Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 15
ionela.n spune:
Ana, imi pare rau de probl cu soacra, imi dau seama cat de aiurea poate fi. Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l tii minte este ca trebuie sa IGNORI tot ce nu iti face bine tie si familiei tale (ma refer strict la tine, sot si bebe) si sa nu lasi pe nimeni sa te enerveze. Atata timp cat te vede nervoasa, ii dai satisfactie. Fii relaxata si optimista 
Kiti, cum a fost la dentist? Poti sa imi spui te rog cat a costat toata operatiunea cu masluta si cam ce ti-a facut de cand ai ajuns cu maseaua rupta?
Klarisse, iar esti acoperita de hartii?
Lora, sa stii ca e bine si acasa, eu as sta vreo 3-4 zile, doar sa dorm 
Eu sambata am facut papanasi din aia buni, cu dulceata si smantana. au iesit de vis 
, am mancat 2 pe nerasuflate. Tre` sa mai iau niste branzica de vaci si ma pun iar pe papanasi ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 21+
Minunea noastra
Klarisse spune:
Ionela sunt acoperita de nervi![]()
![]()
..astazi mai putin de hartii..dar cu siguranta curg si hartiile acusica..
Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Kiti, cum a fost la dentist? Poti sa imi spui te rog cat a costat toata operatiunea cu masluta si cam ce ti-a facut de cand ai ajuns cu maseaua rupta? Eu sambata am facut papanasi din aia buni, cu dulceata si smantana. au iesit de vis ![]() , am mancat 2 pe nerasuflate. Tre` sa mai iau niste branzica de vaci si ma pun iar pe papanasi -------------------------------------------------- Sunt o cu de 21+Minunea noastra |
Eu am terminat cu maseluta, este imbracata frumos si sper sa nu il mai vad pe dr muuult timp de acum incolo.
Maseaua avea deja nervul scos, asa ca atunci cand m-am dus cu peretele rupt a facut un fel de pivot din ce avea si s-a legat cu lucrarea de bucata aia. Mi-a explicat ca in mod normal ar fi dat tot jos, sa faca un pivot cum trebuie, dar era complicat, cu dureri si anestezie, asa ca a ramas asa. Cica peste vreo 2 ani va tb sa o schimb
. Toata operatiunea, cu coronita de portelan, m-a costat 450ron.Si nu a durut, sa stii.

Kiti,
22+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
Fetelor,multumesc!Acum m-am imbracat si decolez,dar am o fricaaa!!
ionela multu de sfat!nu cu soacra e problema,ci cu bunica lu' sotu! soacra-mea e painea lui D-zeu! 

Gata!Am plecat(ma duc ca melcu![]()
).daca ma duceam la o portie de gogosi sigur fugeam!![]()
Ana
22+
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui deea_pl Buna, fetelor! Ma bucur sa ma alatur voua. Sun o fericita posesoare de burtica in varsta de 25+ saptamani si ma confrunt cu o problema... Am racit acum câteva zile... dureri in gat si nas infundat... probleme cu respiratia pe timpul noptii... Voi v-ati confruntat cu raceala? Cum ati combatut-o? Prefer sa merg pe tratament naturist, de genul ceai cu lamâie (care momentan nu mai da rezultate, nasul tot e infundat), si nu pe o prescriptie medicametoasa. Va multumesc. 25+ ![]() |
Bun venit si sarcina usoara! Pentru gat eu am luat pastile de propolis cu vitamina C-fac minuni! Pentru nas infundat cumpara ulei volatil de menta! Pune pe perna o batista umezita pe care picuri din acest ulei! Am inteles ca mai este de la Fares un ulei "raceala si gripa"(sper sa fi retinut bine, dar intreaba la plafar)!Eu folosesc procedeul asta la copii si face minuni! Incearca sa ai in camera un vas cu apa pentru umiditate! Multa sanatate!
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Am vazut ca discutati iar de carucioare, noi avem www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=14" target="_blank">Inglesina Ottuto, de care sunt foarte multumita, se manevreaza foarte usor, e reversibil la toate componentele (scoica, scaun sport, landou), e comod, e super ok. Aaa, ce mi se pare mie foarte important la un carucior e ca manerul sa fie tip bara, adica sa poate fi condus cu o singura mana, veti avea deseori nevoie de aceasta facilitate, daca nu e asa e mai dificil de manevrat .. Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
E foarte frumos si practic! Asa e! Sa fie bara continua sa poti impinge cu o mana in caz ca cealalta e ocupata!
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
Cum a aparut Printul!
office spune:
Fetelor voi mergeti la mare vara asta?Si daca mergeti va expuneti la soare sau sunt interdicitii in sarcina?
Tina,
cu
(27+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
sabu_dk spune:
Buna, fetele... Sper ca ma mai tineti minte si pe noi... Nu am mai intrat de un car de ani, am fost extrem-extrem de ocupati: am cumparat o casuta si am primit cheile pe la 1 Mai. Si de atunci am tot spalat pereti, vopsit, cumparat si asamblat mobila, etc...
Si cum asta nu ar fi fost de ajuns, am cumparat si un pui de catelus... Si l-am luat pe 29 Mai la noi... Are de-abia 9 saptamani, si e un dulce... Eu pur si simplu m-am indragostit la nebunie de el. I-am pus numele Clyde ca in vreo 6 luni vrem sa luam si o pisicuta, pe care sa o cheme Bonnnie.
Hihihi, noi nu suntem sanatosi. ![]()
Bebele nostru drag e bine, credem. Avem intalnire cu el joi dimineata. Noi inca nu ne-am hotarat la nume, am zis ca intai sa-i vedem mutrisoara. Insa am micsorat lista la 2 nume: Niclas si Mattias. Sa vedem.

Sabina
20+ cu 
ionela.n spune:
Klarisse, de ce esti plina de nervi?
Kiti, mersic frumos ca mi-ai zis ce si cum, legat de maseluta. Nu imi mai e frica de dfentist
, stiu ca e pt binele meu sa merg la ea. Deocamdata si eu am terminat ce aveam de facut, sa dea DD sa-mi fie bine.
Ana, indiferent despre cine e vb, incearca sa nu te enervezi, iti faci rau tie si dai satisfactie altora 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 21+
Minunea noastra
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui puiutza Fetelor ce cafea beti acuma in sarcina? Normala sau decofeinizata? Trebuie neaparat sa beau una ca altfel o sa adorm pe birou.... Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Eu beu una mica cu cofeina! De obicei nu beau cafea tare! Beau si in alaptare de indata dupa nastere! Si asta cu avizul dr. ginecolog! Nu as putea fara, mai ales cand bebe e mic si te trezeste des!
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
Cum a aparut Printul!