Fulgusorii de nov.dec 2009 (75*)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Camy multumesc mult de raspuns

A-driana mamica sa dea domnul ca sa vii cu vesti bune

acum o tai pe bune la somn

bye bye

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu de luna asta o sa primesc indemnizatia prin posta...acum sunt curioasa cand o sa o primesc....

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Fetelor,v-a rapus cadura.Eu sunt rapusa de somn.Si bb nu vrea sa doarma.
Camy-pana acum cum ai primit indemnizatia?Eu o astept ca pe paine acalda.Bate vantul prin buzunare.
Oana-am inteles eu gresit sau bb al tau are 7 dinti?Cred ca de somn am inteles asa.
Ma duc in pat,poate adoarme si el ca in curand vine gasca ....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tiusca

Fetelor,v-a rapus cadura.Eu sunt rapusa de somn.Si bb nu vrea sa doarma.
Camy-pana acum cum ai primit indemnizatia?Eu o astept ca pe paine acalda.Bate vantul prin buzunare.
Oana-am inteles eu gresit sau bb al tau are 7 dinti?Cred ca de somn am inteles asa.
Ma duc in pat,poate adoarme si el ca in curand vine gasca ....

pana acum am primit indemnizatia la banca...dar am facut cerere sa-mi vina prin posta...astia de la banca imi luau lunar o gramada de bani...comisioane...da cateva sute de mii lei vechi...
Prefer cu banii astia sa cumpar altceva!

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

ce ati patit? v-a topit caldura>?>?>?>?>?>?>?

vin cu o limonada...vreti?????

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

noi ne-am intors dn parc....si bagam somn...
nu inainte de a gusta o tochitura moldoveneasca..iar m-am facut cat China..dar ce mai conteaza..sanatoasa sa fiu....
camy e buna limonada.dar am "tras " deja o bere rece
v-am pupat.ne citim dimineatza

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Am vazut pozici noi,foarte frumoase toate,pupici la strumfi dar si la mamici.Sunt obosita de nu mai pot,toata ziua am avut treaba,am si gatit...si dim si in seara asta,dar acum am mancare si poate maine voi avea si eu timp sa invat. Foarte cald si la noi, eu si acum stau cu balconul deschis sa se mai racoreasca putin in casa,inca nu am avut curajul sa dorm cu geamul deschis la camera,patutul lui Stefanut este cam aproape de geam.
Noapte buna tuturor

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

noi stam la etajul 4....deci ne bate rau de tot aldura in cap...asa ca in noaptea asta..dormim cu geamul deschis. si cu Flavius in camera...noroc ca patutul nu este langa geam....

Vad ca fetele refuza cu desavarsire limonada mea....si era asa de bunaaaaaaaaaa
...poate totusi intra mai multe fete maine!

Va pup, noapte buna!!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Buna seara fetelor!Acum am si eu putin timp sa mai scriu.Bebele meu nu prea mai vrea sa stea singur,cand doarme daca nu stau langa el,se trezeste,asa ca nu mai imi ramane timp.Au venit caldurile si la noi,asa ca afara iesim numai seara.
La multi ani Elisabeth sa cresti mare si frumoasa si cel mai important multa sanatate(scuze de intarziere )
Lady,eu nu am ce face cu lucrusoarele de la puiul meu,am pastrat un pampers(nr 1),un body si inca ceva din primele lui hainute plus costumasul de la botez,iar restul daca gasesc pe cineva care are nevoie,le dau cu draga inima.
Tiusca,ai vazut bine,7 dintisori are.E anormal,ar trebui sa ma ingrijorez?Intreb si eu pentru ca n-am experienta.
Sunshine,spor la treaba
Fetelor,imi cer scuze pentru ca n-am prea mai scris,dar maine daca mai da Camy o limonada rece,imi fac timpVa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Seara fetele,

Am intrat sa va spun ca A_driana este in spital cu David. Toate analizele sunt bune, dar David a avut cateva episoade repetate de voma la care inca nu se cunosc cauzele. Eu sper ca maine sa ii lase acasa.

Noapte buna!

Mergi la inceput