Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 12
chichiutza spune:
Lora e foarte dragut caruciorul asta al tau! N-am vazut firma asta pana acus prin periplul meu ( care n-a fost prea lung). Vad ca e italian ca si Inglesina la care ma hotarasem eu. Dar l-ai luat din RO? Cat costa minunea?
Cristina
22+
bebecris26 spune:
bine ai venit printre burticute deea. sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara pana la capat. si cu raceala imunizeazate cat poti cu lamaie ca va trece 
cristina si bebe in burtica
22 sapt
bebecris26 spune:
bine ai venit printre burticute deea. sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara pana la capat. si cu raceala imunizeazate cat poti cu lamaie ca va trece 
22 sapt
chichiutza spune:
De o ora rod la seminte de floarea soarelui! Parca-s o tiganca, nu ma pot opri!
Si beau si bere fara alcool!
Cristina
22+
alexuza spune:
Fetelor eu ma bag la
Noapte buna si vise placute , puricii sa va sarute![]()

Burtica de
26 +
chichiutza spune:
Alexuta multumim pentru visele placute! Puricii poti sa-i pastrezi pt matalutsa!
![]()
Cristina
22+
bebecris26 spune:
eu am dormit doua ore dupamasa si nici o sansa sa ma ia somnu curand
22 sapt
ana_25 spune:
Deea bun venit printre burtici!Sarcina usoara si bb sanatos!
chichiutza la cate tone de seminte rod eu,pana nasc sunt
nevasta de bulibasa!
alexuza daca trimit purecii la tine,sigur o sa am vise placute!
Azi am fost la padurice,pe o terasa si am bagat doi mici si o ulcica de limonada!A fost fain!O sa pun maine vreo doua pozici!
Eu nu-mi bat capul cu ce carut, ce patut,sa cumpar! Eu colind magazinele,si pe care mi se pune pata,pe ala il iau!Am ochit deja un patut super pe care o sa-l iau.Nu e de lemn,ca alea sunt masive si nu am spatiu suficient in camera,e pe doua nivele,si cu masa de infasat atasabila.E f dragut,si nici nu e scump deloc,400 si ceva lei.
Eu va zic noapte buna,somn usor,sapte pureci pe-un picior!(ii trimitem la alexuza![]()
)
fetele si burticile!
Ana
22+
bebecris26 spune:
noapte buna la burticute. vb maine de dimineata la o cafeluta.
22 sapt