Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

castelana multumim :)) dar ce colici ? silvana nu a avut nici.un colic de cand s.a nascut
in camera ei nu doarme ca n.o las eu n.as putea, ca ea doarme unde.o pui

denisa , silvanei i.a facut vaccinul in picior sus pe pulpa, cum sa zic...a avut 3 intepaturi 2 in stangul 1 in dreptul si rotatequl oral

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Denisa noua ni l-a facut in piciorul stang.Nu stiu cum se obisnuieste in tara dar aici cand am dus-o la cabinet intai i-a aplicat crema,apoi a urmat cantarirea,a masurat-o..a controlat-o..ca sa aiba timp sa isi faca cremuta efectul.Poate nu e cazul sa o dai de acasa si o da doctorita la cabinet.Daca crezi ca nu are o poti lua la tine si o rogi pe doctorita sa o dea inainte de vaccin.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

castelana multumim :)) dar ce colici ? silvana nu a avut nici.un colic de cand s.a nascut
in camera ei nu doarme ca n.o las eu n.as putea, ca ea doarme unde.o pui

denisa , silvanei i.a facut vaccinul in picior sus pe pulpa, cum sa zic...a avut 3 intepaturi 2 in stangul 1 in dreptul si rotatequl oral

POZE

AMr...4kg

scuze asa intelesesem
sunt obo clar oricum e ora 9 la mine si tare as dormi

plec sa facem baita si apoi nanica la baiat

castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

castelana da te inteleg, oboseala ...imi aduc aminte de la ivan saracu, nu manca nu dormea eu topita

denisa da asa am facut si noi, intai masurat cantarit, intors pe burta, tras de maini :))) glumesc, testele alea sa vada daca.si tine capul etc, apoi vaccinul ca pe urma nu mai are rost s.o deranjeze, dar asta stiu ei medicii toti cred

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

castelana sa nu uit sa-ti zic, daca nu stii deja:

pt calatorie bebe cu avionul - da-i sa suga ceva (cel mai bine sin, ca suge mai puternic, dar e ok si biberon cu apa, ceai, ceva sa-i placa si sa inghita). E f important la decolare si aterizare, cind noua ni se infunda urechile. Noi stim sa inghitim sau sa facem exercitii de egalizare a presiunii interne cu cea externa, dar bebeii nu stiu si am inteles ca e destul de periculos pt ei, au timpanele subtiri si Doamne fereste...
Eu de cite ori am mers cu Vladimir mic in avion i-am dat sa suga cu disperare, cind era deja intarcat ii sadeam o sticla de ceai indulcit la decolare si una la aterizare, plus pe parcurs cind simteam eu ca se infunda urechile... Acum ca e mai mare ii dau guma demestecat, orice. Evident ca nu bea ceai indulcit in mod normal la vremea aceea, dar pe avion faceam exceptie si-i dadeam ceva de care eram sigura ca ii place si va inghiti :) Asa si cu guma d emestecat acum, de obicei nu avem asa ceva in casa...
Succes si ai grija, dar nu fi stresata :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

honeybaby ba da, s eincalzeste cu pantaloni si mineca lunga in portbebe, dar nu ies cind e cald - si oricum eu sint singura care-l duce asa, in weekend, bonele ies cu landoul + copertina + cearsaf de protectie la soare. Mi se pare mai periculos soarele pe piele decit sa se incalzeasca un pic, mai ales ca are o palarie subtire si larga, circula aerul pe sub ea, ca sa poata elimina caldura la nivelul capului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

salutare tuturor!!!

Ma chinui de cateva zile sa intru pe forum sa vad ce mai face gasca vesela de mamici si bebelusi dar nu reusesc. Noi am avut botezul pe 29 mai, apoi imediat la doua zile am facut infanrixul si a fost cam agitat prichindelul desi nu a facut febra deloc.
Dupa ce termin mesajul va pun cateva poze de la botez. A fost foarte cuminte, nu a plans decat dupa ce l-a scos taica popa din cazan. Apoi seara la restaurant l-am avut cu noi acolo ca n-am avut cu cine sa-l las acasa.A stat intr-o camera alaturata restaurantului si a dormit cumintel. Ma duceam la el si-l verificam din sfert in sfert de ora si cum mi se parea ca se foieste nitel, pac ii bagam tzitzi in gurita pana adormea la loc

Oana , vazut filmuletul cu bebe eric si balonul buclucas!!E bestial !! Oare de unde pot sa cumpar si eu iedului nostru????
Oare tu te plangeai ca iti cade parul foarte tare???? ca si eu sunt in aceeas situatie!! Nu stiu ce sa mai fac sa mai estompez in vreun fel caderea. Pe unde trec las fire de par. Il tin tot timpul legat pt ca mi-e teama de bebe, tot l-am gasit cu fire printre degete..of of
Am vazut si un filmulet cu bebe Geovorbaretul. Vad ca se intelege de minune cu tati

Vladiam vazut ca ai facut prezenta pe la inceputul capitolului. Tare mai zboara timpul. Cand am citit ce ai scris de amintirile din perioada gravideniei m-a luat asa o nostalgie......parca parca as mai vrea si o fetita

Pun niste poze si revin

de Theodor Stefan (05.03.2010)
Un iedut la 2 luni

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

aahhh m-am intors ca vreau si niste sfaturi de la voi. Zilele trecute am tot mancat castraveti si capsuni si se pare ca nu i-a priit celui mic...si s-a cam stricat la stomacel.
Nu face apos dar e mai moale decat de obicei, iar pana acum facea kk doar o data pe zi, iar acum face cam de 4 ori pe zi si l-am urmarit si face la scurt timp dupa ce-l alaptez. I-am dat ceiut de menta ieri vreo 40 de ml si debridat la 8 ore. Azi e putin mai bine,a facut doar o data, si parca nu mai e asa moale ca ieri.
Doctora mi-a zis sa nu exagerez cu ceaiul de menta, asa ca azi nu i-am mai dat pt ca mi-e teama ca apoi sa nu cadem in extrema cealalta si sa fie constipat.
Voi ce ma sfatuiti??

de Theodor Stefan (05.03.2010)
Un iedut la 2 luni

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

ROXANA, era vorba de dat cu crema inainte de cantarire,s.a sa aiba timp crema sa isi faca efectul

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Ate da-i pace. Pai multi copii fac de obicei 4 scaune pe zi si apoase:) A mea numai apos face. Daca el nu e deranjat, nu-l doare burta, chiar nu e nevoie sa-i dai ceva.

Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput