Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***215***
Raspunsuri - Pagina 6
Anaan spune:
Am revenit si noi din parc. A observat si consortul coltul de masea, ma gandesc ca asta a fost problema. Pai, daca asa o fi la fiecare coltisor, o iau razna!
Copilului unei prietene ii ies patru masele deodata si a ajuns cu el in spital
.
Pisilinca si Raru, felicitari pentru desprinderea de mamele din dotare! ( Si da, Floric, Gulia-i nume de cod!!!!)
Ina, asa ma consolez si eu, ca oi vedea toate filmele nevazute
in compania lui Andrei!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Novus, eu n-am nimic pe jos in vana, dar Andrei se descurca foarte bine si asa.
Anaan spune:
Ma duc sa-l spal, sa-l hranesc si sa-l culc pe amicul meu si apoi revin la o poveste!
Olga, niste poze....macar asa , de gust?!
anca_nicolae spune:
Eu am inteles ca doar una e aproape de casa, gradi nr 3, prima e apropae de servici [departe de casa] si alta pe un deal [deci, tot nu foarte apropae de casa]. De asta am accentuat criteriul cu distanta, am retinut gresit?
Si desi voiam sa trec la alt client, dc tot veni iar vorba de subiectul gradinite, mai voiam sa scriu ceva.
Atentie mare la criteriul "nr de copii in grupa". Aparent, toti vrem grupe cu un nr NU foarte mare, dc se poate max 10-12. Si, in general, gradinitele particulare impun acest criteriu. Daaaaar, aici e o chestie cu dus-intors, si anume, cu cat "exigenta" este mai mare, cu atat si "usurinta" cu care vi se va returna copilul acasa pe motiv ca pare un pic bolnav este mai mare!!! Si credeti-ma, cand veti fi la serviciu, va va cadea fff greu sa va invoiti pt orice imbujorare a copilului, etc. Nu toti sefii accepta sa va dea una doua zile libere. Asa ca, apropae inevitabil, vor fi si zile cand ai nostrii copii vor trebui sa stea pe acasa, dar nu cu noi, atunci cand nu e nimic grav, si deci, din nou mare atentie sa aveti SI persoana de backup, chiar daca aveti copilul inscris la gradi!!! Scriu mai ales pt mamele care nu au persoane de backup si pt care, si-asa, pretul la gradi privata e doborator de mare!
Eu de ex, saptamana ce vine o sa inscriu bb3 si la cresa pt la toamna, ca sa aiba loc rezervat, dar dc va merge, tot voi pastra bona, pt luat de la cresa/gradi si pt zilele cand o fi si bb3 bolnavior iar eu nu voi putea sta acasa.
pe toti ghioceii, scoleri, prescoleri, sau simpli gandacei de casa :)).
Aoleu, acum mi-am scos tel de la incarcat si am vazut n apeluri de la m_monique, merg sa o sun.. darrrr, REVIN ![]()
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
novus spune:
Sympliana, cu dedicatie speciala 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Sedinta foto Alexandra 
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Nici Ian nu mai sta jos in cada si eu...il las in picioare
Am renuntat si la jucarii, prefera sa se joace cu apa de la robinet, cu bateria si dusul; il spalam in picioare si gata, cu precizarea ca baitza nu mai dureaza o ora, ca si pina acum ci maxim 10 minute; covoras antiderapant nu avem inca; vrem sa-i luam unul cind mergem la Cluj 
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus InaPreda ![]() ![]() !Alexandra mai nou nu mai sta in vana jos decat daca intru si eu Revin cu intrebarea mea: ce covorase antiderapante aveti in vana sau ce puneti in vana cand le faceti baie, exceptand scaunel sau suport de baie de care avem si sa nu-l mai vada ! Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Kea spune:
Felicitari Raru si Ilinca! 
Floric, la capitolul "marea si mucii", mi-as lua una din aia clasica (para, eu numai din asta am folosit, alta n-am) ca sa fie, dar poate nici nu-i nevoie.
Anaan, se poate comanda prin posta de la dm?
Novus, eu n-am , dar daca ar fi nevoie, as lua tot covoras din care are monique, mai sunt unele gen talpi, broaste sau mai stiu eu ce cu ventuze, dar mai practic cred ca-i asta intreg.
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Sympliana, cu dedicatie speciala ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Sedinta foto Alexandra ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Stofa de manechin!! O minune de copil!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
inapreda spune:
Noroc cu Ilinca ca io ratasem linkul; vazusem doar floarea pt Sympliana ![]()
E adorabila in costum de baie.
De fapt, scuze, e adorabila, oricum 

| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Stofa de manechin!! O minune de copil! ![]() ![]() ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +