Fulgusorii de nov.dec 2009 (75*)
Raspunsuri - Pagina 8
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui busymummy Am POZE NOI la semnatura Mami de Vlad - 11.11.2009 si Andi- 5 ani. POZE NOI |
ft frumoase pozele
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
Laura B spune:
Katy, ma bucur ca te revad . M-am uitat si eu la fotografiile voastre- sa-ti traiasca copiii, ce frumosi sunt!...
busymummy, ti-am admirat copiii in pozele noi. Evident, sunt frumosi foc!
Ce frumos ca plecati in vacanta la mare!! Noi de bine ce locuim oarecum la mare (ma rog, ocean), nu am facut o baie sau o plaja de ani buni Si nici vacanta nu am avut de 4 ani. Of!
Va pe toate, trebuie sa ma pregatesc de mers la bazin. Dar de mine nu scapati: revin!
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
My_Lady0091 spune:
cuconitze, am intrat doar sa va salut
la noi a fost extrem de cald azi....am iesit afara pe la 16.30..si ardea rau soarele...am fost pana pe insula...la terasa..si inapoi acasa..la baie..si somnic.
fete eu azi am scos toate hainele lui Rebe care le-am pastrat de cand s-a nascut si pana acum. le-am sortat..am pastrat o parte....ca amintire..si o parte pentru viitori copilasi bebe...ai cunoscutilor/rudelor..si restul i le-am pus sotzului intr-un geamantan mare..si i le da unui om care are vreo 4 copii..si inca unul pe drum..el mai are grija de postul de politie.mai supravegheaza zona seara..ii mai ajuta cu o curatenie...una, alta..si e super de serviabil si de treaba..insa ca in mediul rural..super potent
voi ce ati facut cu hainele care au ramas mici???
v-am pupat..ma duc sa ii fac laptele lui Becca...ii dau mai putin...am observat ca nu mai papa asa mult seara...ii fac numai 150..si somn.
mi-am scos subiectele de anul trecut de la licentza si ma apuc de invatzat.
ne citim maine.somnic pufos..
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
lorelix spune:
OF mai fetelor, ce spuneti de cutremurul de care imi era teama?...se pare ca se apropie.......nu l-am simitit dar am auzit de el la marutza....
o seara buna si fara cutremure.....
vias spune:
Lorelix ce cutremur???? Ca azi mi-a stat inima pt o secunda....mi s-a parut ca a fost cutremur...dar nu a fost...asa-i??????? imi batea inima si eram cu puiul langa mine in pat..ne tavaleam....sigur am ametit...offffffffff
Dar...cum vrea Doamne Doamne...el ne-a dat viata, el ne-o ia cand stie el ca trebuie....
Am vazut poze frumoase de Busymummy si Katy..am si pus comentarii....aveti niste copilasi minunati...si voi mamicilor, aratati foarte bune...bravo!!!
Sunshine eu am primit un premergator de la nasii lui Flavius...eu dupa ce am citit despre premergatoare...nu as fi cumparat, iti spun sincer...dar am primit si-l pun in el, dar sub atenta mea supraveghere si foarte putin timp, am inteles ca pentru spatele lor nu este chiar indicat....
Dar mai e si foarte adevarat ca daca ai ceva de facut pt scurt timp...e o adevarata salvare!!!
Noia azi pana la ora 18:30 am stat in casa, ne-am ferit de caldura.... apoi am iesit afara pana la 20:50 cand a venit tati cu o inghetata mare....si bunaaaaaaaaaaa...
Eu nu ma plang ca este prea cald..ca-mi place la nebunie...
acum ma pregatesc si eu de nani...
Noapte buna fetelor...maine suntem in 9...A_driana merge la pediatru cu analizele....o astept sa ne spuna ca David e ok!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
cu hainutele...eu le dau pe toate...nu tin nimic!!! si nici nu conteaza cui....am cateva prietene...si le dau lor..si ele dau la randul lor....si tot asa...
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
citat din mesajul lui Katyuscha21 buna seara la voi fetele am aparut si eu un pic pe aici sa mai trag un ochi cat Elisa doarme iar Andrei se uita la desenele de dimineata. cam bate vantul pe aici nu mai e nimeni inainte de nu se trecea de la un capitol la altul cu fiecare zi trecuta acum ..... bun hai ca ma duc la ale mele mai astept poate mai vine careva la o forumeala SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!! Asa creste Andrei Asa creste Elisabeth Poze cu puisorii mei scumpi Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!! Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!! Avortul este o CRIMA!!! |
inainte eram multe aici...acum fetele de odinioara au preferat sa plece.....a fost la un moment dat o atmosfera foarte urata...
Noi care am ramas aici spunem ca ele sunt de vina...ele spun invers, ca noi suntem...
Ideea este ca ne simtim foarte bine asa...in formula de acum!
Te asteptam!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Katyuscha21 spune:
multumesc fetelor care ati facut comentarii la poze
parca acum iti poti trage sufletul inainte nu te puteai duce sa te ca trebuia sa fii la curent cu toate ce se vb aici iar acum ai timp sa faci si baie si mancare etc
Aseara i-am citit povestea Capra cu 3 iezi lui Andrei si acum sta prin casa si canta
Trei iezi cucuieti
Usa mamii cucuieti
ma duc sa pun de un BBQ ca ma luat foamea vin mai tarziu cand o sa va treziti si voi
va pupacesc pe toate bye bye
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
My_Lady0091 spune:
LMA Elisabeth de Katyuscha21
....si LMA pentru toti fulgusorii care au zburat de la Odiseea noastra spre alte zari
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
T.Arghezi-Zdreanta
L-ati vazut cumva pe Zdreanta,
Cel cu ochii de faianta?
E un caine zdrenturos
De flocos, dar e frumos.
Parca-i strans din petice,
Ca sa-l tot impiedice,
Ferfenitele-i atarna
Si pe ochi, pe nara carna,
Si se-ncurca si descurca,
Parca-i scos din calti pe furca.
Are insa o ureche
De pungas fara pareche.
Da tarcoale la cotet,
Ciufulit si-asa laiet,
Asteptand un ceas si doua
O gaina sa se oua,
Care canta cotcodace,
Proaspat oul cand si-l face.
De cand e-n gospodarie
Multe a-nvatat si stie,
Si, pe branci, traras, grabis,
Se strecoara pe furis.
Pune laba, ia cu botul
Si-nghite oul cu totul.
- "Unde-i oul? a-ntrebat
Gospodina. - "L-a mancat!"
"Stai nitel, ca te dezvat
Fara matura si bat.
Te invata mama minte."
Si i-a dat un ou fierbinte.
Dar decum l-a imbucat,
Zdreanta l-a si lepadat
Si-a-njurat cu un latrat.
Cand se uita la gaina,
Cu culcusul lui, vecina,
Zice Zdreanta-n gandul lui
"S-a facut a dracului!"