Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

hello
Vladi- daca nu plange de foame nu vad rostul LP. Mai mult ca sigur nu-l va accepta oricum.
Uite trandafir catarator pt tine.

Irina- cum mai e Rares ? mai are colici?

Delia - frumos Davidutzul.
Iar am uitat ce vroiam sa zic

O floare de cactus pt toate fetele.

Si pt fetele la cura o portie de coacaze / Ajuta la slabit si contin vitamine si antioxidanti.

ma duc sa dau la pompa..

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Honey,cactusul e adevarat , din colectia ta? E superba floarea!
Si eu am cacazi, dar aici la noi nici vorba sa se coaca inca..e frig!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Mihaela - Maya face asa apos - spumos si se mai si irita de la el cand mananca ma.sa un kg de capsuni pe zi.

Fetelor voi folositi bephanten ?? jur ca nu am vazut crema mai proasca ca asta. Cel putin pt noi

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Honey, vezi ca Bepanthen-ul e de 2 feluri: trebuie sa fie pt eritem fesier. Oricum noua ne merge mai bine cu Sodocrem.Si oricum il dau foarte, foarte rar..doar cand vad ca e putin rosu.

Fetele cu dermatite la bebei, nu aveti voie sa le faceti baie cu infuzie de taratze?? Zau daca exista ceva mai hidratant..
La nastere Codrin arata ca un crocodil pe tot corpul..tot se jupea.Era asa de uscat incat aproape ca facea rana la incheieturi. Si din spital mi-a zis sa nu dau copilu cu nimika si sa ii fac tot a doua baie cu infuzie.
Deci are o piele de invidiat si nici in ziua de azi nu il dau pe corp cu nimik dupa baie..nu facem masaj cu ulei sau alte creme..
Facem doar putina gimnastica in apa!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Intru si eu scurt ca-s rupta de oboseala.
Suparata pt ca :
1.Geo suge fff des la 2 ore la 2,30 ore.
2.Si el se tine de panarama cand suge ca-mi vine sa arunc toate jucariile de pe sus la care sse rasteste.
3.Nu accepta apa sau ceai.Nici nu mai stie cum se suge cu biberonul il molfaie si se stramba.Azi i-am dat apa cu lingurita si atata s-a hlizit a zis ca facem gighi gighi si a dat-o pe el s-a facut ca o broasca.Oricum tot la tzitzi e speranta.
4.Are piele uscata de nu stiu ce sa fac.Chiar vad ca se irita in zona coatelor acolo unde se pliaza mana.Chiar e aspra roseata aia.Am dat cu Sudocrem si mai trece dar...reapare.De obicei pt fund folosesc o crema bio cu zinc si galbenele care este geniala.Nu am avut probleme cu bucile pana acum.
5.Sexul este o problema.Am niste dureri si niste usturimi!!!Sotul mereuzice aca am ramas cu colul inchis si ca in baza lui nici acum nu nashteam.

Bucuroasa pt ca :
1.Nu se constipa ba chiar are ore fixe de kk si face cum trebuie.
2.E veselie mare pe el de cand se trezeste.
3.Si-a facut singur un program bine stabilit(ca un ofiteras care se respecta).Se scoala la 6 si ceva dimi, se joaca apoi papa si apoi face nani pe la 9 vreo doua ore(si mami cu el ca merita),apoi iar joaca (ce-i pasa lui?ce griji are?) iar tzitzi si apoi nani de la 2 la 4 si apoi iesit afara.de cand cu caldura asta evit sa ies mai devreme de 4 si dimineata nu apuc sa ies asa devreme.Seara la 9 baita ,inainte de baita stat la bucile goale si pishunit prin pat ,baita cu fleoshcaiala de rigoare,apoi masaj si apoi tzitzineala presarata cu rasteala la jucariile atarnate de lustra.Tzitzi se tine regulamentar cu o mana si cu cealalta se zgaraie mamica pe spate ca sa simta si ea ceva.Tot programul asta e presarat de partide scurte de tzocaiala a tzitzicii si limbeala(scuze dar altfel nu stiu cum sa-i zic ca aia e!).Dragoste mare , bre!Nu stiu cum o sa-l intarc pe asta miku',zau!Noaptea se scoala pe la 3,4 sau 5 depinde de vise cred, suge putintel asa, de sete, si se introduce la loc in patucean.
4.Am scapat si eu de hemoroidul cu care ramasesem dupa sarcina (asta ca sa nu ma simt pustiita de tot dupa expulzarea maimutzicii) cu niste homeopate.

Gagici va vad ca mancati capsuni.Eu stiam ca atat capsunile cat si kiwi mancate in timpul alaptarii pot da alergii ulterioare copiilor.Al meu sot a avut probleme cu capsunile cand a fost mic si socrela mi-a zis ca a mancat dar ca habar nu avea de asta.Zic si eu.oricum eu nu mananc pt ca nu mi se pare un efort prea mare ca sa poata si Geo manca capsunele fara prbl.
Noi folosim aerul conditionat la greu si asa usuca mucoasa nazala!!!Ii pun eu ser dar iese un show de zile mari.Si daca iau umidificator, ii anihileaza aerul conditionat efectul.Deci dupa sistemul cand fu Tache nu fu Tica...
Oana meserie bicicleta.Dau si cu 3 vouchere de la remat?Nu de alta dar cu 80 de milioane ...mai pui putin si iti iei masina.Oricum mersi ca te-ai gandit la mine.pe tine si frumosul.
Am citit si ca va plangeti de greutatile bebicilor.Geo a luat in 1 luna 1 kg,apoi in luna 2 vreo 800 gr si acum vreo 700 gr.Faza e ca e tare rau de caldura si desi suge mult transpira la fel si sa nu mai vorbesc de faptul ca da din toate alea cand suge asa ca baga in el a paguba ca simultan tot ce suge se si consuma.Zici ca am in tzitzi duracell.
Felicitari sarbatoritilor si proaspat botezatilor.O sa vad si poze.
Nibi am vazut frumusetea aia de rochie.Ptiu!!!!Ce fain!
Asteropi daca pui tu copchila jos si plange..ia las-o matale acolo si abureste-o cu o jucarie ceva.Sa vezi ca accepta si jos.Al meu chitzaie o secunda si dupa ii trece.Vrei sa te cocoshezi?Nu trebuie sa faci numai ce dicteaza ea.La inceput si Geo voia numai in brate si adormea la fel.Acum adoarme singur pe pat nici nu prea mai suporta sa-l tin in brate ca sa-l adorm.E barbat ce mai tura vura.
daynara faina poza cu Ivan.Silvana nu mai zic!{pup]
Andra seamana tare la comportamment Ianis cu Geo.
Delia13 hai sa punem de-o intalneala.
Miria io am vazut fainucu tau de baiat.Dulce foc.Cat despre Dami....incepe sa-mi fie teama ca vor veni si la nooi discutii de-astea si nu stiu cum va reactiona Geo.
Rebiana,Vladi, Bumbita,Oanka,Kossir,Andira,Bluekidoo,Babyangel,Mihaelagrosan,Vio,Castelana,Ioanact,Child,Ate,Ioanaa,Cori,Honey

Gaby mi-am amintit ca ziceai de barbat.Rupe-i gura.Sparge-i capul.Io cred ca am avut norocul sa nimeresc barbatul rarissim.In afara de faptul ca nu face mancare si nu calca....face de toate.A!nu schimba scutec.Si nu pt ca nu stie ci pt ca mereu am fost eu aici sa-l schimb.face curat,face piata,sta cu Geo,ne alinta,ne face toate poftele(mai mult mie ca de poftele lui Geo ma ocup eu)...ce sa mai.de pus pe rana(dar nu pe epiziotomie,cezariene sau alte cele)

Vaai ce mult m-am intins.Fug sa fac baie.Maine fac un cremshnit ca am musafiri la pranz duminica si bag si o ciorba de vacuta ...asa de diversificare...

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brumari spune:

dayanara - ma hotarasem sa astept pana maine cu supozitorul

Raportam si noi ca am reusit sa facem kk astazi fara nici un efort si fara supozitor, de ne-am murdarit si pe burtica si am intrat direct in baitza....

in legatura cu pbanthen-ul ... la noi merge foarte bine

Am avut si noi probleme cu dermatita atopica..care in prima faza ne-a spus ca este din cauza laptelui meu gras...si abia dupa o luna dr ne-a zis de dermatita... Ne_a dat elocom 5 zile si crema Stelatopia de la Mustela. Dar cu eu vazusem o ameliorare si ca elocomul ar contine cortizon am renuntat la el si am dat doar cu crema de la Mustela...se pare ca a avut efect ( sau poate doar ca era deja la sfarsit). Oricum deocamdata dupa baita ii fac masaj doar cu ea.

Apropo de scaunul de masina, parca mai citisem anterior, dar nu mai retin sigur...de la cate lunite incepeti sa il folositi...eu as vrea sa ma deplasez si singura cand sotul nu poate dar imi este teama sa nu fie prea mica.... trebuie sa mai studiem scaunul de masina pe care l-am primit sa vedem ce pozitii are...

Am plecat langa Perluta mea ...ca tare draga imi este.
Vazut si toate pozicile cu iepurasi tare frumosi si haiosi si cu povestioarele lor..care mai de care mai sensibile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

ella ce m-ai distrat cu colul in care vrea sa ajunga barbatul si-l reclama ca-i inchis :)) Da' chiar asa ambitios e barbatu-tau, sa ajunga pina in col, Doamne iarta-ma???

altfel, e reconfortant sa aud ca mai ai si tu probleme cu alaptatul, ca erai de-a dreptul enervanta cum iti merg tie toate bine :))
(eu zic ca tu stii de gluma, da?)

poate ar fi timpul sa-ti gasesti un ajutor permanent, bona, menajera sau 2 in 1 ceva, ca prea le faci tu pe toate. Esti tu vrednica dar mai meriti sa-ti tragi si sufletul, superwoman ce esti!

vezi cu crema aia cu zinc... zincul usuca. Eu prefer de 1000 ori ca ingredient activ panthenolul, ala caree in Bepanthen si altele, fug de zinc ca de naiba, ala cred ca e bun pt rani umede, nu la piele uscata.

eu am zone d epiele f uscata si folosesc Uriage Emolliente Extreme (sau asa ceva), o crema super-buna, ti-o recomand pt zobnele uscate la Geo. Daca e naspa rau si nu se rezolva cu asta, poti trece la gama Uriage medicala, e o crema pt uscaciune localizata, concentrata, care crapa pielea, se cheama Uriage K... ceva, am un lapsus acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Aha!!! eu m-am intors de la chef de intalnirea de 10 ani de la liceu!! a fost chiar fain sa mai schimb si mediul! la un moment dat am luat0o pe Joy cu mine si of course ca a primit o gramada de complimente!!#

Ella nu rezolv nika daca ii rup gura, si la cate kile am zau de nu as putea asta al meu e traumatizat din copilarie de un tata autoritar si violent care nu ii lasa sa faca nimic. i-a pocnit pe amandoi fratii si cand aveau 20 de ani. naiba`n capu lor de tati nebuni de cap! am jurat ca daca da cineva in copilul meu le rup gura! si doamne fereste sa fie ala tac`su ca il trimit la masa la reeducare!! Geo al nostru pare a fi un nazdravan in toata regula! face din tine ce vrea clar!! de intarcat clar nu stiu ce ii faci. mie una imi e groaza ca o sa cad in depresie cand nu mai alaptez!!! doamne ce ma fac????

Astero mi se rupe sufletu de tine cand aud ce patimesti cu fata!! nu crezi ca i putea sa o lasi sa mai si urle?? eu am un soi de nesimtire din cand in cand si o mai las sa mai si suspine cate 5 min. Am si leagan electronic si e super ok in el. daca chiar i se face urat, ma pun in fotoliu cu leaganul in fata si ii povestesc!!

Vladi eu zic ca asa sunt eu, da sa nu te superi pe mine! cred ca totul vine din capsorul tau ala ocupat si din oboseala! sunt sigura ca daca tu iti gasesti echilibru (zen, feng shui, whatever shui)
Floricica o sa gate cu fitele si tzatzicile isi revin!! Si la noi se dau lupte cu tzatzicile dar nu o bag in seama!!

Bumbita parca tu ziceai ca iti sare inima din piept cand papa de faci mustati de lapte??? si mieee la feeelll!!! mananca cateodata asa de mult ca incepe sa ii curga din gura ca ii e lene sa inghita!! si dupa zici ca e cetateanul turmentat!! off ca trebe sa o filmez odata!!

Honey misto rau coacazele tale!! am cumparat si eu anul asta dar nu cfred ca apuc sa faca fructe pana la anu!! oricum slab cu florile anul asta!! bujorii nics...

Ati facut careva socata??? o bunatate!!! ma ling pe botic si acuma!!!

Babyangel si Miria desi alaptez m-am hotarat sa tai din paine si dulciuri!! poate poate ajung si eu macar la 80!! Babyangel felicitari pt cele 4 kile date jos!!!

Miria apropos de moarte si cum sa ii spui!! pe mine m-au dus ai mei la cinci ani la un film in care un copil isi pierde paritnii si ramane singur !!! am urlat si am plans cred ca 4 zile atunci si i-am pus pe ai mei sa promita ca ei nu mor niciodata!!! de atunci cosmarurile mele cele mai mari sunt ca moare mama!!! v-ma povestit eu odata:((

va rog frumos uitati-va voi inainte la filme ca sunt urmari serioase!!

Ii citeam lui Joy din basmele romanesti!!!! HORRORRRRR!!!! ce naiba de popor defect sunt frate??? ex:

1. Gaina babei din povestea pungutei cu doi bani ii face babei o margica. baba crezand ca isi bate joc de ea O BATE PANA O OMOARA PE GAINA!!!

2. Capra din capra cu trei iezi, uitand ca razbunarea e arma prostului il ucide pe lup dupa ce i-a mancat iezii.

acestea fiind citite, am trecut la hans christian andersen. ce aberatii mai gasesc si acolo ma tin la curent!!

Kossir si eu vreau la mare incredibil de tare!! cum e piscina aia mica?? hai pune niste poze sa imi clatesc imaginatia cu marea!! va dati seama ce aerosoli face sofia?

Ioana cum sunteti cu hidrocelul?? pe sot lasa-l in plata domnului!!! zici ca au ardei iuti bagati in fund zau de nu!! asa mi s-a luat sa tac si sa inghit, dar na!! hai pupici pe obraz suparat de ardeleanca mea!!! muuuuaaaaa

Roxana esti mortala cu alegerile tale de potentiali barbati pt fi`ta!!! chineza ai?? si ce te faci daca Delia se muta prin Azerbdajan?? nu au fost reactii dupa vaccin asa-i? am vazut pozele cu rochiuta:) are un stil de mi se rupe Silvana de nu se poate!!! de acolo de sus din Stokke altfel vede lumea!!! mi-e dor de povesti pe mess!!!

Castelana ma bucur tare sa te citesc!! mi se pare cam aglomerat pe la tine si nu as primi eu pe nimeni pe motive de lene!! dar na, tu fata subtire, nevasta de diplomat pastrezi aparentele!!

pe oricine am uitat, iertare si fara suparare!! am venit acasa de 2 ore si numai recuperari de citit fac!!!

va pup pe toate si pe cupchii!!!

Aaa... cori :)) exista viata si dupa cezariana!!! da lubrefiata rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Hai ca pana se incalzeste mancarea mai stau si eu un pic la vorba.

Raportam si noi adormit rapid in seara asta si fara mult scandal

dayanara multumim pt compliment :) am vazut-o si pe silvana in rochita cu copanase delicioase.
andra, merci, sper sa fie bine cu vaccinul luni.
Ioanact, scumpa foc Ioana si ce micuta era :)

Ella
, m-am distrat cu mesajul tau, vorba lui Vladi, ambitios barbat mai ai

Am uitat sa zic, Brumari, ma bucur ca ati reusit Ce bine trebuie sa se simta burtica puiului acum

Eu m-am cam suparat in seara asta Pe episod ce trece ma conving tot mai mult ca barbatilor daca le dai un deshti iti iau toata mana. A venit si sotul meu intr-un tarziu de la peste, pe la 6 jumate M-a enervat la culme ca ma bazam pe el sa ma ajute la baita si cand colo, parca vedeam un film in slowmotion, a facut si insolatie cred, s-a simtit cam rau si era rosu ca racul...am doi copii acum, ca bine zicea cineva pe aici! Acum sforaitul lui imita uscatorul de par, cred ca de asta doarme fii-mea asa linistita

Fug si eu sa pap si apoi la somn. Va las niste pozici cu sarbatorirea fetei pt 2 lunite, cu intarziere de cateva zile...deh, parinti dezorganizati! http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#5479007760853054322
si alte cateva de luna asta http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aTreiaLuna#
Somn usor!

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Honey stiu ca ai zis ca sotul tau e electronist si ca ai o groaza de aparate prin casa? nu ai cumva un pick up in stare functionala de vanzare?? miam gasit discurile din copilarie si imi doresc mult sa le asculte Joy si nu mai am pickup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

multumim de complimente

fetelor dar ce aveti zilele astea, ca rad de mor...auzi corimami cu epi a ei, anca cu crocodilul - dragul de el, de gaby nu mai zis...m-am spart cu povestile horror

ioana dulce rau ioana ta in poza cracanici, iustina pare seamana cu ioana dar eu o vad ca pe tati in curand

bumbita imi place ilinca tare mult, a luat ce e mai frumos de la amandoi si are o poza unde pune buza de jos peste aia de sus, mor de drag cand ii vad asa botosi

vladi chiar zilele trecute imi trecuse prin cap sa intreb alti parinti pe forum, dar n.am chef asa ca te intreb doar pe tine ca.mi ajunge, tipicariile astea sunt ok? eu am momente ca ma urc pe pereti de nervi, abia cand ai zis ca tie ti se par usor de crescut copiii astia, am vazut si eu partea plina

anca

gaby, ce frumos tre sa fi fost la reuniune...
hai ma ca lupul merita , cum adica a mancat iezii?

lasa sa plece delia in azerbadajan , ca john ramane unde vrea el, oricum dragostea nu cunoaste frontiere sau limbi :))))))

brumari in scaunul de masina zis scoica in popor, ala de 0+ luni il pui de la nastere, sunt tari care nu te lasa sa.l scoti din maternitate fara asa ceva

ella gaby vladi...cine mai scrie posturi lungi...pe voi tre sa va citesc incet si de 2 ori, ca pe cartile bune, asa ca ma duc sa recapitulez

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Buna dimineata,

haideti la cafeluta fetele, ca eu deja am luat si micul dejun si cafeluta ..de toate.

Piticotul s-a trezit la 6 si 15 minute si de atunci povestim si "pedalam" nu stiu zau unde vrea sa ajunga, dar stiu ca are viteza mare..

Vorbind de program, vad ca al meu incepe sa nu se mai trezeasca noaptea...ceea ce ma incanta. Dar cand se trezeste la 6 nu mai doarme pana la 11-12. Cand se trezeste la 5-5:30 mai am sanse sa doarma dupa aceea , dar nu intotdeauna...
In rest , noi avem un somn mai serios de pe la 2-3...si doarme cam 2-3 ore. Mai atipeste seara de pe la 7:30-8 , dar de obicei il trezesc eu la 10 sa ii fac baita..

Ela, incearca infuzie de tarate pt pielicica lui Geo..sunt grozave!

Honey , tot te aud ca Maya nu isi tine capul bine...pai la varsta asta nici unu nu il tine foarte bine...totusio poti ajuta daca o pui de cateva ori pe zi cate 10 minute pe burtica, si o lasi sa se chinuie singurica sa-si intoarca capul.

Dayanara , stai linistita ca Silvana e a ta, nu a lui tati! Culoarea nu e a ta, dar in rest...E sukara rau, ce mai!Si dolofana bine! Pupam colacei

Gaby, m-am distrat rau cu povestile citite lui Joy Cred ca cele mai bune povesti ar fi cele inventate de noi!Fara violente!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput