Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 13
Nerantula spune:
Am vazut ca discutati iar de carucioare, noi avem www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=14" target="_blank">Inglesina Ottuto, de care sunt foarte multumita, se manevreaza foarte usor, e reversibil la toate componentele (scoica, scaun sport, landou), e comod, e super ok.
Aaa, ce mi se pare mie foarte important la un carucior e ca manerul sa fie tip bara, adica sa poate fi condus cu o singura mana, veti avea deseori nevoie de aceasta facilitate, daca nu e asa e mai dificil de manevrat ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
LoraG76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui vanyy2009
23+ ![]() |
vanyy, 499 de euro.
Eu imi propusesem sa fie pana-n 400, mai era un model cu 399, insa...asta mi-a placut mai mult, pana la urma, la celalalt manerul la partea sport nu era reversibil, adica nu puteai duce copilul cu fatza spre tine, ci doar cu fatza spre oras. Probleme sunt atunci cand bate tare soarele, vantul etc., nu poti inversa pozitia copilului, de aia am considerat ca 100 de euro in plus merita. Si nu e f. greu, trebuie sa caut unde scrie, ca nu mai stiu.Lora, mami de Iustina si

27+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Lora e foarte dragut caruciorul asta al tau! N-am vazut firma asta pana acus prin periplul meu ( care n-a fost prea lung). Vad ca e italian ca si Inglesina la care ma hotarasem eu. Dar l-ai luat din RO? Cat costa minunea? ![]() Cristina 22+ |
Nu l-am luat din Romania, ca nu sunt. E un site pe care se poate comanda, costa 39 de euro transportul. Are 20 si ceva de kg tot pachetul - cadrul carutului, landoul, partea sport si scoica. Si are si husa de ploaie.
Vad ca nu-l mai au pe stoc pe site-ul pe care-l gasisem eu...unul singur am mai gasit, in graba:
http://www.shoppydoo.co.uk/prices-prams_strollers-giordani.html
Editez, ca am dat si de el:
http://www.newbabyland.com/default.asp?cmd=getProd&cmdID=20232&idC=88&utm_campaign=POUNDSEN&utm_content=feed-Modulari%20-%20Trio%20e%20Duo&utm_source=datafeed-www.shoppydoo.co.uk/prices-prams_strollers-giordani.html&utm_medium=comparatore-prezzi
Lora, mami de Iustina si

27+Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la un mic dejun din fructe, iaurt si cereale si apoi cafea! Eu asta am avut in meniu azi.
Nerantula, inainte de a ma hotari la asta, pe un Inglesina Otutto imi cazusera si mie ochii, e super!
O zi cat mai frumoasa va doresc!
Lora, mami de Iustina si 
27+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
ana_25 spune:
Neata' burtici! Trezireaaaaaaaa!!!Azi e cald si soare in sfarsit!
Off,a venit momentul de care m-am tot ferit,azi merg la dentist 
Ma duc sa pun cremwustii la fiert,si sa fac cafeluta!
Ana
22+
Nerantula spune:
Neata!
Lora, stiu ca e mai scump, noi cand l-am luat am avut o super-bafta, era la reduceri pe www.bimbomarket.it (de unde am luat si caruselul si marsupiul BabyBjorn) si am ajuns aproape la jumatate de pret decat costa la reprezentanta in Romania
. Acum nu as da mai bine de 3000 ron pe el, probabil ca mai sunt si alte modele (ma gandesc ca am vazut, de exemplu, multe Chicco Trio) care sunt usor mai putin performante, dar la preturi muuult mai mici.
O saptamana excelenta tuturor! 
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
Bubante spune:
Neata fetele!
Am chiulit cateva zile de pe forum si sper sa nu ma fi uitat
.
Suntem bine, ceea ce vad si la voi, asa ca nu-mi ramane decat sa va dau un pupic si o cafeluta cu gogosi.
Saptamana viitoare plecam un wk prelungit in delta (cam asta va fi concediul nostru anul asta) si pe urma ar cam trebui sa ne apucam si noi de prospectat piata pentru bebe.
Io-s fericita ca stam singuri si ”Billyboy” va avea camera lui, dar vreau sa dau o lavabila si o mana de lac pe parchet ca-s dusa cu capul la capitolul curatenie. Am impresia ca operatiunile astea 2 sunt cruciale si ca voi dezinfecta astfel camera 
_
2 in 1 cu bebe
(20+)
LoraG76 spune:
Nerantula, pe bimbomarket il gasisem si eu, dar azi nu-l mai gasesc, cred ca nu-l mai au in stoc. Si mi s-a parut ok, 20 de mil. lei vechi cu toate accesoriile, fata de 28-32, unele pe care le gaseam pe-aici. Oricum, asa mi-a picat mie, cu tronc, modelul ala, de aia l-am luat, plus ca intrebasem fete din Italia de aici, de pe forum si mi-au zis ca mai degraba Giordani decat Chicco. Acuma, na..nu garantez ca o sa fiu 100% multumita, daca nu-l luam pe asta ma orientam la ceva mai ieftin aici - cum am avut la Iustina, de la Pierre Cardin ori luam de la Primii Pasi.
Lora, mami de Iustina si 
27+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
eveline spune:
Buna dimineata!
Ana bafta la dentist azi!
Va urez o saptamana minunata! Eu merg sa ma adun ca-mi pica ochii'n gura de somn, nu-s ce am...
22+
si mamica de
Bianca
ana_25 spune:
bubante multumim de gogosele! Bine faci ca "improspatezi" camera lu bb. Bb nou in camera noua!![]()
![]()
eveline multu frumos, 
Ana
22+