Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ariciuleeeeeee! Bine ai venit! felicitari pentru vestile bune si pentru baietel! Sa cresteti mari si sanatosi si mai poftiti pe la noi!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Salutare burtici ! (pentru cine isi mai aduce aminte de mine )

am intrat sa va salut si sa va spun ca sunt in prima luna de incercari (speram cu noroc), am trecut de ovulatie, iar acum sunt in perioada de asteptare . Daca e sa fie luna asta cu siguranta am sa intru sa va spun

chichiutza, maya, crina, klarisse

Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare in continuare!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
www.fertilityfriend.com/home/190dd3" target="_blank">Grafic TTC

Madutza, sa dea Domnul sa vii cat mai curand cu marea veste!

Lora, mami de Iustina si 27+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariciu80

si eu toate burticicile
Se pare ca azi e un fel de zi a revenirilor. Dupa Madutza, hop si eu...
Nu stiu daca ma mai tine minte cineva, ca am cam lipsit la apel in ultima vreme (sa tot fie vreo 2 luni, daca nu chiar mai bine). Am intrat sa va spun ca suntem bine, chiar foarte bine, toate analizele au iesit super ok, eco la fel. Morfo fix pe fix si.... suntem baietzel
Va pup pe toate, si cele noi si cele vechi si sa auzim numai vesti bune

Ariciu in 23+ si mamica de de 3 ani

Oooo, Arici-Pogonici, bine ai revenit! Felicitari pentru baietel si ma bucur ca sunteti bine!

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragilor burticute actuale si viitoare!
Am iesit si eu 10 minute pe banca afara , caci n-am mai iesit de mult timp. Ce frumos era afara.....soare, pasarele, verdeata, flori inflorite, tei inflorit. Parca m-am incarcat cu energie.

Madutza sa dea DD sa fie cu noroc!Iti tin pumnii!

Ariciu ce ma bucur ca ai intrat si ne-ai dat vesti minunate. Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si fericit! Te rog sa mai intri pe forum.

Multumesc mult dragelor pentru urari. Sper sa-mi treaca raceala asta cat mai repede ca-o tare nasoala.

Lora hai ca 4, 5 zile nu e mult sa stai in casa. Eu stau cu saptamanile fara sa ies afara.

Seara frumoasa dragelor!

Ce bine ar fi sa mai auzim cate ceva si de IONY, IOMUR si nu numai.....

23+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

A....era sa uit: si eu am devenit foarte sensibila in sarcina asta. Am plans aseara la sex in the city-filmul de m-am spart si credeti-ma ca nu era prima data cand il vedeam. Asta este.......dar nu mai avem asa mult si apoi intram in depresia postnatala

23+

crina cu

Mergi la inceput

Crina iti dai seama ce-o sa fie daca acum suntem asa "distruse"? Mie mi se face frica deja de ce reactii am! Ma uitam la un film american despre soldati morti in Afganistan si mi-a stat in gat! Ma luase anxietatea si nelinistea! Numai comedii imi trebuie, garantat!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Fetelor eu nu ma mai uit dupa nici un carut, patut sau mai stiu eu ce. Tot ce-mi place e scump! Sa ma bucur de ex de carut dar observ ca nu are decat sport, adica pe restul dau alti bani! Oficial nu ma mai joc!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Chichiuta, mai bine de mine, l-am luat pe primul care mi-a placut si acum nu ma mai gandesc la altul. Ca o luam razna, desigur...
Crina, te inteleg cu statul in casa...da' eu n-am stare deloc, parca acum imi vine cel mai mult sa ies. Si astia au plecat iar in parc cu roleleeee

Sa ma fi vazut pe mine cand stateam acasa cu Iustina - am stat 8 luni - ma apuca plansul cand pleca al meu sot la serviciu... Cu Iustina ieseam din casa pe la 9.00 dimineata si mai intram seara...aveam o prietena cu bebe de aceeasi varsta si bantuiam amandoua ca zuzele prin oras cu carucioarele..mancarea era asigurata, la purtator, noi ne luam cate ceva la noi ori ne opream la vreo terasa...2 nebune, ce mai, cred ca ne stia tot orasul.

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

AM MAI GASIT CATE CEVA , CARE MA "RODEA"

Esti superstitioasa? Daca da, hai sa vorbim despre superstitiile care coloreaza atat de viu "plaiurile noastre stramosesti". Sunt pline de poezie, dar sa mai crezi in ele... e cam greu.
…adevarul gol-golut

Ce spun medicii despre toate acestea? Un singur cuvant: Prostii! Alunitele, hemangioamele si trasaturile mai mult sau mai putin armonioase nu au nici o legatura cu ce a vazut mama sau cu ce a atins in timpul sarcinii. Asta nu inseamna ca superstitiile de mai sus nu au un graunte de poezie care merita transmis din generatie in generatie. E mai usor sa-ti faci copilul sa accepte ca are pe fata "o capsuna" sau un bob de cafea pentru tu ai poftit cand…

Din punct de vedere medical, dar si social, o gravida trebuie sa respecte cateva reguli esentiale pentru cele noua luni de sarcina: sa-si asigure alimentatia corecta, sa mearga la controalele medicale de rutina, sa faca miscare in aer liber, sa profite din plin de clipele de odihna si sa se informeze de tot ceea ce reprezinta evolutia unei sarcini normale.

Cat despre oamenii urati pe care ii vede, nu au nici o legatura cu mostenirea genetica a copilului. In schimb, superstitia legata de atingerea animalelor contine un sambure de adevar, medicii recomanda femeilor insarcinate sa evite contactul cu mieii si pisicile, pentru ca fac posibila transmiterea toxoplasmei la fat. Ori toxoplasma poate cauza grave malformatii congenitale noului-nascut.

Cu toate astea, daca in locuinta voastra exista, ca membru al familiei, un catelus nevinovat cu vaccinarile la zi, nu va grabiti sa-i gasiti o familie adoptiva. Cat despre sexul copilului, nu ar fi mai bine sa consultati un ecograf

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Un travaliu fara chinuri cu gimnastica

Iti este teama de contractiile care preced nasterea? Iata cateva exercitii care te vor ajuta sa treci mai usor peste aceste momente.

In prima faza a travaliului incepe sa creasca presiunea pelviana, care devine din ce in ce mai mare pe masura ce contractiile se intensifica. Simti o usurare imediata daca te asezi pe o minge mare de plaja, cu picioarele departate si faci cateva miscari de rotatie, ritmice. In salile de gimnastica prenatala exista "mingi de nastere", niste nazbatii ca niste baloane meteorologice mai mici.
Iata cateva exercitii:

Imagineaza-ti ca mingea este cel de-al treilea punt de sprijin al unui taburet cu trei picioare. Departeaza-ti picioarele la 120 de grade. Balanseaza-ti oasele sezutului in timp ce pelvisul sta usor inainte, iar genunchii se afla mai jos decat soldurile.

Odihneste-ti mainile pe genunchi!

Daca nu ai nicio minge de plaja si nici una "de nastere", te poti folosi de un scaun cu spatar, asezandu-te cat mai pe muchie. Sau pe pervazul unei ferestre. Orice ai alege, asigura-te ca e 100% sigur ca echilibru si cere ajutorul pertenerului sau al moasei cand echilibrul ti se pare sovailenic sau "unduitor".

Pe masura ce contractiile devin mai dese, incearca sa te legeni dintr-o parte in alta pentru a detensiona muschii din partea inferioara a spatelui.

Continua sa respiri incet si sa-ti coordonezi respiratiile cu contractiile, care acum ar putea sa dureze cam un minut si jumatate. Rasuflarea ta trebuie sa fie astfel moderata incat sa poata inclina flacaruia unei candele, dar sa nu o stinga.

In aceasta faza, incepi deja sa te simti obosita. Incearca sa mentii o stare pozitiva. Incurajeaza-te cu gandul ca fiecare contractie inseamna un pas mai aproape de copilul tau.

Daca tatal asista la nastere, e bine sa stea in fata ta si sa pastrati contactul vizual. Incearca sa nu te izolezi in propria lume, inchizand ochii.

Burtica de 26 +

Mergi la inceput