Fulgusorii de nov.dec 2009 (75*)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

'neata la toata lumea!

@Lady: multumim de urari
@Oana: ma bucur sa aud ca totul este in regula, si eu de multe ori il intreb pe doctor unele lucruri, ca sa fiu 100% convinsa ca totul este bine. Mai bine intrebi odata prea mult in plus, decat o data prea putin!
Costumasele de baie din doua bucati sunt super pentru umeri, ca oricat ii dai cu crema tot se ard si e foarte periculos! Nu stiu in ce masura chiar se incalzesc in ele, pana la urma daca le umezesti mai des n-ar trebui sa fie problema. Trebuie sa aiba factor de protectie UV cat mai ridicat,ideal 50! Sa nu uiti de caciulita, chiar daca este de stofa tot UV 50 sa aiba si la fel si crema de soare. Nu uita sa-l dai si prin cap cu ea, si evita pe cat posibil soarele direct. Se gasesc la DM si la C&A, depinde de cat de mari sunt filiale
@Katy: iti tin pumnii sa fie totul bine
@Alexa: va invidiez ca suporta caciulita, noi avem concert de zic vecinii ca batem copilul cu cureau, numai cand ii aratam caciulita! Ma straduiesc macar cand e soare direct sa i-o asez!
@Camy: indreapta ventilatorul inspre perete, nu direct inspre bebe, ca sa nu fie prea puternica miscare de aer dinr-o data

Azi e ziua botezului la prietenii nostri, ne pregatim si noi sa fim frumosi, ca tati e fotograf deci suntem si noi in centrul atentiei!

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Sunshine distractie placuta la botez!!

Asta cu costumul de baie special..sunt convinsa ca se gasesc si in Ro...dar si cel mai probabil costa de nu ne putem apropia...asa ca nu stiu daca 5% din copii nostrii vor putea purta asa ceva..
Nu sunt de acord nici cu fundul gol...asa ca cel mai probabil va sta in pampers special pt apa (au cei de la Libero) si cu un maieut pe el..ceva f subtire..pt ca nu vreau sa se "prajeasca" si clar..ceva pe cap..

Cand voi merge la mare (anul asta) il voi duce dimineata de la 7:00 ca el oricum este matinal tare si o sa-l tin eu pana pe la 10:00 cand il duc in camera sa doarma...
La plaja o sa-l mai scot la ora 18:00. Ca sa nu-i facem vreun rau la pici.
Sunt curioasa tare cum va fi...cu bebe ma refer...la mare

Am pus ventilatorul in functiune de aseara...si m-am gandit si eu sa-l pun cu spatele la el...si a functionat super bine!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Buna ziua!!
FilipLa multi ani,multa sanatate si multe impliniri!
Sunshine,distractie placuta.Multumesc pentru indicatii,spre sa ajung azi pe la DM si C&A,desi la ultimul,cu toate ca e destul de mare magazinul,nu prea are de baietei mare lucru,mai mult de fetite.Am sa ma uit la ele,sa vad ce si cum,mai mult tricoul ma intereseaza.Crema oricum ii dau cu ea zilnic(adica de ieri de cand am cumparat-o),afara,e cu FPS 50+.Mi-e foarte frica de soare,parca nici nu m-as mai duce,dar lui ii place asa de mult in apa.Distractie placuta la botez.

Mergi la inceput

Lady,nu e ceva exagerat,cred ca m-am exprimat eu gresitSunt si pentru adulti astfel de costume,sunt niste pantalonasi/colanti 3 sferturi si tricou,mulate pe corp;de aceea ma gandesc sa nu ii fie cald.Cum a fost la tara,cred ca s-a distrat Rebecca de minune
Camy,daca ajung la C&A,iti spun cat costa ca au pretul si in lei,oricum difera mult de la magazin la magazin,cu toate ca e acelasi material.Aici nu sunt scumpe,in tara cred ca umfla astia preturile.
Azi ne-a mai rasarit un dintisor,avem 8.
Fetelor,l-am spalat azi pentru prima data pe dintisori,dar am o dilema,trebuie clatit?Pe cutie nu scrie decat cum sa-l spal,nu pomeneste de apa,eu i-am dat putina dupa,dar logic ca a inghitit-o ca nu stie el sa se clateascaInca ceva,cat timp trebuie sa-i dau mancarica asa mixata,adica cand incepem sa-i dam asa cu bucatele mici prin ea,nu crema?

Mergi la inceput

Cryss eu stiu ca de la 8 luni scrie sa nu-i mai faci mancarica cu blenderul ci cu furculita...
eu asa voi face...

si cu costumasul de plaja..sa-mi spui si mie macar asa de curiozitate cat costa...sa-mi fac o idee...

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

eu ma si gandesc pe unde as putea gasi costum de plaja...sigur la Adidas O"neil, Puma....dar sunt la fel de convinsa ca va avea un pret de parca l-as lua si pe Sf Petru protector la copil odata cu costumul

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Camy,la firmele de care vorbesti,intr-adevar sunt scumpe.Parerea mea e ca nu se merita sa dai prea mult pe ele,din moment ce exista si varianta mai ieftina si la fel de buna dpdv calitativ,doar ca nu e de "firma".In plus nu-l poarta decat putin timp,eu sunt de parere ca de restul banilor ii iei altceva la copil.Cu hrana,multumesc pentru informatie,asa o sa fac si eu.
Cand se trezeste ii dau sa pape si mergem ca la 6 inchide peste tot.

Mergi la inceput

si eu zic ca nu merita...dar aici in Ro...nu cred sa gasesc "no name"...ca in Ro daca nu scrie pe tine Nike, Adidas, Puma sau mai stiu eu ce...esti out!!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

mi-as dori tare mult sa mai gasesc in Romanika noastra lucruri de calitate la preturi bune....si fara sa aibe nu stiu ce brend...dar zau ca nu cred ca mai apuc eu asa ceva....

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

cryss..poze cu ce am facut la tara gasesti tot pe facebook..si mai adaug cateva si de azi..ca am nimerit la o paranghelie...de un anisor(pe la sfarsit)
noapte buna tuturor

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput