Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Alynta si mai bine daca stii pe cineva care lucreaza acolo. Oricum pana in octombrie este timp sa vedem si un feed-back vis a vis de ce se intampla acolo.

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Ana, acum ar trebui sa iti lucreze la masea, cu anestezie, fara hartie de la medic.
Mie mi-a cerut aprobare de la medic, cand eram in 1 trimestru. bine`nteles ca nu am reusit sa iau aprobare, ca in 1 trim, riscul de avort spontan e f mare, si mi-a lucrat pe viu
bine ca acum a trecut si maseluta e ok

BAFTA maine si sa nu iti fie frica

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 21+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Apropo de dormit pe o parte...din sapt. 28 incolo e indicat sa dormi pe cat posibil pe partea stanga...asa se asigura mai bine circulatia sangelui catre fat.

Asa ca daca dormitul pe partea stanga nu e pozitia preferata bagati acuma inca mare alte pozitii care va sunt confortabile ca pe urma pe masura ce ne apropiem de 40S trebuie prestat pe stanga doar de preferinta!

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Am recuperat o parte...
Chichiuta, o sa puna si albinutza poze in album dar vreau sa fie recente din 'noul meu capitol' de viata mai ales ca mi/am schimbat look.ul, mi/am indreptat parul, schimbat garderoba, locuinta (cum se zice... schimbi locul/schimmbi norocul?!)... asa ca de un debut si inceput cu dreptul.
Va !

Lora... ai suculet de dat... dala cu telina, morcov, capsunele, kiwi, mar, grepfruit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

buna fetele si de la noi. oof am fost doua zile intr-o panica totala ca nu l-am mai simtit pe bebe ca misca decat acum doua seri foate putin si ieri deloc. si cand am vazut ca nici ieri nu misca ma apucase groaza. nu stiu de ce intru asa repede in panica. si aseara probabil ca de la sperietura mea i-am transmis si lui starea si a inceput sa i-mi dea picioare. oof tare greu e la prima sarcina ca ma sperii din orice(am devenit foarte stresata sa fie totul in regula. sper ca la bebe 2 sa fiu putin altfel.

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Ana, acum ar trebui sa iti lucreze la masea, cu anestezie, fara hartie de la medic.
Mie mi-a cerut aprobare de la medic, cand eram in 1 trimestru. bine`nteles ca nu am reusit sa iau aprobare, ca in 1 trim, riscul de avort spontan e f mare, si mi-a lucrat pe viu

Sunt o cu de 21+

Minunea noastra

Da dar nu a vrut ca cica daca mi se intampla ceva eu pot sa dau vina pe el...Ce gandire de om ,eu sufar si lui....ii trebe hartii!

Ana22+

Mergi la inceput

Lora, scuze... chichiuta a fost cu suculetul ala la care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Puiutza da, sunt si preferate si din experienta proprie iti pot spune ca in Romania conteaza si la a cata nastere esti. Eu dupa cum va spuneam nu gasesc si pace aici la noi in oras medic sa ma asiste la o nastere normala. Asta in conditiile in care am nascut prima data prin cezariana (de urgenta - esec declansare travaliu) si acum parca-i lege dom'le, nici nu vor sa auda sa incerc macar sa nasc normal.

Mie mi se pare ca noi mai avem asa muuulllt pana nastem....de fapt am trecut de jumatea sarcinii da parca nu-mi vine sa cred ...

22+ si mamica de Bianca

Eu am nascut prima data natural si tot nu se baga nimeni la mine in oras sa ma asiste la o nastere naturala, desi le-am spus ca prefer natural...baga motiv "dipotriile" cu o posibila dezlipire de retina desi sunt mici (-3), varsta peste 30 de ani ( am 32 ), placenta jos ( la ecograf in Bucuresti mi-a spus ca este jos dar se ridica, la primul copil am nascut cu placenta praevia si nasterea s-a declansat cu hemoragie, am avut noroc de o moasa la Universitar care m-a ferit de cutit)...

Cu dormitul pe partea stanga...eu nu pot, cum ma intorc pe stanga imi amorteste piciorul stang cu totul si simt furnicaturi in tot bazinul....nu stiu ce se intampla, dorm pe dreapta si mai nou cu o perna in dreptul meu pe care ma mai catar cu cate un picior sau imi sprijin mainile sa nu ma rostogolesc peste burta.

Mami, prajitura e legum ?
mamica de printesa Maria si bebica din burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariciu80

si eu toate burticicile
Se pare ca azi e un fel de zi a revenirilor. Dupa Madutza, hop si eu...
Nu stiu daca ma mai tine minte cineva, ca am cam lipsit la apel in ultima vreme (sa tot fie vreo 2 luni, daca nu chiar mai bine). Am intrat sa va spun ca suntem bine, chiar foarte bine, toate analizele au iesit super ok, eco la fel. Morfo fix pe fix si.... suntem baietzel
Va pup pe toate, si cele noi si cele vechi si sa auzim numai vesti bune

Ariciu in 23+ si mamica de de 3 ani

Aricutule, si daca ai stii ce banc am auzit vineri seara cu 'ariciul'... mori de ras dar nu pot sa/l spun pe forum ca e deochiat... dar e de bine cu 'neamul' asta.
Ma bucur tare mult ca ai 'scos' ochisorii la lumina si ai pus degetelele pe tastatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Sunt o cu de 21+

Minunea noastra

Da dar nu a vrut ca cica daca mi se intampla ceva eu pot sa dau vina pe el...Ce gandire de om ,eu sufar si lui....ii trebe hartii!

Ana22+

Ana, fiecare doctor se asigura cum crede ca ii e mai bine. Regulile lor, n-ai ce face.
Important e sa-ti faca maseluta, ca o zi trece repede

Sunt o cu de 21+

Minunea noastra

Mergi la inceput