Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 11
chichiutza spune:
Lora ce bine de tine! Ce-ai luat tu, c-am uitat! Eu ma tooooot uit, analizez, compar, am capul varza si nu m-am lamurit deloc. Ba roti mari, ba mici, ba se umfla, ba nu, ma e greu, ba e usor, ba nu vine cu scoica, ba ...ba... Azi am frecat site-urile romanesti si nemtesti, ce-am gasot in Germania arata bine, dar sunt scumpe, tot trec de 30 mil! Sunt amarata rau!
Cristina
22+
chichiutza spune:
Alexuta...ca bine zici!
dar pe-aia cu nasterea va trebui s-o repeti atunci in preajma!

Cristina
22+
danaisa20 spune:
Bravo Madutza! Cum s-ar spune: "sunteti pe cai".
Iti doresc ca anul asta - de ziua ta - sa primesti un cadou cu totul si cu totul special...
Felicitari si tie Ariciule pt baietel! Eu am intrat mai tarziu pe forum, dar din cate imi amintesc tu mai ai o fetita , nu? Sa fie sanatosi amandoi si tu - o mamica fericita!
Zozela am inteles ca ar mai exista si alte magazine de gravi pe la noi prin oras! Persoana care mi-a zis asta se intoarce abia pe 9 iunie in tara, si am s-o mai descos atunci.
Fetelor, maine nu merge nimeni la eco?
danaisa20 fericita
20+
cu 
alexuza spune:
Si inca ceva pentru burticile car hotarasc sa nasca natural
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=310
Burtica de
26 +
LoraG76 spune:
Chichiuta, noi asta l-am luat, cu rosu si gri:
http://www.giordanibaby.it/galleria.php?pdt=420&folder=ppesante&imgbig=gio_0245_151_Red_Silver_M.jpg
Lora, mami de Iustina si 
27+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
deea_pl spune:
Buna, fetelor!
Ma bucur sa ma alatur voua.![]()
Sun o fericita posesoare de burtica in varsta de 25+ saptamani si ma confrunt cu o problema... Am racit acum câteva zile... dureri in gat si nas infundat... probleme cu respiratia pe timpul noptii... Voi v-ati confruntat cu raceala? Cum ati combatut-o? Prefer sa merg pe tratament naturist, de genul ceai cu lamâie (care momentan nu mai da rezultate, nasul tot e infundat), si nu pe o prescriptie medicametoasa.
Va multumesc.
25+ 
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Chichiuta, noi asta l-am luat, cu rosu si gri: http://www.giordanibaby.it/galleria.php?pdt=420&folder=ppesante&imgbig=gio_0245_151_Red_Silver_M.jpg Lora, mami de Iustina si ![]() 27+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
23+
vanyy2009 spune:
| citat din mesajul lui deea_pl Buna, fetelor! Ma bucur sa ma alatur voua. Sun o fericita posesoare de burtica in varsta de 25+ saptamani si ma confrunt cu o problema... Am racit acum câteva zile... dureri in gat si nas infundat... probleme cu respiratia pe timpul noptii... Voi v-ati confruntat cu raceala? Cum ati combatut-o? Prefer sa merg pe tratament naturist, de genul ceai cu lamâie (care momentan nu mai da rezultate, nasul tot e infundat), si nu pe o prescriptie medicametoasa. Va multumesc. 25+ ![]() |
bine ai venit
sarcina usoara si la termen iti doresc....
23+
crina-s spune:
| citat din mesajul lui deea_pl Buna, fetelor! Ma bucur sa ma alatur voua. Sun o fericita posesoare de burtica in varsta de 25+ saptamani si ma confrunt cu o problema... Am racit acum câteva zile... dureri in gat si nas infundat... probleme cu respiratia pe timpul noptii... Voi v-ati confruntat cu raceala? Cum ati combatut-o? Prefer sa merg pe tratament naturist, de genul ceai cu lamâie (care momentan nu mai da rezultate, nasul tot e infundat), si nu pe o prescriptie medicametoasa. Va multumesc. 25+ ![]() |
Buna Deea, bine ai venit printre noi. In primul rand scrie 10 mesaje pentru a te putea vedea in timp real, fara moderare.
Eu chiar saptamana asta m-am confruntat cu o astfel de raceala. Eu am baut multe, dar multe ceaiuri cu miere si lamaie, mi-a facut mama frectie cu spirt, aseara chiar am facut inhalatie cu ceai de musetel, iar pentru nas l-am mai desfundat cu apa cu un pic de sare dizolvata. Stiu ca i principiu puteam sa iau si oscilococcinum, dar nu am vrut sa iau nici un fel de medicament.
Multa sanatate!

23+
crina
cu