Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

[quote]citat din mesajul lui Brumari

dayanara - ma hotarasem sa astept pana maine cu supozitorul

Apropo de scaunul de masina, parca mai citisem anterior, dar nu mai retin sigur...de la cate lunite incepeti sa il folositi...eu as vrea sa ma deplasez si singura cand sotul nu poate dar imi este teama sa nu fie prea mica.... trebuie sa mai studiem scaunul de masina pe care l-am primit sa vedem ce pozitii are...
Brumari, eu am luat un scaun de masina din grupa , adica de la 0la 18 kg, cu 5 pozitii la spatar..il folosesc de la 6 saptamani..
Voi cauta o poza ca sa vezi cum sta, ok?

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Brumari uote poza de care iti ziceam:
scaun masina! Eu zic ca sta tare comod in el

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

vladi,

periculos rau Feeria asta!!! am fost si eu ieri, 2 ore in plimbare ca a stat tata cu bebe, sa ma recrereez, si am "spart" 800 lei.
ca am gasit carusel pt bebe f haios cu albinute (210 lei) dar are multe melodii si o luminita, chiar dragut. e f incantat de el, se uita si rade. si am intrat intr-un magazin cu rochite si am luat 3 . una de zi, una mai eleganta si una pt botez de care sunt fff mandra, ca nu o sa mai trebuiasca sa alerg prin magazine dupa ea. am scapat de subiect. mai imi tre sandale si geanta si gata!
in rest in carrefour nu am luat decat pampers ca deja sparsesem banii, si tre sa slabim nu?? by the way, tot la kilele alea sunt (60 kile si mai tre sa dau 8 )

a... am lasat pe bebe cu tatal meu (bunica-su), care mai sta cu el, stie sa ii dea si biberon. dar... ieri a trebuit sa il schimbe de pampers, prima data, si fiind singur nu mi l-a mai aduc mie sa il schimb. si au iesit la plimbare in parc. cand mi l-a adus acasa, ce vad ???? avea pampersul pus cu spatele in fata, , cum o fi reusit???? si evident pe langa era pipi si caca, murdar pe body si salopeta, peste tot!!! bine ca nu prea facuse kk.

mami de Tudor Cristian 23.04.2010

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fete!

Sunt ametita, dar linistita.
Bebe e mortal, iar Dami cuminte.

Suntem de cateva zile singure acasa, ca sotul fuge sa mai faca ceva la casuta de la tara ca sa ne putem muta cat de curand.

Odata ajunsa acolo, ma vad intrand ii paine si aranjand totul cum stiu eu. Abia asteapta si el asta! Ca poate s-o lasa mai moale cu treaba si sa stea prin livada, deci imi netezeste terenul

As avea planuri 1000 pentru mine, dar n-am timp fizic.

Vreau sa ma tund si sa ma vopsesc....neagra. Nu stiu cum imi va sta, dar tot ma fac. Am mai fost, dar aveam alta varsta, alta coafura, deci acuma nu-mi imaginez. Sper numai sa nu ma transforme in mai rau, ca negrul ma cam imbatraneste.

Apoi, vreau la pensat si bronzat.
Daca tot n-ajung la mare curand macar sa ma colorez nitel, ca farca sunt Fantomita.

De slabit, putine sanse oricat ma chinui. Si e asa debusolant de mai ca-mi vine sa renunt, nu ca as face-o, dar tot la 79kg a intepenit amaratul de cantar si defect nu-i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !!

Roxana - hahaha si eu la fel fac cu mesajele lungi credeam ca doar neuronul meu de defect si nu poate sa proceseze.
Tara de tot Silvana. E superba, imi place mult cu ii sta cu batic, sa-i mai pui.
Sa incerc si eu nu Maya desi ea nu suporta nimic pe cap nu am vazut asa fitzosenie.

Ella - subscriu la ce zic fetele despte tarate.
Eu ii fac baie beblunei o zi cu sampon si o zi cu apa in care pun tarate si galbenele. In ziua in care ii fac baie cu sampon ii dau cu ulei de migdale in cealalta zi nu-i dau cu nimic. Asta daca are chef de masaj daca e fomista, o las si neunsa.
Hmmm zici ca e uscata pielea in cot si un pic rosie ?? n u e asa si pe manute sus unde se termina degetele. Asa se manifesta la mine alergiile "light". nu trebuie sa fie si la voi la fel dar urmareste.
Eu fac asa la bere ieftina, daia la 2 l la pet.

Gaby - nu cred ca am pick up, daca aveam ti-l dadeam free numai sa scap de ele. Sigur avem motosare de pick up pt ca unul e pus la umidificator ca facea prea mult zgomot domne.
Roxana te inteleg cu tipicarii, daca si fi,sa e la fel ma mut.

Anca e cat se poate de adevarat cactusul se si vede in spatele florii. Si inca floarea astuia nu-i asa de impresionanta . Altii sunt si mai si . Pot prind unul misto azi desfacut cat e soare sa-i fac poza.

Anca , andra - imi fac griji ca tot citesc pe net cum isi tin unii capul de la 2 sapt , din maternitate si alte minuni.
Pe burta o mai pun , nu-i place, dar cat sta pe burta numai cu capul ridicat, zici o o frige daca il pune jos.
Eu ma badeam ca deja trebuie sa-l tina bine.
Am mai zis il tine dar se sprijina cu barba pe umarul meu. Fara sprijin il tine decat cateva secunde si incepe sa-l balangane.

Vladi - trnadafirul ala e batran si nu mai e in forma. uite copilul care e mult mai in forma.
Mai imi plac si astia dar nu se vad bine in poza. trebuie sa incerc una cand bate soarele in ei. Sunt mici cam un metru , iar florile nu sunt mai mari decat oul de prepelita , in diferite nuante de roz si parfumati.
Imi amintesc de casele de vacanta din Italia

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Daca nu intelegiti nimic din mesaj sa nu ma injurati prea tare ca s-a trezit bebeluna si nu ma mai lasa.

Vio - uite de asta nu las eu pe nimeni sa puna mana pe copil. Bine eu exgerez un pic, tata nici nu a tinu-o in brate pana acum ,dar sa iasa cu ea la plimbrare/

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

DENISA - E greu de intretinut trandafirul? Adica, trebuie sa-l tai cumva, sa-l "imbrobodesti" iarna sau mai stiu eu ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Na si ce daca i-a pus pampersul invers? a facut caca pe haine:) mare scofala:) se spala! va dati seama catamai iubirea pe bunicul ala care s-a chinuit sa ii puna pampersi desi nu o fi vazut vreodata in viata lui?

Honey.... multam de intentie!!!

eu am lasat pitica ieri cu mama a nush cata oara si va zic eu ca nu au nimic fara noi!!! daca le lasam hranite, mai ca nici nu au nevoie de noi:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

andira mi-am adus aminte ca m -ai intrebat de indemnizatie!! am primit-o dupa 2,5 luni!!!

miria unde te muti?? spor la planificari. sa dea dzeu sa iese asa cum vrei tu!!!!

Mergi la inceput

Ce frumosi copilasi vad in fiecare zi din pozele voastre!!

Ce rotofeie si dulce cu baticutul pe cap e Silvana!

Eu stiu de la a mea, ca orice ii puneam pe cap gen: bentita, batic, fes, i se strangea ca un mot in varf, din cauza de cap ca o bila.

Mergi la inceput