Fulgusorii de nov.dec 2009 (75*)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

AM PUS POZE NOI LA SEMNATURICA LA POZE CU SUPRIZA DIN BURTICA

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu surpriza din burtica

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

gata acum ca am pus poze fug la somn ca nu mai pot sa stau poate mai intru maine daca am sa am timp.
va pup si sa aveti o zi buna la voi
bye bye

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu surpriza din burtica

Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

Al meu pui cred ca face parte din categoria -lor care trec peste faza cu mersul in 4 labe..din sezut se ridica in picioruse..evident cu ajutorul meu...[/orange]
La Bucuresti este foarte cald, se pare ca au inceput zilele toride..

Cred ca facem si noi parte din aceeasi categorie...in patru labe nici cum, dar intinde-i doua degete in cateva secunde e prima oara fund si apoi in picioare....

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Buna dimineata!!
Tiusca,aici ne-am cunoscut noi 2,familiile noastre sunt aici.Cu mama nu am probleme,ea nu se baga.
Lady,cam este,masaj cum spui tu,ii fac si eu,seara dupa baita,dar nu asa cum zice ea.Cel mai tare ma enerveaza ca nu intelege faptul ca lucrurile nu sunt asa cum se credea inainte,din punctul ei de vedere,cum e acum nu e bine,cum era atunci e perfect.Nu ma mai lungesc ca as putea scrie un roman.M.i-a tot spus de aceea nu mai zice nimic de fata cu el,poate asteapta sa-i spun eu verde in fata ca nu-mi trebuiesc sfaturile ei si atunci se potoleste.Spor la "explorat" sotul
Camy felicitari pentru Flavius,acum nu mai ai un bebe,este barbatel
Lorelix,si eu am patit la fel cu marul si de atunci mi-e frica sa-i dau.
Noi avansam repede la capitolul dintisori,astazi a mai rasarit 1,avem 7 si inca unul pe drum
M-am lungit ca o zi de post,fetelor,multumesc pentru atentie va si fug la dat cu aspiratorul si calcat ca mereu am cate ceva,niciodata nu reusesc sa termin tot

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare la mamici, voi ii puneti pe Bebelusi deja in "rotobil"? De la ce varsta vi s-a spus voua ca au voie?

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Sunshine, eu l-am pus pe Vlad intr-un fel de premergator de la 4 1/2 luni (e recomandat de la 4 luni) - dar e ca un marsupiu, si nu il poate misca din loc pana nu pune toata talpa jos (adica de 2 zile) ca sa nu se invete sa mearga pe varfuri.
Si eu ii dau lui Vlad sa guste de la noi, ca e super pofticios. Cel mai tare ii place sa molfaie... CEAPA VERDE ... e asa dulce cu ceapa in mana...
Legat de mersul la mare... plecam pe 15 in Thassos... toti 4... de-abia astept. Cu Andi am fost la mare cand a implinit 2 luni... Vlad deja e baiat mare

Mami de Vlad - 11.11.2009 si Andi- 5 ani.

Mergi la inceput

Am POZE NOI la semnatura

Mami de Vlad - 11.11.2009 si Andi- 5 ani.

POZE NOI

Mergi la inceput

Unde ati disparut? Nu mai e nimeni? Sau cu copiii?

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI

Mergi la inceput

eu mai sunt pe aici, intr-o ora mergem insa la inot! Asa incet incepem sa ne pregatim, de papa sunt eu gata, urmeaza jr.

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

buna seara la voi fetele am aparut si eu un pic pe aici sa mai trag un ochi cat Elisa doarme iar Andrei se uita la desenele de dimineata.
cam bate vantul pe aici nu mai e nimeni inainte de nu se trecea de la un capitol la altul cu fiecare zi trecuta acum .....
bun hai ca ma duc la ale mele mai astept poate mai vine careva la o forumeala

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi

Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput