga si pulover! si Ianis era in maneca scurta.
Pisigri, din gradinitele descrise de tine gradi 2 mi se pare cea mai OK. Eu cand am vizitat mai multe gradinte particulare, aveam o lista de criterii foarte clare: in primul rand sa fie aproape de casa, sali mari, luminoase si aerisite, bucatarie proprie (mancarea sa fie sanatoasa si pregatita din alimente proaspete, daca e mancarea buna, atunci si copii mananca bine), curatenie in interior, desen/dans/lb.straina si activitati extracurriculare, dotari cu material didactic, jucarii si loc de joaca amenajat etc. Am gasit una pe gustul meu, dar nici cresa (foarte aproape de casa) nu mi-a displacut, adica nici vorba de mirosul de mucegai ce ziceai tu. O gradina imensa cu n locuri de joaca si foarte multa verdeata, figurine si desene in interior etc. Doar ca nu sint locuri..
Asa ca am depus dosarul sa stea in asteptare pana la anu' in aprilie, si atunci vedem, "rezolvam" cu directoarea sau il dam la gradi particulara intensiv germana.
De ce n-am optat din prima pentru gradi particulara? Pentru ca nu vreau sa devina un rasfatat. OK, sint mai bine dotati, se pune mare accent pe creativitate si personalitatea copilului, dar nu sint sigura ca iese de acolo un omulet independent si descurcaret.
Pisik, tu de ce o dai pe Ana din septembrie la gradi daca stai pana in februarie acasa? Ce rost are sa chinui copilul degeaba?
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
mireal spune:
Buna,Nu am mai reusit sa intru, am vrut sa rechituim baia ca nu mi-a placut cum a iesit prima data si a doua oara a iesit si mai groaznic, baiatul care a venit nu se pricepea mai deloc, ne-a lasat si balta, plus ca sotul a gresit si culoarea.O sa vina altcineva dar tocmai sambata,sper sa o rezolve ca acum arata groaznic
Am vazut fotomodelele Alexandra, Ana si Luana cu prietenul.Florinela bravo pt. pasi.Si noi plecam la mare pe 18 iunie, dar la muci chiar nu m-am gandit,o sa merg la doctor sa-mi dea o lista cu medicamentele necesare in caz de vreo urgenta.Anca, ai lasat culoarea rosie pe turcoaz?
Eu tot actipild spun, asa ca nu esti singura
Saby,bine ca nu s-a intamplat nimic.
mireal spune:
Joanna, noi nu am avut nicio reactie la Priorix, eu l-am facut tot pt. ca plecam si am zis ca mai bine plecam cu el facut.Gianina, bine ca ne-ai spus ca e mai indicat sa-i duci la program normal la gradinita.Eu ma gandeam sa-l duc din toamna cate 2, 3 zile pe saptamana cat mai stau acasa sa se obisnuiasca.
saby spune:
Ela 
, daca pot spune "noroc" scuteristul avea RCA asa ca azi a trebuit Adi sa umble pe la asiguratori sa rezolve dosarul si sti care a fost faza foarte tare....cica e si Adi vinovat
, ca nu s-a asigurat inainte de a vira la stanga
, pai cum mai frate ca el era in drum principal trebuia sa faca stanga, a semnalizat din directia opusa nu venea nimic si se trezeste asta cu scuterul care era pe trotuar din directia opusa sa faca si el stanga si vine direct pe partea mea
. Oricum cred ca astia de la asigurari sunt si ei in criza de au facut o faza ca asta, mai ales ca deaia exista intelegere amiabila sau cum s-o numi, iar ala cu scuterul a zis foarte clar ca el e vinovat, dar nu a avut cu cine se intelege asa ca o facem pe casco, mai ales ca oricum vroiam sa inlocuim si parbrizul ca sarise o pietricica si era putin ciobit.
Asa si dupa toate astea stiti ca va ziceam eu ca are Maia de ceva timp o bubita pe spate cam suspecata, azi am fost la bioderm unde am o prietena medic acolo, a vazut-o si a zis ca e moluscum contagiosum, o chestie virala luat-a cred ca de afara de pe la vreun copil sau de pe vreun leagan ceva mai ales ca era aprope de zona gatului deci zona lasata libera. A trebuit sa o chiureteze, cam pe viu 

, ea nu prea a plans, parca mai mult a plans la vaccinuri, numai ca acum seara dupa baita cand i-am scos pansamentul a usturat-o cred destul de rau ca s-a pus pe un plans de nu mai stiam cum sa o consolez, iar dupa ce am tamponat-o cu betadina a inceput sa planga si mai tare 

, mi s-a rupt sufletul in doua cand vedeam ca nu suporta nici tricoul pe ea.
Fetele apropo aveti grija ca am inteles ca la astia mici se ia foarte repede, imi zicea tipa asta ca a avut copii de pana in 2 ani cu mai multe bubite din astea nu doar cu una si localizate la nivelul fetei
, va dati seama ce inseamna sa faci asa ceva pe fata
, pai cum naiba chiuretezi pe fata nu raman cicatrici??? ca am inteles ca nu prea exista tratament pt. copii asa mici dar nici scoase nu garanteaza ca nu mai apar
.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
mireal spune:
Dyana, ce greu e cu maselele astea, noua de abia ne iese al 8 lea dinte, sper ca maselele sa iasa in iulie cand vine mama pe la noi si o sa stea vreo 3 saptamani.Theo cand vrea ceva, incepe si se miorlaie putin si il apuc de manuta si ma duce el sa-i dau ce vrea, azi ii era foame si ma tot ducea la biscuiti ca pe aia ii avea in raza lui vizuala.Maria K, felicitari!Pisik, nici eu nu am curaj sa mai fac un bebe acum, mi s-a intamplat si mie sa nu imi vina ciclu vreo 2 zile si stateam pe ganduri, ca nu stiam ce as fi facut.
Kea spune:
Mie dusul copilului la gradinita din prima cate 6-8 ore, nu mi se pare o idee buna, pot sa mi-o zica 10 educatoare si 10 directoare. Normal mi s-ar parerea sa il duc cate putin la inceput si sa stau si eu cu el, apoi cand se obisnuieste cat de cat cu copiii si educatoarea, il las un pic mai mult si dispar si eu din peisaj si uite asa nu o sa se prinda el ca la inceput sta numai 2 ore si apoi 4, apoi 6, si chiar daca s-ar prinde, ar sta linistit stiind ca mami vine si-l ia, nu-l lasa acolo. Aici asa am inteles ca se si practica, intreb o prietena si revin cu info legat de asta. In ro, mama asa a procedat cu nepoata mea si a fost ok, fara sa streseze copilul inutil.
Maria felicitari pt sarcina!
novus spune:
Hello !
Intru scurt la raport ca azi am avut o zi plina ochi : sedinta prelungita de care nu stiam pt ca vineri am fost libera asa ca eu programasem pt azi la 14 sa vina doctorita sa facem Priorixul , cand am aflat ca iar nu se poate, am rugat-o sa vina mai pe seara si iaca asa ne-am vaccinat si noi, sper sa nu avem reactii adverse urate !
La cate zile trebuie urmarite eventualele reactii si care ar fi
?
Pisik,
sotului tau cu intarziere ! V-am admirat pozele, Ana a fost delicioasa (si totala
) ca de obicei 
Saby, imi pare rau pt intamplarea ghinionista dar vine ca nu a fost mai rau !
Maia sa nu o mai doara locul exciziei 
PS- nu am inca un raspuns de la cei din Australia pe motiv de concediu la ei dar cum revin iau legatura cu ei 
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Am uitat sa o felicit pe Maria_k 
felicitari
!!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)