Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***215***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Tufetele din Cluj si imprejurimi : pe 23 iunie avem programare la control la prof univ de la dermato asa ca vreau sa facem o intalneala, ce ziceti ??

Georgiana te-am sunat azi sa vad daca esti mai libera atunci ca tare vreau sa ne vedem

Ilinca, InaPreda veniti la intalneala ??

Anaan, tu esti prin zona atunci ? ca ne oprim si la voi

Cine mai vine la intalneala ?? Abia astept !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Of saby, dar cum putem avea grija?
Asta e cosul ala care ti se parea suspect ca nu trece, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

De ce refuz sa fiu exigenta cu copilul meu:

http://smartwoman.hotnews.ro/%E2%80%9Ctu-stii-unde-este-copilul-tau%E2%80%9D-povestile-a-trei-micuti-care-au-fugit-de-acasa.html

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Doamne Saby, ce mai e si aia?pe Maia.Ma duc la nani,ca dimineata la 7 dorm pe mine si trebuie sa ne mobilizam sa iesim mai devreme afara, ca la 11 e deja super cald si trebuie sa fim in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

De ce refuz sa fiu exigenta cu copilul meu:

http://smartwoman.hotnews.ro/%E2%80%9Ctu-stii-unde-este-copilul-tau%E2%80%9D-povestile-a-trei-micuti-care-au-fugit-de-acasa.html

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Eu imi rasfat de-a dreptul copilul !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Hello!
Multumesc fetelor de raspuns.Maine o sun pe dr sa vad daca ne primeste.Tare as vrea sa scapam fara reactii da nu stiu daca sunt asa norocoasa.
Miercuri o sa vin in Bucuresti, din pacate nu pot sta, dar as vrea ceva undicatii despre cum sa ajung din Pta Obor pe Str.Dr Lister, am intles ca e langa stadionu Cotroceni.nu vin cu masina asa ca ruta de metrou m-ar interesa sa indicatii de dat la soferu de taxi.
Multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare, fetelor!
Of, am scris un mesaj kilometric si am inchis laptopul din greseala

O iau de la capat, sunt foarte obosita, asa ca iertati omisiunile:
1. Novus in 23 voi fi pe drumul de intoarcere din Bulgaria, probabil pe litoralul nostru, ca poposim si acolo atat la dus cat si la intors, sa nu fie prea obositor drumul pentru Andrei...iar ratez o intalnire!

2. vazut drg cu ochii lui incredibili..superb baietel!

3. Alexandra trebuie neaparat sa apara pe coperta revistelor bebelusesti, ca-i minunata oriunde, oricum si oricand!

4. Eu nu sunt de acord cu teoria conform careia trebuie dus copilul la gradinita direct la programul prelungit ca sa nu se simta abandonat de doua ori. Mie colegele educatoare ( scoala la care lucrez are in subordine o gradinita) mi-au spus ca idealul ar fi ca acomodarea sa se faca treptat ( desigur ca acest lucru nu este mereu posibil!), copilul sa vina mai intai in vizite insotit de parinti si abia apoi incet, incet sa fie inclus in programul efectiv. Sa nu va suparati pe mine, dar eu le banuiesc pe doamnele de la gradinite- cele care va sfatuiesc sa duceti copilul la program prelungit inca de la inceput - de oaresce interese care nu au in vedere in primul rand binele copilului,ci politica gradinitei respective, caci, se stie, pentru program prelungit parintii platesc mai mult

5. Saby, ce patanii ati mai avut si voi!sa treaca repede buba blondinei!

6. Eu spuneam abtibild, spre hazul general al copiilor care spuneau actibilt, fiindca maica-mea, clasicista de formatie ( si astia-s tipicari, Monnvas stie!) si buna cunoscatoare a germanei, tinea mortis sa vorbesc corect, asa ca ma dadeam pe tobogan, dar nu purtam maiou, ci maieu, ca-n Ardeal nu zice nici naiba maiou si in cazul asta a lasat-o si maica-mea balta, ca nu avea cu cine!

7. pe Ianis nici nu mi-l puteam inchipui altfel decat un bun si-un generos!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Ouauuuuu Maria K SA FIE INTR-UN CEAS BUN, FELICITARI , sarcina cat mai usoara.
Saby of ce rau imi pare de incident, bine ca nu a fost mai grav.Asta cu , culpa comuna e intr adevar o practica de criza si noi am patit-o. Maiuta sa ii treaca buba.Si berbecu are ceva pe manuta dar sunt mai multe bubite una langa alta si rosii, tre sa ma duc si eu la dermato sa vad.
Dyana ma bucur ca mutu e mi bine.Ai vazut ca am dat si s-a dus febra.
In rest nu mai stiu ... am uitat.

Mergi la inceput

kea, iti eram datoare c-un raspuns: nu are DM-ul site, dar exista un site care comercializeaza marfa din DM si alte magazine nemtesti! Scuza lipsa de promptitudine!

Mergi la inceput

Cred ca toate ii rasfatam si-i iubim pe copilasii nostri...si bine le facem!

Mergi la inceput