Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 8
vanyy2009 spune:
fetelor sa stiti ca nici eu nu am poze in album
, sper ca in curand sa ma invrednicesc sa pun si eu cateva poze sa ma cunoasteti si pe mine
23+

alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Buna dimineata dragi burtici!Ieri trebuia sa schimb si eu semnatura dar nu stiu unde mi-a fost capul!Mi-am adus aminte cand m-am pus in pat aseara. Azi avem un mic dejun mai light(fara mezeluri si oua),crema de branza Almette cu rosii si castraveti.Sa aveti o dumunica frumoasa! ![]() Ana 22+![]() |
FELICITARI PENTRU SEMNATURA , HAI K MAI ESTE PUTIN PANA LA 40 S

Burtica de
26 +
alexuza spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 de cand am inceput sa-i simt miscarile mai puternic daca nu-l simt o zi deja intru in panica ![]() cristina si bebe in burtica 22 sapt |
Si eu am zile in care ma panichez pt ca nu simt eu ca nu misca , dar sa stii k el misca doar ca nu simtim noi toate miscarile . Am observat asta la morfofetela pe la 21 s cand eu nu simteam nimic si in timpul eco pitik mea misca energic ca deabea a reusit dr sa o masoare
Eu cand ma panichez ma uit atente la burtik sau pun mana sa ii simt pulsul
CRED CA TOATE AVEM MOMENTE DE PANIK

Burtica de
26 +
chichiutza spune:
Ana felicitari pentru semnatura! Mai avem putintel si ne tinem bebelinii in brate! Ce emotii!

Fetelor voi suneti "lacrimogene" in ultima vreme? La filme, chestii...?
Cristina
22+
alexuza spune:
Fetelor voi suneti "lacrimogene" in ultima vreme? La filme, chestii...? Cristina 22+ |
EU AM FOST DIN TOTDEAUNA ASA
Burtica de
26 +
chichiutza spune:
Alexuta eu nu eram chiar asa. Acum ma apuca boceala din te miri ce! Intelesesem ca dupa nastere apare chestia asta, dar eu daca incep de acum ma intreb cum o sa fie dupa...
Cristina
22+
LoraG76 spune:
Am ramas singura acasaaa...
Nu mai stiu ce sa mai fac, nu mai am stare...cum mai rezist eu inca 4-5 zile in casa?!
Pe mine ultima data m-a apucat plansul dupa ce am citit subiectul lui papanash de la generale "Am vazut copii fericiti" si-am vazut si videoclipul...nu va zic ce inima aveam!
Lora, mami de Iustina si 
27+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mihaelka77 spune:
Si eu am observat ca in ultima vreme plang destul de usor la tot felul de chestii care inainte nu mai emotionau. Hormonii de sarcina sunt de vina.
25+
LoraG76 spune:
fetelor, e o sceneta pe TVR1 cu Horatiu Malaiele, rad de nu mai pooot!!! 

Lora, mami de Iustina si 
27+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
LoraG76 spune:
Daca sunteti pe faza, uitati-va, se termina la 5. Merita!
Teatru: Puricele, adaptare dup#259; "La Puce a l'oreille" de Georges Fayedeau (AP)
Īn distribu#355;ie: Hora#355;iu M#259;l#259;ele, Dana Dogaru, George Alexandru, Cristian #350;ofron, Valeriu Preda, Victoria Cocia#351;, Valentin Teodosiu, Constantin Cotimanis, Sorin Coci#351;, Andreea M#259;celaru, Bogdan Vod#259;, Daniel Constantinescu, Cristina Stoica, Clara Vod#259;, Mariana D#259;nescu, Justinian Radu.
Lora, mami de Iustina si 
27+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Azi avem un mic dejun mai light(fara mezeluri si oua),crema de branza Almette cu rosii si castraveti.Sa aveti o dumunica frumoasa!