Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 6
decenuela spune:
neatzaaaaaaaaaaaa
multam de cofe MP
jiji inca doarme si io scriu repede sa mai pot face cate ceva...tre sa invatz :((
noi? NOI? la fel pot spune....io cand am zis ca am una bucata de JIJI CONTRA....de fapt...daca stau bine sa ma gandesc..seamana cu masa...asa e si ea nu tre sa fie in rand cu lumea...hm...
i-am dat aseara dupa baie LM cu 1 lingura cereale ( nu din alea de somn usor..ci cu mar si morcov...ii ramasese patriotului o cutie de 4 luni)...rezultatul..trezit la o ora...adormit repede dupa ce a simtit tt ingura...apoi la 1....atunci supt mort de foalme..si completat cu vreo 70 ml de LM..atata a vrut...apoi trez la 2...3juma...si tot asa...
dar sunt mai linistita...mai odihnita cred...le incerc si eu pe toate. ma repet jiji se trez de FOAMNE...nu vrea giugiulit sau suzeta sau mai stiu eu ce. la 4 l-am schimbat ca ii dadea pempersul afara de pipi si nu mai avea chef de dormit..l-am lasat in pace si m-am culcat langa el.. adormit...dar 1 ora dupac care cauta tt...fetelor arata ca un caine de vanatoare....cu ochii inchisi isi misca radarul..si se intoarce pe partea de unde vine mirosul...
fetili cu nationalul...tere vreau sa vin si io azi..dar cu jiji asta nu pot promite nik. oricum...daca vedeti un superb carut scartaitor PORTOCALIU...strigati.
a faza misto...a venit patriotul ieri dupa amiaza de mi-au adus cerealele..jiji meu marait...i-am invitat in parcul meu de cartier...la leagane. jiji obisnuit..jiji patriot...era fascinat...jiji meu adormit...ca la comanda...celalat la fel...imediat dupa...erau mortali cum le cedeau ochii in gura...
sunt aproape la zi..mai am de citit cap asta..
cristies..nici macar nu ma surprinzi....ma asteptam sa vina de la tine toate inf alea..sarumana mami....ce ne-am face noi fara tine?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
cristies spune:
Neata fetele!
Noi am dormit bine... eu nu-l iau din patutz daca nu se trezeste. Ca de miscat se misca sau chiar mai tipa/ofteaza.
Despre credinte (religioase) nu am nimic de comentat dar despre celelalte... e ca "the secret" dar pe bani.
Sper sa va foloseasca listutele.
Cris.dogarel, si eu sunt ingrozita de mama. Ma gandesc ca i-a fost greu acum 30 de ani cu un copil alergic (zicea si Mariucasara ce-or zice vecinii s-o vada pe Sara cu ochii umflati, va dati seama acum 30 de ani), cand s-a nascut frate-meu (in '85) era deja saracie mare si daca n-a fost invatat cu dulce el n-a mancat nici dupa revolutie mai nimic (si acum o roaga pe bunica-mea sa-i faca gogosi) si acum o sa incerce sa-si scoata parleala si sa-l "rasfete" pe fi-miu. Brrrrrrrrrrrrr.
Haircut, bafta sa scapati de alergie. (cu cat o protejezi de alergii cu atat scapa mai repede de ele).
Mamidepuiuti, merci de cafea. Si spor la vizionat!
CAtalutza, felicitari pentru crestere!
Ratusca dupa aceste saptamani de testare poti sa incerci alte combinatii intre ele si indesirea meselor.
Onitza, sper sa treaca si la tine repede ciuperca.
Decenuela, tu ce-ai facut la Stanciu?
Nik0le, tu ai reusit sa faci programare?
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu neata fetele!multumim de cafea mamidepuiuti! pana ma duc sa recuperezfacem azi cinste e ziua sotului si servim mamicile si bebei cu ceva bunut! la multe lunite alexandru lucian de rocco simon de amiss si la multi ani alexandru de monica! |
sa-ti traiasca sotul!
multumim de bunatati
rocco si amiss_zip sa va traiasca puiutii!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
doamne ,da' frumosi pui avem!
fetele cu rochitele lor de papusi/printese si codite ...
baietii, care mai de care mai zambareti,mai smekerasi
si iar m-a lovit nostalgia si am mai luat colajul la vizionat... ... ce micuti erau ...si mi-am amintit [ca tot e ziua lui alexandru]cat am asteptat toate sa nasca rocco...cat de ingrijorate eram ...si cum s-a rezolvat cu bine totul...
editez sa spun ca eu eram in spital din 4 ian dimineata,prietena mea din israel mi-a zis la tel ca rocco a reusit ! cat am fost de fericita atunci pt ea! si cat de indignata pt sist medical din UK!
multumim,cristies
btw...la mine,colajul e pe desktop...la indemana...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cris_mario spune:
cap 70
evyme sunt superbe pozele,bb e un scump
danasor sa poarte cu placere Anastasia achizitile
fff tare k s-au int lorex si danasor
m-a terminat elefantica cu torturile alea si plateea cu coltunasiiii
alexutzza si eu i-am dat akm 3 zile 2 lingurite cu apa ....doar atunci
la mine in curte e fff ok,racoare,deci o pot tine si in amiaza mare in foisor care e sub un nuc
cristies abia astept sa vad cum te-ai descurcat cu rudele
eu ii curat ceara...nu toata,dar....
chiuie si gangureee muult...neasteptat de mult,e mai 'vorbareata' dkt era mario ...cateodata parca fluiera
lorex super semnatura ...e o scumpa ....bobitza .... in filmulet ...doamne cum rade ..te topesti
ruxita m-am uitata si eu pe norc pe str mea
la noi la Z hainutele sunt firma grain de ble sau Andreea Esca
gata 70
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
mandruta spune:
Buna dimineata! Multam de cafea!
Azi-noapte ne-am cam foit. A prins un somn devreme aseara si s-a trezit des, asta ca am laudat-o ieri. Acum doarme. Se odihneste sa fie fresh la marea ieseala. Va pup!
Alexandru Lucian de Roco1617
Simon de Amiss_zip
Alexandru de Monnica
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
Nik0le spune:
Neatza!
La multe lunite Alexandru de rocco si Simon de amiss!
mariucasara, multumesc pentru sfat, sigur o sa-i dau cereale cu lapte praf de la 5 luni, cu lingurita. Ma gandesc ca daca o alaptez exclusiv nu e graba asa mare, chiar daca e asa slabuta. Poate recupereaza pe urma, sper eu...
Cata, felicitari pentru cresterea Irinei! S-o tina tot asa! S-ar putea sa nu fie numai ceaiul, se apropie si ea de 4 luni, poate si asta contribuie la linistea voastra. Nu de alta, dar si la noi e liniste de cateva zile, desi io beau ceai din ala de nu stiu cand. Nu stiu ce sa mai cred cu Isa, miercuri a facut 7 zile de la contact si azi e vineri si niciun semn. M-am blindat cu mixtura mentolata si antitermice, acum astept. Am uitat sa-ti zic ca m-am distrat cand i-ai propus sotului tau sa-i dea Irinei laptele cu lingurita. Multumesc pt apreciere, da, e lunga tare Irina mea, am masurat-o si are 65 cm! Fotomodel in toata regula, ce mai, Kate Moss scrie pe ea...
al3csa, ce diversificati sunteti! Succes in continuare!
mandruta, bafta la depunerea dosarului!
lorex, imi pare rau de incident, nu cred ca Iuria o sa ia ceva din atata lucru, plus ca tu ii dai anticorpi la greu prin laptic.
haircut, ma bucur ca a acceptat Maia lapticul nou, imi pare rau ca aveti de tras atat... de incurajare, sa treaca toate! Abia astept sa vad pozele cu camera Maiei! Si eu am decorat-o pe a Isabelei, dar cu stickere, nu m-am incumetat la desene.
MP Multumim pt cafea!
bubu, la multi ani sotului! Multumim pt bunatati!
cristies, ieri am avut ambele fete acasa si n-am avut timp nici sa mor. O sa mai incerc la Stanciu, poate am noroc.
mandruta spune:
Bubu, sotului! Petrecere frumoasa!
Avem tort! Uraaaaaaaaaaaaaaa!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
decenuela spune:
cristies....n-am fc nik la stanciu ca am prg marti la 4...asa ca fetili...da-ti PM cu numele si nr de tel ( asa mi-a cerut) daca nu reusiti sa faceti prg.
cu religia ...no comment...fiecare are convingerile sale...fiecare simte si crede in felul sau...personal simt ca sunt mai aproape de d-zeu cand fac bine..decat daca rezem poarta bisericii...mama de ex e invers..ma rog..de aceea ma abtin..dar atata timp cat un om nu face rau nimanui...mi-e indiferent in ce crede
cris .d..felicitari cu ema..creste....iar cu mama......de ex jiji tuaseste...dar eu cred ca nu e tuse ci e seaca ca si cum ar avea ceva in gat..ca tot face vocalize....socrela ieri dimi...tzarrr...mai tuseste..du-l la medic....dupa amiaza tarrrr...mai tuseste..l-ai dus? evident ca am facut gura la fi-su...parca as fi de 2 ani si nu-mi pasa de plodul meu....aseara....in timpul conferintei web...de fiecare seara a stranutat....ca na mai stranuta...io zic sa nu-i faceti baie..se poate si la 2 zile ca e mare...ma lasi?????? evident ca i-am facut...ca e un ritual la noi....
nu mi-a placut niciodata cicalelea si datul cu parerea ...sunt cam isterica pt ca..oricum fac cum ma taie capul...maica-mea vad ca nu se baga...ori ma stie de nebuna..ori...a cam uitat cum se face...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...