Fulgusorii de nov.dec 2009 (75*)
Raspunsuri - Pagina 9
My_Lady0091 spune:
lore...si eu am auzit de cutremur..dar nu s-a simtit in toata tara
camy...de acum vin caldurile..afara numai dupa ora 6 ..sau dimineatza
katyuscha..si cum petreceti astazi?..ai dreptate....inainte toata ziua trebuia sa fii activa pe forum..asa ca unele fete au renuntat si din lipsa de timp...
eu ma retrag..am de facut mancare..si poate mai invat cate ceva..daca ma lasa fii-mea.
aseara i-am dat iaurt pe la 21.00..si la 23.00 mi-a refuzat laptele...azi dimineatza a mancat numai 90 ml..si e maraita rau de ieri..roade tot in nestire...tipa..se agita...n-are stare...nu ii convine nimic...vrea numai in brate...si daca nu o iau plange de rupe "normele europene"
va doresc o zi linistita..
ne citim diseara
-cesc cuconitele.
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
tiusca spune:
Neatza gagici!
Iar am ochii mici,bebe nu a dormit cum trebuie.O fi de la dinti?Si culmea este ca nu am nici cafea,asta e partea cea mai proasta ptr.o dimineata.
Katy-bine ai revenit.Ti-am vazut comorile minunate.Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei.
Premergator avem si noi,mostenit de la un nepot,dar il pun f.rar in el,de vreo sapt.,cand am treaba urgenta.
TRimit si revin
Katyuscha21 spune:
MULTUMESC MULT DE TOT
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
Katyuscha21 spune:
MY LADY 0091CUM SA PETRECEM ACASA IL DUC PE ANDREI LA GRADI SI VIU ACASA CA TRE SA MA PREGATESC PT JOI LA MEDIC PT MINE CA AM CEVA PROBLEME CU STERILETUL CARE MI L-AM PUS ACUM 3 LUNI.CE SA FACEM IN REST PETRECEM ASA IN FAMILIE SI IN CASA CA PLOUA LA NOI
TIUSCA MULTUMESC MULT LA FEL SI TIE SA ITI TRAIASCA COAMOARA MICUTA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII
LA TOATE FETELE DOARESC ASTA SA AVETI COPII SANATOSI IN PRIMUL RAND SI DESTEPTI,DE FRUMOSI NU MAI ZIC CA SUNT DEJA SA II PAPE MAMA PE EI
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Avortul este o CRIMA!!!
sunshine2009 spune:
'neata si dela noi! Prezenti la datorie :)!
am avut o noapte de pomina, cu trezit din doua in doua ore! Cred ca vremea a fost de vina, ca cateva zile a fost tare frumos, iar aseara pe la 6 s-a transformat in cateva minute in grindina si a "turnat cu galeata".
Atunci mai bine las deoparte complet premergatorul, ca la noi s-ar fi pus in discutie sa-l cumparam noi, eu am auzit pareri impartite legate de el si nu prea stiu daca sa mai dam banii si pe asa ceva, ca locul in casa oricum tot mai mult se imputineaza.... Avem un fel de leganatoare (tot primita) dar care nu are spatele tare ci o panza care vibreaza si o sa primim tarc, un fel de patut mai mare, cu panza in loc de gratii in care pot sa-l las sa se joace cand e un pic mai mare, ca sa nu-mi fac griji ca se loveste.
Zilele urmatoare avem de facut curatenie maaaaare si pregatirea apartamentului cu eliminarea de "capcane" pentru jr, atunci cand incepe sa se tarasca ...Nu stiu cum reusesc sa intru
Ceva vesti de la A-driana cu analizele?
Va pup pe toate si incerc sa ma tin la curent, chiar daca nu o sa pot scrie prea multe
_
Don't feed the trolls!
vias spune:
'neata
azi sunt bine...a venit soacra la mine si dupa ce l-am hranit pe junior, l-a scos afara sa doarma...asa ca eu am avut ceva timp sa spal hainutele lui..sa le intind..mai fac cate ceva prin casa..
Azi trebuie sa ajung la servici..mh..vedem cum va fi acolo...atmosfera...
La multi ani Elisabeth de Katy sa cresti mare si frumoasa....
Tiusca eu inca nu am apucat sa beau cafeaua...m-am bucurat ca a venit soacra si am reusit s amai fac cate ceva prin casa..si asa ca s-a racit...dar imediat merg la ea...ca-mi face cu ochiu'
Sunshine lasa....ca termini in 2 zile mazim curatenia apoi noi te asteptam aici...nu plecam nicaieri bine???
Si o astept pe A_driana cu vesti bune!!!
Va pup....o zi faina!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
Katyuscha21 spune:
CAMY multumesc mult
scuzati ca eu nu stiu despre ce e vorba si recunosc ca nu am citit din urma tot dar ce sa intamplat cu A_driana????
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Avortul este o CRIMA!!!
busymummy spune:
Buna dimineatza, fetelor
Camy, multumesc de comentarii... esti o dragutza. Intrebare... ca poate am pierdut pe drum... te intorci la serv?
Mai lucrez un pic si revin
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI
Katyuscha21 spune:
gata ma duc la somn ca nu mai pot sta e tarziu
va pupacesc pe toate si sa aveti o zi buna la voi
bye bye
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Avortul este o CRIMA!!!
vias spune:
Katy A_Driana i-a facut niste analize lui David...si azi erge la medic sa i le citeasca...de-asta suntem aici cu "ochii pe ea" se pare ca ar avea o anemie... Poate nu e nici atat....
Bussymummy eu ma gandesc sa fac ceva...poate...poate m-as intoarce...sa vedem... Ideea e ca daca imi iau istia 15% nu e prea bine de mine...offfff..offfff...vedem!! Deocamdata este doar o ipoteza...mai vedem!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE