Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 20
alexuza spune:
Am sunat-o pe dr pentru ca aseara ma cam durut burtica si mi-a zis ca pot face no-spa+scobutil la 6 ore (eu faceam doar seara)si o VESTE MINUNATA (pentru mine)
a zis sa stau linistita si ca ne vedem saptamana viitoare , deci o sa imi vad si eu bebita dupa mai mult de o luna

Burtica de
27 +
ionela.n spune:
Eu mai merg la dr meu abia in iulie ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 21+
Minunea noastra
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 Lora, scuze... chichiuta a fost cu suculetul ala la care ![]() ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Chiar asa, poate ma lipesc si eu de unul..si daca am, iti dau si tie!

Lora, mami de Iustina si

27+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ionela.n
Ana, fiecare doctor se asigura cum crede ca ii e mai bine. Regulile lor, n-ai ce face. Important e sa-ti faca maseluta, ca o zi trece repede ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu de 21+Minunea noastra |
Da de abia astept sa scap odata!Bine ca tu ai scapat si nu mai ai treaba!

Ana
22+
bebecris26 spune:
fetele voi aveti ameteli? ca am cam de o saptamana niste ameteli de se invarte totul cu mine.dr mi-a zis ca am o anemie mica dar incerc sa mananc zi de zi fructe, legume si carnita si iau si elevit cu tradiferon. nu inteleg din ce cauza ametesc asa rau. mi s-a mai intamplat in prima parte a sarcinii dupa care nu am mai avut nimic si acum iar
cristina si bebe in burtica
22 sapt
chichiutza spune:
Vai cate fete schimba semnatura azi! Felicitari si la mai maree!
Maya multi
! Si iesi mai mult la soare!
Sabu_dk felicitari pentru bebel sanatos, casuta, catelus si vitoarea pisica! Vai cate lucruri ai achizitionat!
Cristina
22+
chichiutza spune:
Ana hai c-ai scapat de dentist si pe ziua de azi!
Nu stiam ca-ti cer hartii de la medic...
Am venit si eu de la medic, analizele de sange sunt bune, mai astept hormonii tiroidieni maine, desi cred ca si aia vor fi buni. I-am mai dozat la inceputul sarcinii si totul era ok. In rest sunt ok, vreau la Kiabi sa-mi iau pantaloni de in LUNGI pentru ca mi-am jurat ca eu cu butucii astia de picioare nu ies nicaieri!![]()

Cristina
22+

,eu sufar si lui....ii trebe hartii!