Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Niki - la noi nu se da cu crema
Roxana 3 intepaturi ??? si eu ma vaitam de 2 care se fac la noi

revin ma duc sa scot aerul din pitic in curte

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

mihaela eu m-am speriat pt ca am vazut ca face imediat dupa ce-i dau piept...si i se aude si o forfoteala asa in burtica...si iese cu paraieli si parturi

de Theodor Stefan (05.03.2010)
Un iedut la 2 luni

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

niki da am inteles si de crema si de cantarit etc, e bine sa se faca inainte

denisa mie imi place sa calc, nu e cald in casa, chiar daca afara mori si inca nu am pus aerul conditionat

si eu ma feresc sa o bata soarele pe silvana dar cateodata depinde cum schimb sensul si pana aranjez umbrela ii intra soare...nici cu crema nu i.as da asa repede

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ah babyange bine ca mi.ai adus aminte, azi am schimbat si eu tetinele la dr brown cu numarul 2...ca 1 curgea incet si se enerva deja

si de atb vroiam sa intreb: ce fac stan si bran ?:)))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

DA mult ati scris de aseara pana azi.

LA multe lunite OVIDIU, MARA ANDREEA, GEORGE THEODOR. SA cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii.

IOANA28- Ai dreptae, David a pus monopol pe mine hihih. Pai acum nu-mi mai arde de net prea mult cand il vad ca vrea sa-i dau atentie. Ziua nu prea doarme decat reprize scurte de jum de ora max 1 ora. Exceptie a facut acum doarme de aproape 3 ore. . Si cum toata ziua sunt singurica imi e putin mai greu sa le fac pe toate, dar asta e cand il vad cum se hlizeste la mine nu-mi mai tre nik.

OANAIACOVITA- eric e un dulcic, noi inca nu am ajuns la capitolul "tipat"

ANDRA- si David isi canta pe limba lui inainte de somnic si se tot freaca la ochisori.

CHILD- tocmai citisem pe prima pag. la desprecopii. despre Klorane SPF50 si ma gandeam sa-i cumpar si eu, inca sunt in dilema dk sa-i iau sau nu. Eu de la klorane folosesc sapunul lichid si laptele pt masaj si sunt f multumita e cu extract de galbenele.

MICHELLE- tare m-au amuzat pozele cu Andrei zbarlitul. E asa de haios si ce scumpic e el cand doarme langa tati.

HONEYBABY- deci dk ii dau cu lidocaina inainte de Infarix nu-l mai doare intepatura nici peste cateva ore? Cand i l-am facut la 2 luni tare a plans mititelul spre seara, atunci a inceput sa-l doara unde il intepase.

Nu mai stiu ce vroiam sa zic, s-a trezit piticutul , nu mai pot sta

Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010

POZE DE LA BOTEZ http://community.webshots.com/album/577871762vhGPQy
Pozici noi cu David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2603142480105762323loFOyY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

OVIDIU, MARA ANDREEA, GEORGE THEODOR

Si multi pupici mamicilor de iepurasi sarbatoriti!

Mai trec si eu pe aici din cand in cand sa va salut si sa va adresez cate o intrebare!

Jeni_h - cred ca plasa de tantari speciala ptr carucior e o optiune de luat in considerare. asta ca sa nu incepi de pe acum sa o dai pe potentiala nora cu tot felul de creme care cine stie ce mai contin...

Noi planuim sa mergem la piscina saptamana viitoare si nu stiu ce crema de protectie solara ar fi mai buna sa-i iau lui Riccardo. voi fetelor care ati fost deja cu iepuricii la soare ce ati folosit?

offf...deja a inceput scandalul soricelul infometat....trebuie sa fug ...

Am la semnatura cateva poze noi facute ieri cand am fost la picnic intr-un parc superb ( parcul Sigurta') in apropiere de Verona.

Pupicei tuturor

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

am aterizat si eu pe acasasi spun scurt:
Ioana28, eu sunt de-a dreptu' indragostita de Codrin..atat bb cat si nume

Child, referitor la mersul cu masina ..NU CEDA!!Incearca o vreme sa mearga cineva cu el in spate, sa-i tina o jucarie sau suzeta. Si sa nu cumva sa fie flamand, dar stii asta, nu?

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

BABYANGEL eu stau tot timpul cu bebe in spate in masina si ii cant si ma prostesc, scutur jucariile, dar ce nu fac! Si niciodata nu plec cu el la drum nemancat! Oricum, de mers cu masina tot vom merge, asa ca trebuie sa se obisnuiasca.

VLADI ai dreptate cu cremele si compozitia lor, o sa folosesc crema doar in cazuri extreme.

HONEY mersi, stiu de umbreluta, tot caut de vreo saptamana, dar inca nu am gasit. O sa merg si la reprezentanta chicco, poate au acolo.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Jeni,la Mothercare au bratara antitantari si pt bebicii sub 2 ani se ataseaza la carucior nu la mana.Eu am insa nu am folosit-o inca...pt ca nu am tantari.
Multumim pt urarile lui Geo.
Joi avem si noi vaccinul pe care trebuia sa-l facem la 2 luni.Azi am fost in parc cu termosul cu biberon cu laptic de la mine.Super treaba.Nu prea mai stie sa suga din biberon!De fapt mai mult l-a lins.
Am luat o crema pt uscaciunea pielii si e tare buna.Lipobase repair se numeste.Si in plus de asta dr banuieste ca ar avea dermatita atopica din descrierea mea(ca sa nu va zic ca m-a intrebat daca am in familie cu psoriazis).Joi il vede si zice ce si cum.

Gaby mi-am adus aminte ce voiam sa-ti zic.Vorbeste cu barbatu si treci cu el in camera rapid.Ca se invata singur...Noi stam amandoi in camera cu bebe.Stii ca barbatilor le trebuie un motiv sa se indeparteze....Hai tzuc!
sa va zic la ce ma gandeam azi in parc.Fiecare (ma rog, aproape fiecare) sa aiba cate o functie aici pe forum.
de exemplu:
Vladimirescu consilier
Dayanara travelling advisor
Andira sofer si tricoteur
Honeybaby esponsabil cu achizitiile
Castelana diplomat (tortul)
Andra sefa de balcon(sau balcoane cum prefera)
Kossir cofetar

Revin ca s-a trezit1

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Sa vin si eu la o mica barfa. Azi am stat muuult afara. Ce imi place ca in sfarsit s-a incalzit.

Alina2 te invidiez pentru orele petrecute la Spa. Tare dor imi este de p balaceala.

Castelana multumesc de intrebare. Ma simt bine. Nu mai am timp sa imi fie rau cu asa turbo mic langa mine.Cand ni-l arati si noua pe Cezar?

Ma distrati cu kilogramele in plus. Eu nu am nici un stres. Nu alaptez, dar nici nu ma pot abtine de la dulciuri. As manca non stop. Si as mai avea vreo 5 kg in plus, dar las' ca stau bine acolo.

Denisa superbe pozele cu Maya printre trandafiri. E o dulcica. Tu ai luat umbrela pentru Pierre Cardin? Cat a costat?

Vladi il pregatesc pentru Silvana cu japoneza, ca vad ca Roxi trage spre limbi orientale.

Andra si Eric isi canta cand adoarme. Sa ne mai pui filmulete cu Ianis cel scump.

Michelle si Eric tace cand se aude pe el. E haios si pentru el. Vai ce freza are Andrei. E un superb. Cat te-a costat salteluta?

Ate chiar imi era dor de voi. Balon eu am luat din Auchan. Incearca in orice supermarket la jucarii sau la case.Sa stii ca e posibil sa faca mai moale si des si de la caldura. Noi suntem pe LP si tot face de 2-3 ori pe zi kk. Vrem poze cu bb.

Delia, Nafi, Vio tare scumpici iepurasii vostri.

Child si Eric plange in masina si cred ca din cauza scoicii ca se aprinde in ea. De cand il plimb afara cu carutul nu mai plange. Noi plecam sapt viitoare la Moldova si va fi un drum lung. Dar o sa plecam noaptea si sper sa doarma. Iti zic cand ma intorc cum a fost.

Ella vreau si eu o functie. Cat a costat brataruca contra tantarilor? Poate gasesc si eu la baby expo.

Apropo, pastile anti tantari de se pun in priza or fi safe pentru bebei? Noi aici nu avem probleme, ca avem plase la toate geamurile, dar la bunici sigur vor fi si daca nu gasesc bratara ce fac????

Haideti ca am recuperat o parte. Imi era dor de nominalizari.

V-am tzucat pe toate si pe iepurasi.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput