Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

sabu felicitari pt noua casuta, pt schimbarea semnaturii...tot asa pana la 40 , si felicitari pt noul membru al familiei
vad ca vorbiti de mare si de soare eu aici am plaja aproape fac 5 minute, dar nu prea ma duc, foarte rar, deja sunt niste calduri insuportabile, cu toate ca imi place la nebunie plaja

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Salutare!
Ieri am lenevit mai mult in pat! M-au obosit copii de dimineata cum am iesit si asa ca mi-am luat revansa! Sunt un pic nervoasa, nu prea imi convine nimic! M-am luat de sot aiurea! Ieri m-au cuprins emotiile nasterii! Saptamana asta voi primi primul cadou al fetitei: un sling! Azi noapte m-am cam foit! Nu a fost un somn profund!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

sa sti ca de la un timp si eu sunt nervoasa, nu am motive anume, dar ma enervez mereu, nimik cu imi convine si plang din orice

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Alynta ti-am raspuns si atunci..Arcadia se deschide in decursul lunii iunie, doctorita va opera acolo, tariful pentru cezariana este de cca 1800 de euro. Pana acum nu i-am dus decat flori insa vreau sa merg data viitoare cu ceva, pentru ca merita din plin. Urmatorul control va fi la sfarsitul lui iunie inainte sa plec in concediu.

Ionela probleme pe aici..nimic neobisnuit.

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Summertime cand apari....am intrebat medicul de mainile amortite si mi-a spus la fel ca si tipa de la masaj, ca e normal in sarcina. Ca pot incerca sa iau niste magneziu....sa vad daca e mai bine, dar nu neaparat lipsa de magneziu. Tie ti-a raspuns ceva dr.?

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Buna dimineata
Am fost matinala azi; am maturat prin casa si prin balcon, am spalat o tura de haine (nu eu ci masina ), mi-am baut cafeaua si am vorbit mult la telefon...E cald afara si mi-am propus sa fac o mica plimbare.

Azi am schimbat semnatura... 26 saptamani
Sa aveti o saptamana minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

BUNA ZIUA BURTICI
Felicitari fetelor care au schimbat semnatura , tot asa pana la 40
Ana curaj la dentist , gandestete ca o sa poti manca multaaa inghetata
SI FETELOR NU MAI FITI RELE SI IMI TRIMITETI MIE TOTI PURICEII , NU IMPARTIM TOTUL ???

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

OFFFF uituca sunt , noroc cu sotul care a venit de la munk sa ne dea sa papam de pranz si ne-a zis "LA MULTI ANI FETITELE MELE !!" ,iar eu i-am zis ca nu este ziua mea , scumpul de el vroia sa zik de burticuta
ASTAZI SCHIMBAM SI NOI SEMNATURA , deja suntem fete mari

Burtica de 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Am observat ca in ultimul timp am scurgeri, albe, fara miros dar destul de abundente. Dupa ce stau mai mult in pat parca sunt mai abundente. Saptamana viitoare ma duc la control si o sa o intreb mai multe pe dna doctor. Oricum sunt destul de enervante... Cred ca v-am stricat dimineata cu descrierile mele "plastice" Soryyyyy

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Klarisse mi-a scapat raspunsul! Multumesc! O nastere naturala stii cat ajunge?
Mihaelka sunt foarte normale acele scurgeri! Devin "periculoase" cand devin urat mirositoare- inseamna ca e o infectie pe undeva! Fii pe pace! Un absorbant zilnic te-ar ajuta!

Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Alynta nu m-am interesat de nastere naturala ca nu e chiar pe lista mea..o poti intreba chiar pe doctorita cand mai mergi ca sigur detine datele cele mai sigure.

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput