Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***215***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Joanna, salut, gargaun drag!

Noapte buna tuturor! Merg la ca ar cam fi cazul, mai ales la ce zi plina am maine!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Multu

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Joanna, salut, gargaun drag!

Noapte buna tuturor! Merg la ca ar cam fi cazul, mai ales la ce zi plina am maine!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

multu ..cand va citesc parca mai imi trec din gargauni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2110

Si iar imi reveni si alti gargauni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatzaaa
mi-a mai venit sufletul la loc; mutzu meu a mancat dimineatza 100g de banana cu branzica; si a facut si kk ceva mai inchegat, iar azinoapte deloc; si acuma se joaca singurel pe jos.... deci suntem pe drumul cel bun; azinoapte a fost cam nefericit, a marait de cateva ori, nu prea-i convenea nimic.... dar probabil ca-l dor maselutele, asa ca nu zic nimic, ca n-au fost urlete, doar maraieli si nu-si gasea locul; eu cam resimt lipsa de somn din ultimele nopti... mai ales la capitolul curatenie in casa ... nu am putut sa ma mobilizez deloc; am vasele nespalate de 2 zile... si nevoie urgenta de un aspirator in toata casa; le-oi face eu si pe astea azi, deocamdata sa bag o cafea cu voi

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Joana

Obor nu e deloc langa Cotroceni, dar Cotroceni este langa Lister .

So: tu de la Piata Obor trebuie sa ajungi in dr Lister? Sunt 2 variante:
- troleul 66 pana la Kogalniceanu si acolo schimbi cu 69 sau 90 pana la destinatie, adica prima statie dupa statia Eroilor, la baza dealului Academiei Militare [Scoala de Razboi];
- cu metroul de la Obor pana la Eroilor si acolo de sus iarasi orice o statie

Daca din alta parte trebuie sa ajungi, trage-ma de maneca si iti raspund imediat, pm sau scrii aici, sau tel [e pe mailul comun]

Dyana
bravo lui mutzu!!!! Cred ca s-a speriat cand i-am scris ca marti sa-l duci la doctor dc nu incepe sa se faca bine

mireal
NUUUUU dau rosul pe nimic altceva, , doar ca ma mai joc cu el bau-bau in unele zile... la mimne imbracatul e chestie 100% de mood sufletesc, niciodata nu m-am uitat la prognoza de cu seara si ici nu mi-am aranjat hainele in fct de programul de a 2-a zi. Mereu m-am gandit cu ce ma imbrac in secunda anterioara plecarii :)). Dar asta nu este neaparat bine ... Sa vezi amestecul de panica si satisfactie cand chiar reusesc sa gasesc ce simt eu ca as vrea sa port!!!

O zi buna, pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Asa, deci actipild este abtibild...:(( Are dreptate ilinca, nu imi iese deloc b-ul din sufletul meu, deloc deloc. Cel putin la toBogan, parca as zice bolovan sau tomberon... cum sa asociez eu notiunea de topogan, unde orice copilas zburda si zboara precum un fluturas sau mic aviator cu ... un urias de bolovan???

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Buna dimineata,

Ce mai faceti? Noi bine. AM ramas singurei acasa pana maine pt ca Robert are treaba la Mehedinti. Insa se inatoarce maine seara si joi dimineata plecam la Constanta. El are treaba acolo si noi remorca sa stam la plaja. O sa stam la campingul din Navodari la casute prima noapte si apoi ne mutam la Vadu de viineri dupa-amiaza. Astep sa vad cum reactioneaza Vladimir la dormitul la masina acum "mare" fiind ca anul trecut era ok, dar era la punct fix ca avea doar 4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Neatza!Am aparut si eu ca de obicei la cafeaua de dimineata!
Fetelor am si eu rugaminte la voi. La inceputul lui iulie vom pleca cu Mirunica in concediu la mare. Treaba e ca as avea nevoie pentru ea de un slip cu scutec. Poate ma indrumati voi spre un site unde gasesc asa ceva.

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Of saby, dar cum putem avea grija?
Asta e cosul ala care ti se parea suspect ca nu trece, nu?

Keutu cheliutu

Neata!!!
Vin si eu la cafea cu voi si sa incerc sa raspund pe rand, chiar daca sunt praf pt. ca Maia nu a prea dormi azi noapte, cred ca o durea chestia de pe spate .

Asa, pai nici eu nu prea stiu cum ne putem feri de chestia asta, cica s-ar contacta pe un sistem imunitar slabit. Acum eu nu stiu de unde sau cand exact am contactat-o dar nici nu ma gandeam ca Maia ar avea sistemul imunitar slabit, pt. ca ea nu prea a fost bolnava, nu a racit niciodata, doar ceva probleme cu burtica altceva nimic.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Doamne Saby, ce mai e si aia?
pe Maia.

Ma duc la nani,ca dimineata la 7 dorm pe mine si trebuie sa ne mobilizam sa iesim mai devreme afara, ca la 11 e deja super cald si trebuie sa fim in casa.

Cica o chestie virala luata, arata la inceput ca un cosulet, dupa care s-a umplut cu un lichid care la un moment data sa retras si s-a uscat putin, apoi iar s-a umplut cu lichid, atunci mi-am dat seama ca nu e doar un cos , partea proasta e ca cica chiar scos poate aparea din nou sau partea buna cine asteapta atat poate disparea de la sine in 2-4 luni.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput