Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_25 spune:
Eu ma trezesc devreme chiar daca ma culc tarziu!Sunt ca ceasu!![]()
Acum ma imbrac sa ma duc putin la biserica si dupa aceea la cimitir ca nu am mai fost demult cu vremea asta.
Ana
22+
chichiutza spune:
Buna dimineata tarzie si de la mine! Mic dejun: rod niste biscuiti de la belvita start cu juma de litru de lapte! Cine vrea e invitatul meu! A fost ziua unui prieten aseara, am venit tarziu acasa, am dormit pana la 11! Acum stau si va citesc pe voi si mai departe...nu stiu ce mai fac!
Crinuta
! Nu-ti face probleme, o sa treaca..offf..e un virus cretin!
Alexuta sunt convinsa ca daca n-ar vrea sa faca n-ar face! Nici mie nu-mi place sa frec podele dar cand trebuie o fac si gata, fara sa comentez! Sunteti 2 si va ajutati si asta e important! Eu zic ca se descurca el, iti vei lua tu revansa la un moment dat!
Cristina
22+
chichiutza spune:
A! si vin si cu o intrebare cretina! Deci voua vi s-a intamplat sa va zica lumea ca va da hainute second dar sa le inapoiati cand nu-i mai vin bebeului? Mie da, si am o problema: de unde mai stiu eu care si a cui era? ca doar nu le fac foto!
Prietenele bune care-mi dau, au zis ca raman la mine stranse de la toata lumea si la urmatorul bebeu care apare in grup, le pasez lui! Nimeni nu le vrea fix pe-alea inapoi, daca fac un alt bebe, cumva hainutele vor reajunge la ele in masa... Ce idei aveti?
Cristina
22+
LoraG76 spune:
Chichiuta, mi s-a intamplat la Iustina - mi-a dat o colega fara sa-i cer eu niste hainute de la fiica-sa si mi-a zis ca musai sa i le dau inapoi - nu m-a deranjat, dar i le-am inapoiat in aceeasi stare in care mi le-a dat - adica nepurtate de Iustina deloc, eram stresata nu cumva sa uit care sunt, sa le stric, cine stie...asa ca am preferat sa nu le folosesc si sa i le inapoiez.
Eu am pus niste carne de pui la fiert si fug sa fac o ciorba pentru amiaza, ca apoi tati si Iustina pleaca in oras.
Lora, mami de Iustina si 
27+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
office spune:
Buna dimineata tuturor si o duminica frumoasa!
Tina,
cu
(27+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
vanyy2009 spune:
buna dimineata mai la pranz si de la noi
......ma alatur si eu la cafeluta si mic dejun
crina....offf , insanatosire grabnica

ana felicitari pt semnatura

O duminica frumoasa va doresc
23+

kiti2205 spune:
Neataaaa!!!!!
Mama, ce spor ati avut la scris...
Noi am fost plecati ieri toata ziua, la un botez, au fost o gramada de copii, asa ca nu prea i-am dus grija pramatiei-sef. Venea pe la noi doar cand ii era foame sau cand avea de "sifonat" pe altcineva
.
Acum ne pregatim de iesit iar in oras.
Crinuta - multa sanatate! Ai grija 
Chichi - am mai primit si eu chestii pe sistemul mi le inapoiezi dupa ce nu iti mai tb - dar era vorba de un leagan si de un scaunel auto. Asa am imprumutat si eu altora portbebe-ul, carutul - pe acelasi sistem - mi le dai inapoi pt bebe2, dar sa pui conditia asta si pt haine mi se pare un pic stupid. Pai e copil - poate se pateaza, ce fac?? Hainutele, dupa parerea mea, se dau pur si simplu, fara conditii.
Va pup si o duminica placuta.
Kiti,
21+ si mami de Vlad 15.05.2006
mihaelka77 spune:
Buna dimineta (cam tarziu, nu
)si sa a veti o duminica frumoasa. Azi am fost pana la piata sa imi cumpar salata si, in drum spre casa, m-am admirat in toate vitrinele
. Mi se parea ca mi-a crescut asa de mare burtica 
.
25+
chichiutza spune:
Lora, Kiti asa am zis si eu. Mi s-a parut super penibil. Daca e un carut sau un scaun de masina, ok, tin minte de unde e, dar 3 pantaloni si 2 bluze...? Ma gandeam la fel ca tine Lora, sa le accept si sa zambesc frumos si sa le pastrez intr-o punga si sa le dau inapoi intacte! Hainele de bebei au circuitul asta in natura, merg de la unul la altul si cand se uzeaza ies din circuit!
Cristina
22+
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelka77 Buna dimineta (cam tarziu, nu ![]() . 25+ |
neata.....sa sti ca asa fac si eu , cand ies pe strada prin toate vitrinele ma admir...si merg asa mandra, de parca nimeni nu este ca mine
23+