Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_25 spune:
Heloo fetele!Multumim de urari!Abia astept sa o tin pe bb-ita in brate!Chiar ca mai e putin!Si eu plang din orice.Eram sensibila si inainte,dar acuma imediat
Acum stau sa-mi mai revin putin si dupa aia mergem la socrela sa papam.E o calduraaa afaraaa!!
Ana
22+
chichiutza spune:
Lora super! Mercik!
Despre vizitat forumuri, uite ca pana acum n-am intrat decat aici la noi! Dar e o idee buna!
Cristina
22+
alexuza spune:
Astazi a facut mamica mea ardei umpluti si chiftelute , iar la desert mi-a luat tata capsunele

M-AM PLICTISIIT RAAU 

Si sora asta a mea s-a gandit sa plece din tara tocmai acum 
k imi mai tinea si mie de urat , in cursul saptamanii este cel maaai greu ca sunt singurik
Burtica de
26 +
madutza_bra spune:
Salutare burtici !
(pentru cine isi mai aduce aminte de mine
)
am intrat sa va salut si sa va spun ca sunt in prima luna de incercari (speram cu noroc), am trecut de ovulatie, iar acum sunt in perioada de asteptare
. Daca e sa fie
luna asta cu siguranta am sa intru sa va spun ![]()
chichiutza, maya, crina, klarisse 

Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare in continuare!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
www.fertilityfriend.com/home/190dd3" target="_blank">Grafic TTC
chichiutza spune:
Madutza
! Bine ai revenit! Vaz ca-ntre timp ai devenit membru matur, nu gluma!
iti urez din suflet sa fie cu noroc de luna asta, si sa ne aduci numai vesti bune! Abia asteptam!

Cristina
22+
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra Salutare burtici ! (pentru cine isi mai aduce aminte de mine am intrat sa va salut si sa va spun ca sunt in prima luna de incercari (speram cu noroc), am trecut de ovulatie, iar acum sunt in perioada de asteptare . Daca e sa fie luna asta cu siguranta am sa intru sa va spun chichiutza, maya, crina, klarisse ![]() ![]() ![]() ![]() Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare in continuare! ![]() ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png www.fertilityfriend.com/home/190dd3" target="_blank">Grafic TTC |
Sa dea Domnul sa fie cu noroc, multa bafta madutza

23+
ariciu80 spune:
si eu toate burticicile 
Se pare ca azi e un fel de zi a revenirilor. Dupa Madutza
, hop si eu...
Nu stiu daca ma mai tine minte cineva, ca am cam lipsit la apel in ultima vreme (sa tot fie vreo 2 luni, daca nu chiar mai bine). Am intrat sa va spun ca suntem bine, chiar foarte bine, toate analizele au iesit super ok, eco la fel. Morfo fix pe fix si.... suntem baietzel
Va pup pe toate, si cele noi si cele vechi si sa auzim numai vesti bune
Ariciu
in 23+ si mamica de
de 3 ani
madutza_bra spune:
chichiutza
, vanny
, multumesc din suflet fetelor! 

ariciu, ce bucurie sa te vad si pe tine pe aici
. eu intru destul de rar pe la fete si m-am tot gandit ca nu te-am vazut deloc. Felicitari pentru baietel! 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
www.fertilityfriend.com/home/190dd3" target="_blank">Grafic TTC
vanyy2009 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ariciu80 si eu toate burticicile ![]() Se pare ca azi e un fel de zi a revenirilor. Dupa Madutza , hop si eu...Nu stiu daca ma mai tine minte cineva, ca am cam lipsit la apel in ultima vreme (sa tot fie vreo 2 luni, daca nu chiar mai bine). Am intrat sa va spun ca suntem bine, chiar foarte bine, toate analizele au iesit super ok, eco la fel. Morfo fix pe fix si.... suntem baietzel ![]() Va pup pe toate, si cele noi si cele vechi si sa auzim numai vesti bune ![]() Ariciu in 23+ si mamica de de 3 ani |
ariciu

felicitari pt baietel si pt vestile bune
........ma bucur ca esti bine
23+
alynta27 spune:
Salutare!
Nu am intrat ieri ca am avut program de curatenie si gatit! Am iesit pe seara si astazi de dimineata!
Numai bine!
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra