Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 9
bubu_bu spune:
cred ca raul e grasul noastru.....are 8 kg si ceva mi si teama sa-l cantaresce si lung adevarul asta e dar la kg ce le ziceti am impresia ca e un copil prea gras...ce sa-i fac ca nu cred ca o cura de slabire e solutia la 4 luni da-ti un sfat va rog frumos voi ce ati face n-am emoticon ce se scarpina in cap asa ca dau cu el de pereti(capul meu)
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu la multe lunitevlad,ioana,dionisios,mihai si lorena doamne ma tot uit pe pozele noastre si asa frumos au evoluat puii |
subscriu la ambele : urari +
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
irrinaa spune:
vad ca s-au schimbat parolele, s-a facut cont nou de poze.
imi trimite si mie cineva parole/id?
multumesc mult
Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)
poze
mariucasara spune:
citat din mesajul lui bubu_bu cred ca raul e grasul noastru.....are 8 kg si ceva mi si teama sa-l cantaresce si lung adevarul asta e dar la kg ce le ziceti am impresia ca e un copil prea gras...ce sa-i fac ca nu cred ca o cura de slabire e solutia la 4 luni da-ti un sfat va rog frumos voi ce ati face n-am emoticon ce se scarpina in cap asa ca dau cu el de pereti(capul meu) |
L-as lasa in pace. La diversificare mai mult fructe si supe, eventual fara cartof si cand va incepe sa mearga va lua tot mai putin in greutate.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui bubu_bu cred ca raul e grasul noastru.....are 8 kg si ceva mi si teama sa-l cantaresce si lung adevarul asta e dar la kg ce le ziceti am impresia ca e un copil prea gras...ce sa-i fac ca nu cred ca o cura de slabire e solutia la 4 luni da-ti un sfat va rog frumos voi ce ati face n-am emoticon ce se scarpina in cap asa ca dau cu el de pereti(capul meu) |
lasa,draga,copilul in pace...cand va incepe sa umble/alerge se vor schimba datele problemei...
asa creste Alex
cris_mario spune:
[b]cristies,mamidepuiuti,elefantica,danyelana,cris.d,nikole va multumesc
ayanna ma bucur ca tatal tau e mai bine
blue_flower multam,intradevar e greu cu atata treaba
cristies... cresa deja???? ....aaa la anu'....uaf ...ma speriasem......yasmine[/b] si tu....sunteti fff tari
soacre....a mea e o dulceata,dar nu stau cu ea cred k de aia
gata cap 69
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui oani_2002 Si cum pe scurt, ca nu mai am timp sa reiau ce am scris inainte sa ma tolomacesc Sa nu ma intrebati de ce n-am mai intrat ca nu stiu...ba lipsa de timp, ba copil mai plangacios si mai mamos, ba lipsa de chef. Dar am fost pe aici si v-am mai citit din cand in cand. Si am admirat minunatiile de pufuleti! Urmatoarele 2 sapt nu o sa mai intru, ca in seara asta ne vin prietenii cei mai dragi si mai buni din Romania si sambata plecam la mare, in sudul Portugaliei (Algarve). Traiasca tzitzi, ca nu trebuie sa car biberoane si sterilizator, dar vreo trei sferturi de casa tot trebuie sa mut. Noroc ca prietenii nostri inchiriaza masina si mai punem patutul pliant si caruciorul la ei. Cat despre Luc, ca tot a intrebat Maia ( nora mica si finuta) de el, aproape numai de bine. Ieri la consultatie avea 7 kg si 65 de cm si o iritatie cam nasolica pe gat, despre care medicul zice ca-i DA. O sa vedem, ca deocamdata nu ma stresez. Vesel nevoie mare si jucaus. Pun niste poze recente pe cont, sa nu ne uitati pana ne intoarcem. M-au sunat baietii mari ca se apropie de casa. Va pup: plec la terminat mancarea. Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
distractie placuta in vacanta...
poate nu e DA la lucas
pupam puiul voinic,mamica si fratiorul
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui irrinaa vad ca s-au schimbat parolele, s-a facut cont nou de poze. imi trimite si mie cineva parole/id? multumesc mult Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004) poze |
ai PM
asa creste Alex
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia Ce frumos ca va intalniti la Iasi atat de des. Fac si eu o incercare. Azi nu pot ca merg pe la scoala si nu vreau sa incurc pe nimeni dar.... Fetele din zona (miky, alexutza, arwen, annais) si parca mandruta si iulenca spuneau ca ar putea sa se deplaseze, nu vreti sa ne intalnim vineri la un 4 in National? Mie mi-ar placea tare sa ne vedem. Si acum ma duc in pat ca ma cam doare capul. si somn usor! _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Eu la 3:45 sau 4 sunt la coltz si te asteptam si io vroiam sa va propun sa ne vedem maine
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
decenuela spune:
hm...am incercat sa-i dau lui jiji mar..suc...descidea un guroi cand ma apropiam k linguritza,,,si..vax...cand simtea marul...si-i curgea pe langa...banuiesc k e normal?
in ritmul asta...ii dau friptane cu cartofi prajiti pe la 40 de ani...si-o sa ma trezeasca noptile...pana schimba...dama....si-o s-o chinuie pe aia...dar placut
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...