Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***215***
Raspunsuri - Pagina 8
Monnvas spune:
Helau. Am venit si noi de la padure, am fost cu niste prieteni la Mogosoaia (ma rog, in ce masura mai e padure acolo) si ca sa le multumim le-am redecorat masina. Cred ca plodul meu are rau de masina, fericita mostenire de la ma-sa, ca a tras 2 [voma] de-mi venea sa plang. Pt el aveam haine de schimb, da' pt mine nu.
In afara de drum, a fost super, ne-am jucat bau-bau dupa copaci, a furat rosii din farfuria cui apuca, a papat capsuna intreaga (sper sa iasa petele), a jucat tzontzoroiu pe mausoleul (si mormintele) Brancovenilor
Nush daca v-am spus, de ceva vreme Cristi are un mod clar de a te provoca la joaca. Vine la tine si tropaie si zice "He he hei", adica "fugi, ca te prind!". Ei, mai nou, ca sa fie sigur ca inteleg, a inceput sa ma si impinga usor (ca io ma faceam ca nu pricep ce e cu he he he-ul asta
). Si moare de placere sa te caute pe dupa usa, pe dupa perdea...
Si faza 2. I-am luat si eu joc de potrivit formele (steluta, cub, cerc bla bla). E in forma de pisica, are roti si o trapa pe dedesubt pe unde sa poti scoate formele. Smecherul meu deschide trapa si le baga pe-acolo, ce sa se mai oboseasca cu potrivitul...![]()
Fug ca ma asteapta niste cirese...
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
anca_nicolae spune:
Asa, am revenit :)
Cami, esti o scumpa cu "the best", tu ca tu cu simtitul mai bine dupa povestea mea, dar iti dai seama ce umflata-n pene sunt eu acum dupa best-ul tau? :))
Si, ca o extindere, eu cred ca notiunea de om s-a mai schimbat un pic, vorbesc aici strict de masuratori
. In toate cartile vechi scrie ca la 1 an un copil are in medie 9 kg si 74 cm, sau de 3 ori greutatea la nastere, sau diverse chestii, dar, in mare, erau celebre aceste 2 numere, 9 kg si 74 cm. Eee, insa generatiile mai de acum au depasit standardele, ff multi copii, la scoala de ex, sunt muuuuult mai inalti decat scrie in acele "carti vechi/invechite". Stau si ma gandesc, ok, putem spune despre unele carti ca sunt invechite la subiecte precum diversificare/rasfat/tinut in brate/scos fortat masa de noapte etc, dar si la masuratori??? Daca da, atunci inseamna ca s-au mai schimbat oamenii, nu? E adevarat ca stramosii nostrii erau mai mici de inaltime, asa ca si noi vom fi fost mai mici decat urmasii nostrii, nu? Hmmm, voi ce credeti cu "schimbarea" asta? O fi schimbare genetica, o fi schimbare a modului de viata, sau... o fi "evolutie"?
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
anca_nicolae spune:
Bai farte', iaar am o problema de lb romana, similara cu topoganul. Vad mai jos reclama cu Rahan, am zambit in strafundul amintirilor mele, cand cu greu mi-a facut tata rost de vreo 3 numere de rahan, erau doar in franceza, si imi sare in ochi: "cadou 1 abtibild". Aoleu, abtibild??? nu era actipild? La faza cu topoganul nu a fost chiar rau, au scris cateva din fete ca si ele tot topogan ziceau, deci nu eram singura, insa... daca de data asta toate o sa ziceti ca daaa, asa ati zis mereu, abtibild??? ![]()
Dyana, am citit mai sus de mutzu, :(, parca e mai mult de 1 saptamana de cand tot blegut, cu diaree si fara papa... Eu as zice sa mai stai si luni, si daca tot asa este, du-te marti la un medic... doar de la eruptii dentare sa fie chiar asa? Stiu ca stii, totusi scriu, sa nu uiti de hidratare
. Orez nu accepta, mar copt, ceva? Te pupam, si daca ai nevoie de ceva, sa ma suni oricand, serviciul meu e relativ aproape de casa ta [pe bdul Timisoara] si pot veni repede. Oare... nu ar putea sa vina mama ta pe la voi? Parca parintii tai iti nasteau mereu o stare de bine si de real ajutor, nu?
Olisor
- cum mai e ochisorul bossului? Si eu ma gandesc ca o fi o curatare mai masiva, tocmai ca acum e canalul mai larg? Ai intrebat pe medic, e normal sa fie asa, la aceste cateva zile dupa operatie?
Cangurul
ramasesem datoare cu ce au facut v+t la cangurul. Tudor a luat npta mai mare chiar decat la faza pe scoala, la bucuresti luase 110 din 150, si acum, la faza 2 a luat 118,75. E foarte bucuros :) Pe judetul Brasov e pe locul 5-6, pe tara nu stiu, ca nu sunt rezultatele in excel s afac ceva formiule de count(), oricum, a luat foarte bine, as ca ilinca.m ai o preferinta "ca la carte" :)). Evident, vero a luat 52,50, adica slab, dar ea e uimita si amuzata ca una din cele 2 colege de clasa foarte bune [le stiti voi din povestea cu tel mobil
] a luat 51,50, cand ea mereu ia 10 la mate si la faza 1 luase 100 puncte din 150. Eu sincer cred ca ori a fost bolnavioara fata, ori ceva nu i-a corectat corect, nici o clipa nu cred ca aia e nota ei reala, o cunosc si o admir mult pe acea fata, insa vero nu se gandeste la veridicitatea situatiei, nuu, ea doar bate din palme ca e cu 1 punct peste ea
:))) Ce inseamna cateodata, in viata, sansa sau nesansa... de aia zicem mereu "da doamne sanatate copiilor nostri, si o farama de noroc".
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
joanna27 spune:
Bu hu hu!
Hop si eu cand nu e nimeni!
Scurt ca inca sunt in era gargaunilor.
Dyana multa sanatate lui mutu si tie putere sa treceti cu bine! si
sa se duca o data febra si alte cele sa nu mai chinuie copilul.Sper ca din gandurile nostre bune macar o parte sa ajunga la voi si sa va fie bine.
Novus mi-am clatit ochii cu pozele Zambariciului, e mortala si in costum de baie si oricum.
De Luana ce sa mai zic e adorabila ca intotdeauna si parca a trecut deja in categoria copii mari.
Pisigri la sfaturi de gradi nu ma bag ca nu le am, da im place ce "palma" ti-a dat Ilinca ...
sa mai vorbesti fata de rau..vausi ca stie a merge numa nu are chef...
.Bravo..
Si bravo Raru pt primi pasi independenti..ce mi-ar place sa te chinuie acu Floric un pic baiatu cu ture prin casa sa iti mai iasa din "grijile" din cap.![]()

Ilinca stiu ca nu e frumos a rade de patania ta ,da m-am amuzat teribil de replica ta .
joanna27 spune:
A si o intrebare intrebatoare..
In 24 intentionam sa mergem cateva zile la mare si nu stiu daca sa ii fac Priorixu inainte sa mergem (zilele astea ) sau dupa ce venim?
Parca nu l-as duce nevaccinat si cam si iesim din schema da parca nici nu imi vine sa il fac si sa ma trezesc cu niste reactii nasoala si sa fim la dracu in praznic.
Voi ce ziceti?
pisigri spune:
Joanna, Priorixul da efecte la 7 zile dupa administrare.
Cit sint de nasoale efectele...eu sau Dyana nu sintem in masura sa raspundem, noi sintem patite, am facut forma de boala :)
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Anca_Nicolae, m-ai facut sa pufnesc cafeaua spre monitor:))) Mi-am adus aminte cum ziceam si noi cand eram mici "actzibilde", faceam schimburi de timbre si "actzibilde":))) (actziPild n-am mai auzit, dar suna chiar mai bine!
). Pai corect e "abtibild" dar cu noul "doooom" nu m-as mira sa fie corect de-acum inainte orice, dar absolut orice...deci nu-ti fa probleme majore
Intr-adevar, cand am aflat si eu de la profesoara de romana intr-a VIII a ca se zice "tobogan" nu "topogan" am fost foarte neplacut surprinsa si revoltata:"cuuum? adica e asa usor sa spui "topogan" si asa frumos suna si cica e corect "tobogan"?! Pai nu-mi venea sa pronuntz, nu mi se forba "b-ul" pe buze:)))
Tufete, ieri Sophiphi a avut fatzuca rosie, ca si cum ar fi avut un "potburiu" de pete rosii; vaccinul ROR l-am facut lunea trecuta; e posibil sa fie o forma de reactie? Azi vad ca nu mai are petele. Pe corp n-a avut niciuna, doar pe fatza.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
m_monique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui joanna27 A si o intrebare intrebatoare.. ![]() In 24 intentionam sa mergem cateva zile la mare si nu stiu daca sa ii fac Priorixu inainte sa mergem (zilele astea ) sau dupa ce venim? Parca nu l-as duce nevaccinat si cam si iesim din schema da parca nici nu imi vine sa il fac si sa ma trezesc cu niste reactii nasoala si sa fim la dracu in praznic. Voi ce ziceti? ![]() mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
eu as face vaccinul acum, ca pana in 24 sa treaca efectele secundare. si are timp organismul sa-si revina.
saby spune:
Neata!!!
Intru sa va salut, pitica inca doarme ca deh azi noapte a cam chinuit-o o masea
. Eu sunt intro stare tare proasta, asta dupa ce ieri am plecat binedispusi nevoie mare la plimbare in Herestrau si cand aproape ajunsesem tocmai viram la stanga sa intram in parcare si a intrat un motociclist in noi chiar pe partea in care stateam eu
. Maia nu s-a speriat dar eu nu mai puteam sa vorbesc de soc, mai ales ca l-am vazut perfect cum vine spre noi. Norocul daca pot spune asa e ca nu avea viteza si nici noi asa ca el nu a patit nimic doar scuterul putin sifonat si aripile amandoua de la masina noastra indoite. Imi este asa ciuda ca acum trebuie sa umble Adi prin service cu masina si numai de asta nu avea timp si chef, mai ales ca la el la munca e tare naspa acum cu disponibilizarile astea si trebuie sa se invoiasca si nu prea da bine 

. Oricum zic ca bine ca nu s-a intamplat nimic grav ca atunci cand dai fier pe fier e altceva dar cand intra omul in contact direct poate iesi tare urat.Baiatul de pe scuter nu a patit nici el nimic doar s-a lovit la picior si la brat dar nimic care sa necesite ingrijiri medicale.
Va pup
, ma duc sa vad daca da semne de trezire pitica.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia

OLGA