Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 16
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabu_dk Asa, am innoit si semnatura Sabina 25+ cu ![]() |
Felicitari pentru semnatura!

Tina,
cu
(27+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
ionela.n spune:
Bine ai revenit, Sabu
. Felicitari pt bebe sanatos in primul rand, pentru catel si viitoarea Bonnie ![]()
Office, noi plecam la mare la sf lui iulie si o sa stam vreo 3 zile. Deja mi-am luat costum de baie
.
Mi-am facut deja planul: o sa merg la plaja dimineata pt aerosoli si putina plaja si pe la 11 planuiesc sa fiu in camera sa dorm mult si sa ma relaxez ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 21+
Minunea noastra
sabu_dk spune:
Despre cafea, inainte de a fi insarcinata, eram maniaca cu cafeaua: cel putin 6-7 cafele pe zi... Dupa ce am aflat ca sunt insarcinata, am renuntat complet la: cafea, tigari (fumam cam 30 tigari pe zi), cola si branzeturi frantuzesti cu mucegai... ![]()
Multa lume mi-a zis ca nu am facut bine, ca am renuntat la tot asa deodata, ca am facut un soc in corp la mine, insa cred ca daca am fost impacata mental cu deciziile mele (de ex: nu am tanjit deloc dupa tigari) atunci nu e nici o branza.
Acum, cateodata, mi se face pofta de cafea, insa e atunci imi pun un pahar cu lapte in loc. ![]()
Sabina
25+ cu 
alynta27 spune:
Salutare!
Ieri am lenevit mai mult in pat! M-au obosit copii de dimineata cum am iesit si asa ca mi-am luat revansa! Sunt un pic nervoasa, nu prea imi convine nimic! M-am luat de sot aiurea!
Ieri m-au cuprins emotiile nasterii! Saptamana asta voi primi primul cadou al fetitei: un sling! Azi noapte m-am cam foit! Nu a fost un somn profund!
Office as vrea sa merg la mare la jumatatea lui iunie, dar intai merg la ginecolog sa-mi d-ea "avizul"! Si sa mai vad si cu finantele cum va fi!
Am sa ma d-au cu crema cu FP mare si am sa incerc sa acopar burta!
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Klarisse ai PM!
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
sabu_dk spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Bine ai revenit, Sabu . Felicitari pt bebe sanatos in primul rand, pentru catel si viitoarea Bonnie Office, noi plecam la mare la sf lui iulie si o sa stam vreo 3 zile. Deja mi-am luat costum de baie Mi-am facut deja planul: o sa merg la plaja dimineata pt aerosoli si putina plaja si pe la 11 planuiesc sa fiu in camera sa dorm mult si sa ma relaxez -------------------------------------------------- Sunt o cu de 21+Minunea noastra |
Saru-mana pentru
si
back Of, voi vorbiti de mare, de plaja, chestii, trestii... Stand in Danemarca, sunt aerosoli peste tot (nu ca m-as plange), da' vremea asta (intre 10-15 grade) ma deprima...
Ce e frumos aici acum e ca incepe sa se lumineze pe la 3 dimineata si se intuneca pe la 11 noaptea... Iti mai da niste energie
Sabina
25+ cu
puiutza spune:
| citat din mesajul lui office Fetelor voi mergeti la mare vara asta?Si daca mergeti va expuneti la soare sau sunt interdicitii in sarcina? Tina, cu (27+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png |
Noi mergem la mare din 3 iulie ai am vorbit si cu ginecologul si mi-a zis ca gravidutele sunt mult mai expuse la insolatii si sa nu stau in soare, sa ma dau cu crema cu factor de protectie mare si ca pot intra si in apa. In rest sa nu ma obosesc si clar nu in soare la amiaza. Dar oricum la amiaza bagam somnic cu Bobi in camera. Asa ca.....
In rest a spus ca nu sunt probleme. Eu sunt ok si cu sarcina adica nu am avut probleme deloc de la 3 luni incoace.
Dar stiu gravidute carora le-a interzis medicul sa mearga la mare din varii motive. Vorbeste cu medicul tau inainte!

Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
office spune:
Multumesc fetelor! Eu pe 22 am intalnire cu dr si daca totul este ok a2a zi vom merge cel putin o saptamana la mare pentru fetita noastra!
Tina,
cu
(27+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
puiutza spune:
Si noi mergem la mare tot pt. Bobi ca altfel nu ma deplasam atatia km pana la mare,stateam la munte ca e mai bun aerul...!
Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)