Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

mihaelka, si eu am scurgeri albicioase. Mie doctorul mi-a zis ca e normal atata timp cat nu sunt f abundente. Cand l-am intrebat ce inseamna foarte abundente, mi-a zis ca atata timp cat umezeala ramane pe chilot si nu imi umezesc si pantalonii, atunci e normal. Aaa, si cica nu e bine sa fie scurgeri apoase, ca sunt cazuri in care acel lichid e de fapt lichidul amniotic (parca asa mi-a zis)...

Eu incerc sa ma spal de 2 ori pe zi, una la trezire, alta la culcare si pe mine ma ajuta mult asta. Plus, noaptea am descoperit ca e asa de benefic pentru mine sa dorm decat cu pijamaua, fara chilotei... Hihihihi

Sabina 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

sabu dk,mihaelka,alexuza felicitari pt semnatura!
mihaelka si eu am la fel,dar e ceva normal la gravide sa fie scurgerea mai abundenta.corpul se curata mai mult pt a preveni infectiile.
Acuma am venit de la dentist si ce credeti? nu a vrut sa-mi faca nimic,pt ca nu aveam o hartie de la dr gineco precum ca am voie sa-mi faca anestezie si sa-mi "lucre-n gura".Azi dupa masa ma duc dupa "aprobare" si maine ma duc iar la dentist.
Alexuza nu te supara ca iau eu toti purecii!

Ana22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

sabu dk,mihaelka,alexuza felicitari pt semnatura!
mihaelka si eu am la fel,dar e ceva normal la gravide sa fie scurgerea mai abundenta.corpul se curata mai mult pt a preveni infectiile.
Acuma am venit de la dentist si ce credeti? nu a vrut sa-mi faca nimic,pt ca nu aveam o hartie de la dr gineco precum ca am voie sa-mi faca anestezie si sa-mi "lucre-n gura".Azi dupa masa ma duc dupa "aprobare" si maine ma duc iar la dentist.
Alexuza nu te supara ca iau eu toti purecii!

Ana22+

Off, cat de enervant cu dentistul. Stiu cum e: te imbarbatezi singura si zici "gata, in cateva ore sunt gata"... Si dupa aia te trimite dentistul acasa... Cel putin pentru mine e dezamagitor. Insa e si maine o zi, nu?

Sabina 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Pai dupa ce am stat dimineata trei ore sa-mi fac curaj sa ma duc si ma luase tremuriciu cand am ajuns la usa,el imi zice fain frumos ca nu-mi face decat pe viu daca vreau.Pai pe viu ii fac eu lui daca vrea.Off,maine iar tre sa-mi fac curaj! "Curaj gaina ca te tai!"

Ana22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

OFFFF uituca sunt , noroc cu sotul care a venit de la munk sa ne dea sa papam de pranz si ne-a zis "LA MULTI ANI FETITELE MELE !!" ,iar eu i-am zis ca nu este ziua mea , scumpul de el vroia sa zik de burticuta
ASTAZI SCHIMBAM SI NOI SEMNATURA , deja suntem fete mari

Burtica de 27 +

Felicitari pentru semnatura "fetelor mari"!

Tina, cu(27+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Salut si fetele!
Va urez o zi buna si o saptamana linistita!

O sa am o perioada mai aglomerata asa ca... sa nu ma dati lipsa, sunt dar mai cuminte (sunt data pe silence).

Chichiuta, esti bine nu/i asa ?!

fetele care merg la intalnirea cu bebei.

Daca apare Magdutza, salutati/o si din partea mea... si pe Yoni si Yomur de asemenea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Am intrat un pic pe viitoare mamici de mai-iunie....si am cam ramas un pic socata...cam 80% din mamici au nascut cu cezariana...chiar asa preferata e?

Stiu ca in afara tarii in continuare ti se face cezariana doar daca e necesar! Nu stiu de ce, dar ma asteptam sa fie macar un 50% nasteri normale...

Mama ce de emotii pe acolo....unele au nascut deja, altele acuma urmeaza.... mai avem si noi un pic si vom intra si noi in emotiile astea!

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Puiutza da, sunt si preferate si din experienta proprie iti pot spune ca in Romania conteaza si la a cata nastere esti. Eu dupa cum va spuneam nu gasesc si pace aici la noi in oras medic sa ma asiste la o nastere normala. Asta in conditiile in care am nascut prima data prin cezariana (de urgenta - esec declansare travaliu) si acum parca-i lege dom'le, nici nu vor sa auda sa incerc macar sa nasc normal.

Mie mi se pare ca noi mai avem asa muuulllt pana nastem....de fapt am trecut de jumatea sarcinii da parca nu-mi vine sa cred ...

22+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Summertime cand apari....am intrebat medicul de mainile amortite si mi-a spus la fel ca si tipa de la masaj, ca e normal in sarcina. Ca pot incerca sa iau niste magneziu....sa vad daca e mai bine, dar nu neaparat lipsa de magneziu. Tie ti-a raspuns ceva dr.?

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Puiutza, nu i-am mai scris doctorului. Mi-a spus o prietena de-a mea, care e la acelasi doctor si anascut ieri by the way, ca sunt normale amortelile de maini. Mi-a zis chiar ca o sa fie mai rau inspre sfarsit, ca ea nu-si mai simte degetele. Mai ales ca odata cu burta mare poti dormi ori pe stanga ori pe dreapta, deci automat pe una din maini.

Eu am fost in weekend la munte, m-am plimbat, am stat la aer, am dormit dupamiaza si culmea nu am mai avut nici un simptom de bucuresti, nici maini amortite nici nimic.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Puiutza eu una prefer nasterea naturala! Mi-e frica de cezariana! De durut doare oricum! Dar te pui repede pe picioare dupa nasterea vaginala! Mai ales ca acum s-a inventat si epidurala si alte tehnici ajutatoare! Dar fiecare cum considera!
Klarisse cred ca voi afla mai repede de la o amica care lucreaza acolo, pana ajung la dr. la jumatatea lui iulie!

Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput