Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 8
xela_07 spune:
beau si eu o cafea cu voi ca tare buna mai e .
am citit mai mult pe sarite ...
si am pus si noi cateva poze pe contul comun. miremia
am spalat un biberon pe care-l aveam de la Andreea, pompa pe care nu am folosit-o niciodata la Cristi si le-am bagat la aburitor. ne pregatim de strambaciuni dar usor usor tb sa-l fac sa ia biberonul pentru saptamana viitoare cand voi fi plecata cate 5 ore, doua zile consecutive. sper sa nu avem complicatii sa refuze sanul dupa aventura asta ca o sa ma impusc .
am vazut super poze cu super bebelusi, iar pozele lui catalutza cu ei dansatori m-au dat gata. sunteti tare frumosi .
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
xela_07 spune:
apropo de kg, noi aveam la 4 luni 7.2 kg si 62 cm. cred ca ne inscriem la locul 2 dupa bebe de Ruxita. daca nu-i dadeam doar LM intram la idei ca se umfla copilul de la LP, asa ... soarta.
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Mai vrea cineva bibe de la Tommee Tippee? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
buna,pana recuperez eu din urma spune-mi te rg cat costa unul ..pls....
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
bubu_bu spune:
neata fetele!multumim de cafele
la multe lunitevlad,ioana,dionisios,mihai si lorena
doamne ma tot uit pe pozele noastre si asa frumos au evoluat puii
cris_mario spune:
neata
imi cer mii de scuze,nu am avut timp sa recuperez nmk
fimea a reactionat fff bn la si dupa vaccin,dr a zis sa nu-i dau LP ptr k a luat bine in greutate,eu am incercat sa-i dau LP si nu vrea,aaa si am luat ceai de la hipp,vad ca bea cate 15 ml asa
la botez a fost super....ploaia ne-a incurcat putin planurile, dar barbatii au dansat in ploaie,deci a fost distractiv ... Alexandra a plans fff mult la biserica,se incorda atat de tare incat nici nu a bagat-o la fund ptr k nu a putut ... a fost foarte fain,am dansat,ea a fost cumintica dupa aceea,a dormit relativ mult .... orikm am stat numai cu ea in brate k sa doarma...dk o lasam jos,ochii mari....deci sunt rupta de maini ... am mancat ffff mult ,dar nu s-a lipit nici un kil de mn ..la mir,iarasi urlete,daaaa muuulte se linistea doar la mine in brate .A primit fff multe hainute pe care sincer nu cred k va avea tmp sa le imbrace ptr k ii vor ramane mici fff repede, scaun de masa,muuulte jucarioare ,bijuterii
luni smotru,marti plimbare la mall cu puii,de ziua lor,ieri spalat, azi calcat+acte de la birou de rezolvat ... deci sper sa nu va suparati pe mine k am aparut doar sa va povestesc si nu am citit nimic
am pozele,dar nu am cand sa le incarc
miremia pls,un sms sau un PM cu ceva info despre bibe
va pup pe toate
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
irrinaa spune:
Buna dimineata!
Ne mai primiti si pe noi?Cred ca sunt 2 luni de absenta..motivata, oarecum.am fost plecati la parinti, apoi am avut ceva probleme tehnice( n-am avut net, apoi a crapat calculatorul –am pierdut tot, inclusiv poze).ei, acum avem net, luat alt calculator, sper sa fie ok de acum.
Mi-a fost dor de voi si o sa incerc sa recuperez cate ceva sa vad ce s-a mai intamplat.
Noi suntem bine, Vladutz creste-zic eu destul de ok.Papam doar tzitzi in continuare, exclusiv si, sper s-o tinem asa pana la 6 luni. La 5 luni avea 7,200 kg(nascuti cu 2,200kg).
In legatura cu alimentatia lui, am cam luat eu fraiele in maini.Adica…dupa dr de familie (care e si pediatru) trebuia sa incep diversificarea de la 3 luni jumate cu ..mar cu biscuite.am crezut ca mor cand mi-a zis…imi inghitisem limba.cand am vrut sa zic ceva mi-a taiat-o scurt:”Auzi, ma inveti tu pe mine sau eu pe tine?” cum sa incep diversificarea la 3 luni jumate? am iesit plina de nervi si am hotarat sa zic ca ea si sa fac ca mine(deocamdata nu ma mut de la acest medic pt ca s-ar putea sa ne mutam noi si o sa gasesc atunci ceva ma bun, sper).Dupa lista pe care mi-a dat-o ea, deja ar trebui sa ii dau si ou si branzica…
Incerc sa citesc si eu din urma si mai revin.
Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)
poze
mariucasara spune:
citat din mesajul lui xela_07 apropo de kg, noi aveam la 4 luni 7.2 kg si 62 cm. cred ca ne inscriem la locul 2 dupa bebe de Ruxita. daca nu-i dadeam doar LM intram la idei ca se umfla copilul de la LP, asa ... soarta. Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
Neatza...
Tot pe soarta dau si eu vina si pe mostenirea genetica dar la noi pb e exact invers. Sebi e slabut tare si e hranit cu LP. Sa mai zica cineva ca LP umfla.....Daca ar fi fost alaptat exclusiv siguuuur ajungeam sa ii dau LP....
Mamica de Sara si Sebi
AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui irrinaa Buna dimineata! Ne mai primiti si pe noi?Cred ca sunt 2 luni de absenta..motivata, oarecum.am fost plecati la parinti, apoi am avut ceva probleme tehnice( n-am avut net, apoi a crapat calculatorul –am pierdut tot, inclusiv poze).ei, acum avem net, luat alt calculator, sper sa fie ok de acum. Mi-a fost dor de voi si o sa incerc sa recuperez cate ceva sa vad ce s-a mai intamplat. Noi suntem bine, Vladutz creste-zic eu destul de ok.Papam doar tzitzi in continuare, exclusiv si, sper s-o tinem asa pana la 6 luni. La 5 luni avea 7,200 kg(nascuti cu 2,200kg). In legatura cu alimentatia lui, am cam luat eu fraiele in maini.Adica…dupa dr de familie (care e si pediatru) trebuia sa incep diversificarea de la 3 luni jumate cu ..mar cu biscuite.am crezut ca mor cand mi-a zis…imi inghitisem limba.cand am vrut sa zic ceva mi-a taiat-o scurt:”Auzi, ma inveti tu pe mine sau eu pe tine?” cum sa incep diversificarea la 3 luni jumate? am iesit plina de nervi si am hotarat sa zic ca ea si sa fac ca mine(deocamdata nu ma mut de la acest medic pt ca s-ar putea sa ne mutam noi si o sa gasesc atunci ceva ma bun, sper).Dupa lista pe care mi-a dat-o ea, deja ar trebui sa ii dau si ou si branzica… Incerc sa citesc si eu din urma si mai revin. Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004) poze |
bine ai revenit
vladut creste nu bine,ci spectaculos
cu pediatra,no comment...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui xela_07 apropo de kg, noi aveam la 4 luni 7.2 kg si 62 cm. cred ca ne inscriem la locul 2 dupa bebe de Ruxita. daca nu-i dadeam doar LM intram la idei ca se umfla copilul de la LP, asa ... soarta. Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
crist e un frumos si jumatate...
ce-mi place mie poza cu voi patru [de la botez]... andreea e o adevarata domnisoara
mult succes pe sapt viitoare!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
irrinaa spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti bine ai revenit vladut creste nu bine,ci spectaculos cu pediatra,no comment... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
multumim
Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)
poze