Fulgusorii de nov.dec 2009 (75*)
Raspunsuri - Pagina 19
BoboMom spune:
Buna fetelor!
Intram si noi scurt, dupa muuuuuuult timp , sa va spunem ca suntem bine, sanatosi, crestem si totul merge bine. Nicholas e in continuare un bebelus tare cuminte si vesel. Papa bine si san si legume, fructe si cereale. Inca ne sculam noaptea o data si cateodata chiar de doua ori sa papam, iar in unele nopti de mai multe ori, dar nu pentru papa, ci pur si simplu. Speram sa trecem si peste asta in curand. Nu il pun imediat la san noaptea, dar cateodata e clar ca vrea sa suga si nu-i pot refuza. Seara, inainte de culcare, de cele mai multe ori suge foarte putin si adoarme, probabil de-asta se si scoala noaptea sa pape. Am inceput sa-l culcam mai devreme (de cele mai multe ori), sa nu ajunga sa fie foarte obosit cand il pun la san, dar deocamdata tot asa adoarme. In rest, e un scump si un razeret, spune 'mama' de pe 20 mai (dar nu in fiecare zi), ii place mult in jumper (puteti vedea filmulete si poze la semnatura) si ne umple viata de o fericire cum nu stiam ca exista pana sa vina el.
Nu am citit din urma, dar sper ca sunteti bine toate si toti fulgusorii. Noi va dorim multa sanatate si bucurii!
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Garner Buna fetelor! Intram si noi scurt, dupa muuuuuuult timp , sa va spunem ca suntem bine, sanatosi, crestem si totul merge bine. Nicholas e in continuare un bebelus tare cuminte si vesel. Papa bine si san si legume, fructe si cereale. Inca ne sculam noaptea o data si cateodata chiar de doua ori sa papam, iar in unele nopti de mai multe ori, dar nu pentru papa, ci pur si simplu. Speram sa trecem si peste asta in curand. Nu il pun imediat la san noaptea, dar cateodata e clar ca vrea sa suga si nu-i pot refuza. Seara, inainte de culcare, de cele mai multe ori suge foarte putin si adoarme, probabil de-asta se si scoala noaptea sa pape. Am inceput sa-l culcam mai devreme (de cele mai multe ori), sa nu ajunga sa fie foarte obosit cand il pun la san, dar deocamdata tot asa adoarme. In rest, e un scump si un razeret, spune 'mama' de pe 20 mai (dar nu in fiecare zi), ii place mult in jumper (puteti vedea filmulete si poze la semnatura) si ne umple viata de o fericire cum nu stiam ca exista pana sa vina el. Nu am citit din urma, dar sper ca sunteti bine toate si toti fulgusorii. Noi va dorim multa sanatate si bucurii! Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009 Poze Poze botez si nu numai www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete |
bine ai revenit.am vazut ca ai postat si in cealalta parte, nu-i bai cum spuneai tu...ma bucur ca esti printre noi..si te asteptam mai des....pupam mamica si pe bebe
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
LMA Daniel Matei de Lorelix
...si LMA pentru toti ceilalti fulgusori care isi serbeaza lunitzele astazi....si au zburat spre alte zari:sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
G.Cosbuc-Imnul studentilor
Cantam libertatea si numele sfant
Al tarii stravechi si-al acestui pamant!
Iubirii de neam, ce de-a pururi ne-a fost
O pavaza-n lupte si-n pace-adapost
Cantamu-i supremul ei cantec.
Cu vesele glasuri de tinere firi,
Cuprinsi de-amintirea strabunei mariri,
Spre soare ni-e gandul si mergem spre el,
Lumina ni-e tina si binele tel -
Traiasca-ne tara si neamul!
Cu dreapta-naltata spre Tatal de sus
Jurat-am tot ce stramosii ne-au spus:
Unire-ntre frati, si pe Domn sa-l iubim
Si-altarul de jertf-al natiunii sa fim
Si sufletul neamului nostru.
Iar daca protivnicii numelui tau
Cu osti ar veni ca sa-ti faca vrun rau,
Ridica-te mandra si nu te-ngrija,
Caci inima noastra e inima ta;
Tu-ncrede-te-n fiii tai, mama.
lar dac-ar pieri de pe-ntregul pamant
Iubirea de neam si-al credintei avant:
Azilul lor vecinic gasindu-l in noi
Le-am creste, ca iar sa le dam înapoi
Mai tari si mai trainice lumii.
vias spune:
'neata
LauraG ce ma bucur ca ai scris...
Se pare ca Flavius al meu cu Nicholas al tau, fac front comun...ca si al meu se trezeste noaptea sa pape...o data...de doua ori..depinde...dar el se trezeste sa pape si adoarme imediat apoi...
Asa este cum spui si tu...traim o fericire completa, cum nu am crezut ca paote exista pana acumQ!!!
Ne pregatim acum de ers in plimbari...la gratarel ceva...o baita...vedem!!!!
Inca ceva...luna viitoare plecam la mare...sotul zice sa o luam pe mama lui (pt ca a mea atunci va fi plecata ) ca sa ne ajute cu Flavius acolo...dar nu stiu ce sa fac...
E drept ca eu ma inteleg bine cu soacra...acum..ca nu a fost asa dintotdeauna..dar totusi...sa o iau la mare cu noi???????????
ASdica...clar sunt si avantaje..ca asa m-as bucura de mai mult timp liber cu sotul...dar in acelasi timp...parca nu vreau sa vina cu noi...vreau sa fim noi 3 doar...
Offfffffff...nu stiu ce sa fac!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
lorelix spune:
Merci Alina asemenea
Noi ieri am fost la un gratarel, astazi in vizita la niste prieteni si ca in fiecare luna AM SUFLAT SI IN LUMARICA de 7 lunitze!
Va pe toate si mai vb cand putem fiecare!Sa nu uit...MULTA SANATATE -iilor !
BoboMom spune:
Camy, si Nicholas adoarme dupa ce papa noaptea, dar se trezeste mai tarziu plangand. Am tot incercat sa-l lasam sa adoarma singur, dar in ultimele nopti nu se calmeaza pana nu-l luam in brate. Cateodata e suficient sa-i dam suzeta si se culca la loc. Cred ca va trebui sa ne tinem tari o noapte, doua, trei, cat o trebui si sa-l lasam sa planga mai mult (nu-l lasam mai deloc, e adevarat, adica ne ducem imediat) si poate se invata sa adoarma singurel la loc.
My_lady, da, am postat si dincolo. Dar mi-e greu sa intru in ambele parti si nici nu fac front comun cu cineva (nici macar nu stiu ce s-a intamplat, m-am trezit cu doua subiecte - si nici nu ma intereseaza, ce-i drept), asa ca probabil nu voi intra prea des (nici aici, nici acolo) si nu voi putea citi din urma. Am zis totusi sa intru macar sa va salut si sa va spun ca suntem bine. Oricum, daca vrea cineva vreodata sa ma contacteze, o poate face pe email (de pe forum) pt ca imi controlez mereu emailul. Iar pe forum mai mult intru la FIV in Ungaria (unde am inceput drumul spre bebe) sa le mai ajut pe fete cu un sfat, o incurajare...
Am si eu doua intrebari pentru voi, daca nu va suparati Ce fel de ceai dati voi bebeilor? si Ce le dati mai intai: iaurt/branza sau carnita? Merci mult!
Pupici!
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete
My_Lady0091 spune:
LMA Matei Constantin de Roxaly
LMA Daniel Stefan de Andrutza
LMA Nicholas Ellan de Simonette
LMA A_driana
...si LMA pentru celelalte mamici si fulgusori(care au zburat de la Odiseea noastra) care isi serbeaza astazi anii, respectiv lunitzele:sa fiti sanatosi, iubiti si mai ales sa cresteti mari si frumosi!!
My_Lady0091 spune:
M.Eminescu-Inger de paza
Cand sufletu-mi noaptea veghea in extaze,
Vedeam ca in vis pe-al meu inger de paza,
Incins cu o haina de umbre si raze,
C-asupra-mi c-un zambet aripele-a-ntins;
Dar cum te vazui intr-o palida haina,
Copila cuprinsa de dor si de taina,
Fugi acel inger de ochiu-ti învins.
Esti demon, copila, ca numai c-o zare
Din genele-ti lunge, din ochiul tau mare
Facusi pe-al meu inger cu spaima sa zboare,
El, veghea mea sfanta, amicul fidel?
Ori poate!... O-nchide lungi genele tale,
Sa pot recunoaste trasurile-ti pale,
Caci tu - tu esti el.
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Laura Garner Camy, si Nicholas adoarme dupa ce papa noaptea, dar se trezeste mai tarziu plangand. Am tot incercat sa-l lasam sa adoarma singur, dar in ultimele nopti nu se calmeaza pana nu-l luam in brate. Cateodata e suficient sa-i dam suzeta si se culca la loc. Cred ca va trebui sa ne tinem tari o noapte, doua, trei, cat o trebui si sa-l lasam sa planga mai mult (nu-l lasam mai deloc, e adevarat, adica ne ducem imediat) si poate se invata sa adoarma singurel la loc. My_lady, da, am postat si dincolo. Dar mi-e greu sa intru in ambele parti si nici nu fac front comun cu cineva (nici macar nu stiu ce s-a intamplat, m-am trezit cu doua subiecte - si nici nu ma intereseaza, ce-i drept), asa ca probabil nu voi intra prea des (nici aici, nici acolo) si nu voi putea citi din urma. Am zis totusi sa intru macar sa va salut si sa va spun ca suntem bine. Oricum, daca vrea cineva vreodata sa ma contacteze, o poate face pe email (de pe forum) pt ca imi controlez mereu emailul. Iar pe forum mai mult intru la FIV in Ungaria (unde am inceput drumul spre bebe) sa le mai ajut pe fete cu un sfat, o incurajare... Am si eu doua intrebari pentru voi, daca nu va suparati Ce fel de ceai dati voi bebeilor? si Ce le dati mai intai: iaurt/branza sau carnita? Merci mult! Pupici! Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009 Poze Poze botez si nu numai www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete |
laura_g eu din punctul de vedere al trezitului cu Rebecca mea, am noroc noaptea..nu se trezeste...si doar se foieste..ii dau apa si atat..nu mananca noaptea..ea a renuntat...refuza LP..acum ultima masa o ia la 21.30..ca adoarme mai nou la 22.30..si doarme pana la 07.30-8.00
eu ii dau ceai Rebeccai de la HIPP..de mere..portocale..si macese..dar ii dau rare..chiar daca e pt 6 luni..nu e recomandat...are zahar..si alti "extraterestrii" prin el...eu ii dau apa..ce-i drept cam fortat...ca nu vrea sa bea...ii dau si de 50 de ori pe zi..ia cate o gura...dar macar stiu ca e hidratata
branzica i-o pun deobicei in fructe...iar inainte sa ii introduc carnitza/ou..i-o puneam si in legume...daca tu ai inceput diversificarea la 6 luni..mergi intai 2 sapt cu branzica calcica...facuta in casa..si in fructe si in legume..si apoi ii introduci carnitza.eu am inceput diversificarea la 4 luni.
iaurtul i-l dau inlocuind o masa...cea de la 21.00...ultima..si iaurtul i l-am introdus de vreo 2 saptamani, dupa 6 luni jumatate..tu i-l poti da dupa 7 luni jumatate..alimentele noi le introduci pe rand, nu toate odata..deci ar fi cam asa:branzica, carmitza/galbenus ou si iaurt.