Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Puiuta asa e, din pacate majoritatea opteaza pentru cezariana, cu indicatie sa nu. Asa e la moda... Problema e ca la al doilea copil in RO tot cezariana se practica, complicatiile la uterul cicatricial sunt mai serioase... In fine...

Ce mi-au placut discutiile despre secretii!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Maya nu eu eram cu sucurile. Eu intrebam ce "storcitor" sa-mi iau. Am comandat intre timpo unul de la top shop, am sa va tin la curent cu calitatea achizitiei! Cred ca Ghiocela era cu sucurile de fructe multe!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragelor burticute si viitoare burticute
Ce zi frumoasa e afara! O minunatie.
Ma bucur tare mult pentru fetele care pleca in concediu. Am si eu o rugaminte la voi: sa va ganditi si la mine cand o sa ajungeti pe plaja
Felicitari dragelor pentru semnaturile schimbate!
Ana bafta maine la dentist!
va pup

23+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Maya nu eu eram cu sucurile. Eu intrebam ce "storcitor" sa-mi iau. Am comandat intre timpo unul de la top shop, am sa va tin la curent cu calitatea achizitiei! Cred ca Ghiocela era cu sucurile de fructe multe!

Cristina 22+

S/ar putea sa ai dreptate, imi face prin fata ochilor ca la jocurile mecanice care tragi de maneta si tre. sa se alinieze aceleasi desene ca sa castigi... la mine sunt numai mere, capsumi, kiwi, morcovi...mere, portocale, kiwi, telina... dar nu pica nimic pana nu ajung eu acasa si/mi fac cu mana mea... Aaaa, hai sa va spun un banc;
2 blonde (cu scuzele de rigoare)pe strada, una dintre ele
- Uite/l draga pe Vasile, fa/i si tu cu mana ; dar cealalta
- Da/l in colo, sa/si faca singur

Mergi la inceput