Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioanact spune:
Buna!
La multi ani, NATI! Sa fii sanatoasa si fericita!
La multe lunite si anisori, DAVID ANDREI!
Vb de cand stau bbei in fundulet nesustinuti..uitati-o aici pe Ioana..cred ca avea vreo 5-6 luni. Cam de la 5 luni ii putem pune intre perne sau depinde de copil.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
andra_s spune:
roxi e mortala silvana e asa scumpa in rochita si cu baticut pe cap
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
alina ce tare este si ioana e o frumusete, ce bine ii statea cu bascuta si cat de bine seamana justina cu ea
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
CoriMami spune:
Denisa - ai fost tare cu epidurala, la asta nu ma gandisem
Roxi- Silvana e scumpa foc, si mie mi se pare sincer ca seamana cu tine! Iar rochita...e super shic! Cate grade erau afara de avea pulpitele goale? (miam miam, putem sa muscam putin din ele?)
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family
mihaelagrosan spune:
Mersi fetelor pt. raspunsuri.
Oana am fost la prof. Miu de la Pedi II si la conf. Butnariu de la Pedi III. Ei au tratat-o si de sepsis.
Ioana28 multu de aprecieri. Mai da' cum puteti sa nu vorbiti unul cu altul? Eu as innebuni. Noi nu ne ducem niciodata la culcare suparati.
Eu nu am avut de data asta epiziotomie, doar o micuta ruptura care s-a vindecat intr-o sapt., dar ma doare si pe mine putin la sex. Oricum sa stiti ca dupa cum imi amintesc eu, parca dupa 3 luni trece de tot.
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
vladimirescu spune:
mihaelagrosan Floricica dupa 4 zile a facut kk f subtire, fara grunji din aia, si maro deschis, nu coloarea mustarului. Am observat ca kk de o zi (proaspat, cum ar fi) e mai galben, kk de mai multe zile e tot mai maro.
Nu-i dau inca LP, astept sa faca 3 luni (pe 13 iunie) si o sa fac media, cum zici, banuiesc ca incropim noi 700 g in medie :)
Totusi nu pot sa nu fiu ingrijorata, sinii sint tot mai moi, probabil pt ca nu mai inghite cit trebuie si nu stimuleaza productia. Mi-e groaza de pompa, n-am mai folosit-o din a 2-a saptamina de viata, cind am terminat cu supraproductia si nu a trebuit sa mai detensionez sinii. Beau ceai de anason si fenicul in loc de apa (bine, cu tigara la el, daca puteti crede, ca sa mi se para mai gustos, zici ca beau cocktail Cosmopolitan daca ma vezi :)) Sa nu-mi ziceti s anu mai fumez ca inhiba lactatia, stiu, dar nu cred ca e asa de serios efectul, cu Vladimir am fumat mai mult de 1 pachet pe zi cind alaptam si totul a fost bine, acum nu mai fumez asa mult, dar asta ma tine relativ calma, ca-s cam colerica de felul meu...
Honeybaby pt trandafir catarator ! Fix din ala am si eu in curte, are peste 30 de flori acum, mi-a indoit suportul :)
dayanara ce dulce e Ivan, cum ti-a pazit el locul in pat si la computer cit ai fost la spital! Te iubeste tare mult si te apara, mititelul! Asa e si Vladimir, desi se manifesta altfel, si de aia ma simt mereu vinovata ca nu stau mai mult cu el... Hai sa ne straduim mai mult!!!
vladimirescu spune:
ina ii dau mai des acum, la 3 ore dar mai des la 2-2,5 ore, de cite ori plinge si au trecut 2 h ii dau... ca macar daca maninca putin m-am gindit sa-i dau mai des, poate in total baga mai mult... Nu mai e deloc asa fan sin ca inainte, cind il primea oricind si nu-i dadea drumul decit cu lupta. Acum cind suge se foieste, vorbeste, se joaca, se uita pe pereti, maninca in dorul lelii de parca niciodata nu-i e foame, asta nu prea inteleg...
Corimami esti haioasa rau azi !!
Bumbitza multumesc, o sa incerc si eu pozitia
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Neata! Noi am avut un record de somn azi noapte. De la 10 la 5.20. Eu m-am tot ridicat sa vad daca are de gand sa se trezeasca. Mama nebuna. |
Oana, asa am facut si eu cand s-a trezit prima data la 5:30..ma trezeam eu din ora in ora(fara exagerare) sa vad daca e ok, mai ales ca eu il pun sa doarma pe burtica..ma gandeam sa nu cada vre-un plus in patut..
Ei acuma , daca se trezeste la 3-4 cateodata deja ma intreb ce are?
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
babyangel spune:
Andra Ianis este si el mare tinand cont ca el s-a nascut mai mititel...si va recupera el si mai bine. Important e ca e frumos di sanatos!
Kossir, macar cu niste poze cu marea si plaja sa ne alegem si noi
Dayanaranu am apucat sa-ti spun bafta la vaccin, pt ca internetul a mers din nou ca porcu, dar sper ca Silvana e ok si fara nici o reactie.
ANDIRA SA-TI CREASCA NATI MARE SI SANATOASA, SI SA O ASCULTE MEREU PE MAMICA EI DRAGA!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaa28 subiect kk 3 luni face peste 3 zile si are 6.600 si 63? cm. eu lungimea nu cred ca se poate aprecia ff corect. Oricum nu e lung dar e indesat, avem bulanase apetisante Dar eu cred ca nu e o problema nici cu cei ce iau mai putin in greutate...in timp se compenseaza cresterea. Atata timp cat dorm, zambesc si ganguresc...ce mai, sunt bine! |
Ioana, cum adica nu e lung la 63 cm?..Pai la 62 sunt hainitele de 3 luni.Acuma..basketbalist nu e..dar e lungutz totusi..
La voi estimeaza lungimea sau il masoara pe chestia aia de lemn?
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin