Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***215***
Raspunsuri - Pagina 7
dyana27 spune:
bag si eu un mesaj si fug la somn... adica la pazit mutzunelul; e tare pleostit, n-are chef de nimic; l-am plimbat nitel pe afara, s-a mai binedispus ca a venit si cumnatelul si s-au jucat... dar tot bleg e

; totul a culminat cu un refuz categoric de titi la culcare

; decat s-a cuibarit langa mine si a adormit imediat, nici n-a vrut sa o vada 

; noroc cu vecinul de deasupra care acum 10 minute era pus pe treaba cu bormasina si mi l-a trezit

... asa ca am profitat si a luat si el vreo 2 gurite de lapte (dar destul de "cu forta" si alea); stam foarte rau la capitoul mancare, daca ar fi dupa el nu s-ar atinge de nimic; eu ii tot dau titi, dar de multe ori o refuza si pe aia; de mancat... doar asa pe seara ciuguleste cate ceva; inca are scaune moi, dese, rezultatul la coprocultura este negativ (nici nu ma asteptam la altceva)..... dar daca la fiecare masea facem asa.... probabil la canini ajungem la perfuzii in spital

; ma termina sa-l vad asa, am o panica idioata pe mine de nu va imaginati

... nu stiu, parca simt eu ca e ceva in neregula, dar nu-mi dau seama ce

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
novus spune:
Off Dyanna, imi pare rau ca nu e bine Mutzu,sper sa-si revina cat mai rapid si sa fie doar dintisorii de vina !
Multumim de aprecierile la adresa fotomodelului
!
Fug la
ca maine se lucreaza
!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Kea spune:
Diana
si pupam si mutunelul molcut
. Nici nu stiu ce sa spun, dr ce crede, dintii sunt baiul sau vaccinul?
pisigri spune:
Pupam mutzunelul inca o data, poate de data asta are efect !
Pupam si fotomoelul in costum de baie cu inimioare colorate! E bestiala poza in care sta pe burtica si se alinta, zici ca a facut cursuri cum sa pozeze
Fetele, multumesc de raspunsuri cu gradi. Da, doar gradi 3 e linga casa, gradi 2 e pe traseul casa-job.Eu nu ma bazez prea mult pe parintii mei la capitolul avut grija de copilul meu, pentru ca amindoi lucreaza si au joburi solicitante. Doar nu stiu ce urgenta sa fie Doamne fereste si eu sa nu pot pleca de la servici, desi iar nu vad ce ar fi asa important la mine la munca sa nu pot pleca pentru o chestie grava.
Cu imbolnavitul la gradi si statul acasa, si eu sint ingrijorata, pentru ca seful meu e destul de idiot si tine cu dintii de programul de 8 ore, musai 8-16, desi...in invatamint universitar...in afara orelor cu studentii (la care mai faci un schimb cu alt doctorand, ca nu-i bai) restul activitatilor pot fi programate, reprogramate, si efectuate...oricind. Rar avem e facut vreun protocol pe partea de cercetare care sa impuna niste timpi foarte stricti...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Kea spune:
Sa va spun ce aiurita am putut sa fiu! Cand am trecut la laptele praf de continuare, adica in urma cu vreo 2 saptamani, am observat ca nu mai bea lapte din 8 masuri ca pana atunci ci din 7, probabil e mai consistent. Dar nu m-am gandit nici o clipa ca fiind mai consistent, nu mai vrea legume cu carne la 11 jumate, ca-i e prea devreme, manca cateva lingurite si gata. Si vai ce ma macinam ca nu-mi mai mananca copilul, ce-o fi cu el. Mai citeam si aici ca mai sunt ghiocei care nu mai au pofta de mancare si tot imi ziceam ca o fi normal, o fi o etapa.
De trei zile mananca iar toata portia, dar am impins masa de pranz pe la 1. Sa nu dormiti in post, ca mine!
cami_05 spune:
adrisimo, Ilinca, Novus va 

anca_nicolae, esti THE BEST, 
, m-ai facut sa ma simt mai bine dupa povestea ta cu V. Mersi mult pt incurajare

cami_05 spune:
Novus, eu am in cada un covor antiderapant luat de la Metro de cand eram gravida si era sa fac spargatul odata. Baita facem impreuna de cand a refuzat sa mai stea in cadita iar scaunelul pt baie l-am cumparat degeaba
cami_05 spune:
dyana, dar medicul vostru ce spune? E normal sa faca asa?
Eu am intrebat-o pe maica-mea cum eram noi cand ne ieseau dinti, masele si mi-a spus ca aveam cate o saptamana diaree si febra, atunci ne tratau cu piramidon.