Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata burtici! Ofer si eu lapticul si ceiutul, vad ca nu l-a dat nimeni! In rest papam numai lucruri bune! (mie mi-a crescu ora de dus la servici uneori, asa ca ma trezesc mai tarziu)

Lora foarte dragut caruciorul! Dupa asa ceva ne uitam si noi, dar in RIO preturile sunt oribile!!

Nerantula, la Inglesina Otutto ne-am oprit si noi, si ne mai zgaim la Peg Perego Skate. De al doilea n-am citit lucruri prea bune sau prea multe, dar daca zici ca otutto merita... Era 27 mil cu totul inclus...

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Neata' burtici!

Zici ca m-a batut cineva rau de tot cu paru'...Sambata am bagat la greu treaba prin casa si curte, iar ieri am mers in drumetie la padure, si pe urma s-a organizat masa la unul dintre prietenii cu care am fost la padure, asa ca am plecat la 10 dimineata si ne-am intors la 8 seara. Am fost 3 familii cu copii de aceeasi varsta - erm noi rupti de oboseala, nu va spun cum erau copiii....umblau ca teleghidati dar tot nu vroiau acasa.....Si gazda mesei avea intr-una o problema cu mine ca sa mananc, ca sunt gravida....si de jena mai gustam ceva....concluzie azi noapte nu am dormit mai deloc...am facut ture la baie...simteam ca explodez...plus oboseala...

A fost fain, dar prea mult intr-o singura zi. De-acuma merg doar in drumetia si pe urma ii las doar pe baieti!

Hai ca m-am intins cu de-astea naspa...

Mersi fetelor pentru felicitari pt. BB grasunel...chiar am facut si eu ochii mari ca nu ma asteptam sa aiba atata mai ales ca nu am pus prea mult pe mine.

Azi dimineata chiar ii ziceam sotului ca pantalonii de gravida pica de pe mine ca e burtica mare si nemailuand maieu aluneca intr-una jos... Si am facut si febra musculara dupa efortul de ieri!

Am luat si un no-spa pt. siguranta! Azi nu ma mai misc nicaieri decat direct acasa in pat!

Va pup pe toate!

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Neata la voi!

Fetelor, am fost luata pe sus vineri de ceva musafiri...asa ca am chiulit in weekend de pe aici. Recunosc ca nici macar sa va citesc nu am avut timp, dar recuperez mintenas
Am avut parte in sfarsit de un weekend frumos si am reusit sa iesim putin la aer

Ana, bafta la dentist! Scapi repede si macar nu mai ai bataie de cap pr urma.

Fetelor, iau o cafelua cu lapte de la voi si ma duc rpd sa citesc din urma

Pup toate fetele

23+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Fetelor ce cafea beti acuma in sarcina? Normala sau decofeinizata?

Trebuie neaparat sa beau una ca altfel o sa adorm pe birou....

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neata burtici, ce mai faceti, cum a fost weekendul?

Felicitari fetelor cu vesti bune de la dr si celor care au schimbat semnatura

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 21+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

'Neata!
Ce faceti? Eu sunt rupta de somn, m-as culca aici pe tastatura . Si am o leneeee....Dar ma gandesc ca duminica plecam in concediu si imi mai revin . Doua saptamani de somn, fara frecangeala de la lucru. Yupiii!!!!!!!!!!

V-am pupat!

Kiti, 22+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Puiuta eu bag in fiecare zi cate o cafea normala, altfel nu-s functionala. La fel am facut si la sarcina trecuta si nu a fost nicio problema. Si mie personal nu-mi afecteaza deloc tensiunea, trebuie sa ai grija si de asta. Efectiv dorm cu capul pe birou, am petrecut si eu ieri un pic mai milt la ziua nepoatei mele (4 ani) si inca nu reusesc sa ma trezesc... Mai icolo sigur mai "bag" si un 3/1... Am o gramada de treaba si nu-s eficienta deloc...da deloc...

22+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata fetelor............multumim de cafeluta si mic dejun
Lora, da cam scumput caruciorul.....ana bafta la dentist

puiutza eu beau cafea normala......o cafeluta nu cred ca face rau

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata la burticute si mamici, sa aveti o saptamana usoara, cu multe miscari de . Pentru cine are saptamana asta intalniri multa multa bafta!
Madutza sa dea Dumnezeu sa iasa 2 liniute si sa fiti sanatosi. Sa vii sa ne spui cum e.
Ariciu sa iti traiasca cuculetul, sa fie sanatos si tu sa fii puternica.

Noi am avut un weekend activ, curatenie, intalniri cu prietenii si aseara Totul despre sex 2..mi-a placut la nebunie si cred ca si lui cuculetz ca a dansat tot filmul.
Mai avem 3 saptamani pana la concediu si pana scap de tot de job, abia astept sa stau linistita, sa nu ma gandesc decat la .

Va pup si sa aveti o zi insorita!

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata tuturor! spor la treaba si...la vorba!

Tina, cu(27+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput