Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 7
cristies spune:
Intrebare de baraj. Cerealele astea nu sunt si la pachete mai mici? Ma gandesc ca de proba ar trebui mai mici.
Decenuela, a pus Micky_mica ieri un link cu cereale de noapte buna care contin extract de melisa ce ajuta la linistire. Ma gandesc ca morcov si mar... energie vie!!!
Eu tot studiez cerealele... ma si mir ce chestii vad. Acum sunt la cele 4 luni plus... combinatii cu roscove (???), miere si zahar, piersici si maracuja...sucuri de portocale... la piureuri nici nu va mai zic...
haircut spune:
Neata!!
Multumim de cafea MP
sot de BUBU LML Alexandru si Simon
Multumim Bubu de cinste
Multumesc fetelor de urari
Noi am avut o noapte taaare linistita.Sa fie de la lapticul nou??Asteptam sa vedem cum evolueaza lucrurile.
Cred ca iesim la o plimbarica.
O zi placuta!
de Maia Ilinca (29.01.10)
irrinaa spune:
Buna dimineata si de la noi si multumim de cafeluta!
bubu sotului tau, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!
La multe lunite Alexandru de rocco si Simon de amiss!
noi ne pregatim sa iesim afara, la plimbare.
o zi frumoasa si linistita
Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)
cris_mario spune:
cris.d felicitari si la mai multe zile happy in familie ,,,foarte tare cum face tati treaba cu ema ...si ana e bestiala ....foarte frumi papusile tale
blue_flower felicitari ptr achizitii
miki_mica...wodoo ... ... alexutzza bere
miki_mica felicitari ptr stelute si la mai multe
satulica eu i-am pus la vaccin doar apa rece si nu a facut nici febra nici nu s-a umflat ...dr zice k dk nu a facut la primul nu face deloc...dar
alexutzzza tare sotul tau cu explicatiile (cu copilul ins coica,centuri,etc)
gata 71,din 2 in 2 pag k nu am timp
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
am vazut toate pozele cu pufuletii nostri minunati...sunt cei mai scumpi si cei mai frumosi copii
LML puilor de azi
si la multi ani sot de bubu
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
Annaiss spune:
buna dimineatza
cris_mario stiu ca tu ai nascut la Filantropia, te-au sunat cumva pentru vaccin? la BCG ma refer
miremia tare mult as fi vrut sa vin, dar azi am examen, am intrat in sesiune. Dar urmaresc forumul, si cum mai programezi o intalnire si pot sa vin, nu scapati de mine
La Multi Ani! si din partea noastra pufuletilor
Irina + Arya Miruna
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
oricum esti pe drumul cel bun, ai un plan pentru cel putin 4-5 saptamani! intre timp mai afli una-alta... n-ai vrea sa stii cu ce hranesti copilul pana la 18 ani, nu? Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D |
o printesa grabita...
cris_mario spune:
mai am cap 72,73 si 74 ... dar nu mai am timp akm.... ma apuc de calcat
va pup si ne citim mai tarziu
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Annaiss buna dimineatza cris_mario stiu ca tu ai nascut la Filantropia, te-au sunat cumva pentru vaccin? la BCG ma refer miremia tare mult as fi vrut sa vin, dar azi am examen, am intrat in sesiune. Dar urmaresc forumul, si cum mai programezi o intalnire si pot sa vin, nu scapati de mine La Multi Ani! si din partea noastra pufuletilor Irina + Arya Miruna |
buna...da am nascut akl,dar nu m-a sunat nimeni
o printesa grabita...
Annaiss spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario buna...da am nascut akl,dar nu m-a sunat nimeni Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
mersi de raspuns
cred ca o sa sun sa vad ce se intampla...
am vazut ca unele fete au facut BCG-ul
ma gandeam ca ar trebui sa ne anunte si pe noi...
Irina + Arya Miruna