Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 18
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Noi am invatat sa tipam, ai de timpanele mele Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Oana, cuvintele sunt de prisos ..deci imi vine sa-l mananc cu fulgi cu tot!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
babyangel spune:
citat din mesajul lui jeni_h Servus, mamici si pitici Dragelor I need HELPPPP Sambata mergem la un eveniment, mai exact fiica unei prietene tare dragi mie,implineste un an.Cu ocazia asta i se va rupe si turta Toate bune si frumoase doar ca petrecerea va fi undeva pe o pajiste langa un lac . Ce ne facem fratilor, ca-i plin de tantari Baiu mare e ca trebuie sa mergem cu copilu. Asa ne-a rugat pe toti invitatii, sa venim si cu plozii. Si acum, intrebare intrebatoare: daca-i dau peste tot la piticanie cu AUTAN junior, credeti ca-i ok? mie mi-e cam teama pt ca-si baga manutele in gura, daca ar putea ar baga mana pana la cot. Nu stiu daca e chiar ok, cat o fi el de "junior". Voi ce pare aveti? Sau aveti alte solutii contra tantarilor in aer liber si langa apa ??? Va multumesc si va pupacesc P.S. Sambata am avut cea mai importanta baita din viata lui bebe. Ne-a facut-o tata popa . Gata, ne-am crestinat fetita!!! (suntem si noi in randul lumii ) O sa punem si poze cand le-om primii si cand om descarca aparatele mami de Sarah Maria 27.02.2010 |
Jeni , daca Sarah sta in carucior sau scoica e simplu ca ii poti pune o perdeluta peste. Daca o tii in brate, nu-ti ramane decat sa o pazesti eu nu as pune chimicale inca
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
honeybaby spune:
Oana - e babycare umbrela dar merge perfect pe orice carut care are o bara libera unde se poate prinde. 30 de ron am dat pe ea.
Am vazut si in auchan cu 24 ron alta firma dar acelasi sistem de prindere
Delia - nu cred ca are efect dupa cateva ore. Are atunci pe loc, 15 min. Poate sa incerci sa-i dai seata cand vezi ca-l doare ....
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
vladimirescu spune:
ella asteptam restul de fise de post :) Ma bucur ca esti in forma!
Cumpara-ti sau fa-ti sort din ala de alaptat in public mai bine, lasa copilul sa stea la sin cind vrea, ce daca esti in parc? Mie sincer mi s erupe. Nu alaptez chiar in parc, dar daca as fi in parc si el ar urla de sete, n-as avea ncii o reticenta, gasesc eu o banca mai linga o tufa, eventual o incalec cu fatza la spatar... si gata! (asta pina imi gasesc aparatoare din aia de... priviri :))
Mai fetelor eu trebuie sa ma duc la doctor sa ma caut la cap... Dupa ce in 4 zile am gatat 3 bardace din alea mari de inghetata si 2 mici, dupa ce am baut saptamini in sir cite 1 sticla de sirop concentrat la doua zile (cu apa minerala) - din ala mare de 0,75 l, Yo daca-l stiti, si dupa ce ieri am vazut ca am luat 2 kg... ei bine, azi toata ziua m-am abtinut cu greu sa rog pe cineva sa-mi cumpere suc, ca am zis ca nu beau. Dar am mincat un castron de capsuni cu zahar, dupa care am comandat pe net o cutie d eprajiturele de la Maripossa, ca aratu tare frumusel in poze, cu gind sa le testez daca-s bune de protocol cind am nevoie s atrimit cite ceva... Au si sosit tot azi la mine, inca cu o cutie bonus de trufe (f frumos din partea lor, ii recomand deci :)), si ce credeti ca am facut? Am mincat TOATA cutia de trufe (9 bucati mari) si 1/2 din cutia de prajituri (adica 6 buc din 12...) Ma astept sa-mi capoteze pancreasul, zau. Ma duc la oglinda sa-i trag niste palme, poate-mi revin!
Erina spune:
citat din mesajul lui vladimirescu Mai fetelor eu trebuie sa ma duc la doctor sa ma caut la cap... Dupa ce in 4 zile am gatat 3 bardace din alea mari de inghetata si 2 mici, dupa ce am baut saptamini in sir cite 1 sticla de sirop concentrat la doua zile (cu apa minerala) - din ala mare de 0,75 l, Yo daca-l stiti, si dupa ce ieri am vazut ca am luat 2 kg... ei bine, azi toata ziua m-am abtinut cu greu sa rog pe cineva sa-mi cumpere suc, ca am zis ca nu beau. Dar am mincat un castron de capsuni cu zahar, dupa care am comandat pe net o cutie d eprajiturele de la Maripossa, ca aratu tare frumusel in poze, cu gind sa le testez daca-s bune de protocol cind am nevoie s atrimit cite ceva... Au si sosit tot azi la mine, inca cu o cutie bonus de trufe (f frumos din partea lor, ii recomand deci :)), si ce credeti ca am facut? Am mincat TOATA cutia de trufe (9 bucati mari) si 1/2 din cutia de prajituri (adica 6 buc din 12...) Ma astept sa-mi capoteze pancreasul, zau. Ma duc la oglinda sa-i trag niste palme, poate-mi revin! mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
Vladi aceeasi problema o am si eu. Tocmai ce scriam la grupul Dariei.
Hai sa ne mobilizam, trebuie sa fim fit pentru noi si copiii nostri!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
dayanara spune:
ella esti in mare forma
denisa am vazut si eu pozele cu maya! tare frumoasa se face pe zi ce trece si ce poze dragute ii faci mereu
haioasa bonetica
oana mi se pare ca la chicco au ceva aparat de tantari pt copii, vreau si eu sa iau
vladi pofta buna! :)))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
Erina spune:
Mamaici eu va citesc si vad ca celor care intreaba imediat lise raspunde, mamicile la primul copil se descurca excelent, complimete pentru poze curg asa ca daca nu avem noutati notabile doar citim.
Am fost la Bucuresti cu David. Am facut ecografia de sold si a iesit foarte bine. Ne-am luat o piatra de pe inima. In rest e bine, maminca, e vesel, ii place mult compania si mai noi tinut numai in sus.
Oana draga Eric e absolut adorabil. Nu iti spun ce incintata a fost Daria de tipetele si gingureala lui. Abia astept sa faca si David asa!!!
Numai bine si zile frumoase va dorim!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
dayanara spune:
oana uite aici
http://www.chic bebe.ro/products/254-articole_utile/2657-chicco_zanza_no_dispozitiv_ultrasunete_priza_lampa_de_veghe.mbs
am pus pauza intre chic si bebe
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
Ioanact spune:
citat din mesajul lui miria_cristina IOANA - Subiectul cu biberoanele l-am deschis la inceput de topic, imediat dupa ce-am nascut, ca nu stiam cum sa sterilizez si cu ce biberoane sa alaptez, ba chiar am folosit o saptamana microundele cam alandala pentru alimentatia bebeului. Deci stiu bine discutia, dar care e valabila nu doar pentru biberoane, ci si pentru orice alt material plastic respectiv jucarii. Se pune problema ca si apa din PET-uri pe care o bem frecvent sa fie impurs si sa prezinte chiar un grad de toxicitate. ....Ee, daca as sta sa enumar cate modalitati de imbolnavire avem, as cere sa "emigrez" in luna! Trebuie sa tinem cont cat de cat, dar fara dementa. Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Buna!
Asa e, numai ca eu mai incalzeam laptele Ioanei in biberon, la microunde, s-a intamplat si apa Justinei pt lapte.
Eu, acum a primit mai-ul si stiu ca ai vb despre biberoane si cum se sterilizeaza..etc.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
CastelanaC Ioana sta la tv, dar isi da pe un program de muzica (si le m schimba). Cel mai mult ii plac melodiile lui Michael Jackson.
miria_cristina eu nu i-am dat suzeta Justinei (nu am avut de ce).
Cred ca e singura care nu stie ce e aia suzeta..abia accepta biberonul cu LP..si-acum ma chinui cu ea sa pape chiar daca-i este foame si din tztitzi nu am suficient. Dupa 2-3 incercari abia il primeste.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!